Bakıldı problem yok canım,dediğimi yap adet bittiğinin ertesi günü beraber ol,bir güne bir devamlı devam et,ağır kaldırma kollarını germe,adet tarihine kadar sakın kendini yorma.ben bu ay böyle yaptım,hayırlısı artıkCanim ben hep doktordaydım 6 aydır malesef rahimde perde şüphem vardı mr falan baya uğraştırdı ama yokmuş bişeyim allaha şükür sonra troid ve insülin direnci çıktı o yüzden çok üzüldüm doktor da çok etkilendin dedi 6 aydır dediğin gibi deniyorum ama olmuyor o yüzden önümüzdeki ay başlıycam yumurtlama takibine falan ovülasyon testleriyle uğraşmak istemiyorum senin hormonlarına bakıldı mı e2 fsh falan?
Galiba herkesin 20sinden sonra.. 1-2 güne kimsenin yok diye biliyorum.Kimler burda kızlar en yakın batlar kimlerin şimdi
21 agustos kizlar beeenKimler burda kızlar en yakın batlar kimlerin şimdi
Ben de burdayım bat 26 Ağustos ama bende teste erkenden başlarım kesin Ümit var çünkü iöimde bilemiyorum yarın yapmayı düşünüyorum mesela negatif olacağını bile bileKimler burda kızlar en yakın batlar kimlerin şimdi
Bat a kaç kaldigina bagli canim 2 3 gun kaldiysa cift cizgi cikan duydum cok oyuzden denemeye degerGaliba herkesin 20sinden sonra.. 1-2 güne kimsenin yok diye biliyorum.
Bir şey sorayım ben de.. Hani ovülasyon testinde gebelik erken belli oluyormuş ya, acaba şimdi yapsak çıkar mı? Merak ettim, dayanamıyorum
Inan bunu heray denedim ama bu ay yaPmak istemiyorum çünkü Ümit ediyorum ve sonuç hüsran bir keresindede büadet günü Yaptım pozitif olunca dedim hamileyim kesin meğer o ay geç yumurtlamışım bende hamileyim diye bir daha ilişki olmamıştı... Yani beni çok yanılttı ikisininde aynı koyulukta olması gerekiyor bu arada gebelik var diyebilmek içinGaliba herkesin 20sinden sonra.. 1-2 güne kimsenin yok diye biliyorum.
Bir şey sorayım ben de.. Hani ovülasyon testinde gebelik erken belli oluyormuş ya, acaba şimdi yapsak çıkar mı? Merak ettim, dayanamıyorum
Kuzum benim geçen ay bılıyosun koyu cıktı hep test ama oldum ona güvenme bence yanıltıyorGaliba herkesin 20sinden sonra.. 1-2 güne kimsenin yok diye biliyorum.
Daha 1 hafta var.. Teşekkğr ederim yine deBat a kaç kaldigina bagli canim 2 3 gun kaldiysa cift cizgi cikan duydum cok oyuzden denemeye deger
Hmm anladım. Ya bu ay ben de bir rahattım, bugün bir şeyler oldu ama anlamadım valla!! Nedense acaba acaba acaba kafamada hep bu.. Saçma bir heyecan, ama bekliycem dediğin gibiInan bunu heray denedim ama bu ay yaPmak istemiyorum çünkü Ümit ediyorum ve sonuç hüsran bir keresindede büadet günü Yaptım pozitif olunca dedim hamileyim kesin meğer o ay geç yumurtlamışım bende hamileyim diye bir daha ilişki olmamıştı... Yani beni çok yanılttı ikisininde aynı koyulukta olması gerekiyor bu arada gebelik var diyebilmek için
Ayy haklısın yaaa sen de şok oldum ben, demek sen o zaman yumurtladım diğer arkadaş gibi.. Belki de vücudunda lh mı fazla?? Amaaan ne bileyim, neyse umarım hepimiz hayırlı haberleri veririzKuzum benim geçen ay bılıyosun koyu cıktı hep test ama oldum ona güvenme bence yanıltıyor
İnş canım benım âminDaha 1 hafta var.. Teşekkğr ederim yine de
Hmm anladım. Ya bu ay ben de bir rahattım, bugün bir şeyler oldu ama anlamadım valla!! Nedense acaba acaba acaba kafamada hep bu.. Saçma bir heyecan, ama bekliycem dediğin gibi
Ayy haklısın yaaa sen de şok oldum ben, demek sen o zaman yumurtladım diğer arkadaş gibi.. Belki de vücudunda lh mı fazla?? Amaaan ne bileyim, neyse umarım hepimiz hayırlı haberleri veririz
Kızlar benden kırmızı kart. Umutlar Eylül e devretti maalesef
değişimi
Kimler burda kızlar en yakın batlar kimlerin şimdi
vakit saat gelmemiş demek ki daha canım , üzülme vardır bi hayır.umutsuzluk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?