- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
Inş cnmMerhaba kızlar, ben de geldim buradayım. Dün doktordaydım, yumurta oluşmuş bir iki güne çatlar dedi. Bakalım bizim nazlı bebişler bu ay gelmeye karar verecek mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inş cnmMerhaba kızlar, ben de geldim buradayım. Dün doktordaydım, yumurta oluşmuş bir iki güne çatlar dedi. Bakalım bizim nazlı bebişler bu ay gelmeye karar verecek mi?
Yaa kızlar çok teşekkürler allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah değerim yükselirde saglıkla gelirVeee ilk hamiş haberimutsuzperi den geldı hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kuzun
o artık mutluperi
![]()
Hadi bakalım darısı başına inşallah güzel haberi bekliyoruzBen de reglimi olsam da bu ayki çalışmalara başlasam![]()
Ben de reglimi olsam da bu ayki çalışmalara başlasam![]()
Yaa kızlar çok teşekkürler allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah değerim yükselirde saglıkla gelir
Canım çok teşekkür ederim darısı isteyenlere inşallahCanım çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel bir hamişlik geçirmen ve sağlıkla kucağına alman dileğiyle![]()
Hayırlı olsun.inşallah her şey güzel olacak.Yaa kızlar çok teşekkürler allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah değerim yükselirde saglıkla gelir
Çok teşekkürler canım amin inşallahHayırlı olsun.inşallah her şey güzel olacak.
Canım çok teşekkür ederim darısı isteyenlere inşallah
bu gün bat a 4 gün kaldı sabırsızlanıyorum yoksa kaldık eylüle
Aminnnnöncelikle olumlu düşünelimisteyen herkesin bu ay müjdesini almasını diliyorummmm
canım yeni fark ettim mutlu haberi gerçekten çok sevindim bebiş haberi gelince bize de umut oluyor benim de 6. ayımdı inşallah bana da Allah bu ay nasip eder:)Yaa kızlar çok teşekkürler allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah değerim yükselirde saglıkla gelir