Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Bakıldı problem yok canım,dediğimi yap adet bittiğinin ertesi günü beraber ol,bir güne bir devamlı devam et,ağır kaldırma kollarını germe,adet tarihine kadar sakın kendini yorma.ben bu ay böyle yaptım,hayırlısı artık

Kimler burda kızlar en yakın batlar kimlerin şimdi
Galiba herkesin 20sinden sonra.. 1-2 güne kimsenin yok diye biliyorum.

Bir şey sorayım ben de.. Hani ovülasyon testinde gebelik erken belli oluyormuş ya, acaba şimdi yapsak çıkar mı? Merak ettim, dayanamıyorum

Kimler burda kızlar en yakın batlar kimlerin şimdi
Ben de burdayım bat 26 Ağustos ama bende teste erkenden başlarım kesin Ümit var çünkü iöimde bilemiyorum yarın yapmayı düşünüyorum mesela negatif olacağını bile bile

Bir şey sorayım ben de.. Hani ovülasyon testinde gebelik erken belli oluyormuş ya, acaba şimdi yapsak çıkar mı? Merak ettim, dayanamıyorum
Bat a kaç kaldigina bagli canim 2 3 gun kaldiysa cift cizgi cikan duydum cok oyuzden denemeye deger

Inan bunu heray denedim ama bu ay yaPmak istemiyorum çünkü Ümit ediyorum ve sonuç hüsran bir keresindede büadet günü Yaptım pozitif olunca dedim hamileyim kesin meğer o ay geç yumurtlamışım bende hamileyim diye bir daha ilişki olmamıştı... Yani beni çok yanılttı ikisininde aynı koyulukta olması gerekiyor bu arada gebelik var diyebilmek için

Kuzum benim geçen ay bılıyosun koyu cıktı hep test ama oldum ona güvenme bence yanıltıyor

Bat a kaç kaldigina bagli canim 2 3 gun kaldiysa cift cizgi cikan duydum cok oyuzden denemeye deger
Daha 1 hafta var.. Teşekkğr ederim yine de
Hmm anladım. Ya bu ay ben de bir rahattım, bugün bir şeyler oldu ama anlamadım valla!! Nedense acaba acaba acaba kafamada hep bu.. Saçma bir heyecan, ama bekliycem dediğin gibi
Kuzum benim geçen ay bılıyosun koyu cıktı hep test ama oldum ona güvenme bence yanıltıyor
Ayy haklısın yaaa sen de şok oldum ben, demek sen o zaman yumurtladım diğer arkadaş gibi.. Belki de vücudunda lh mı fazla?? Amaaan ne bileyim, neyse umarım hepimiz hayırlı haberleri veririz

İnş canım benım âmin

Kızlar Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Allahın verdikleri de vermedikleri de bazen armağan bazen imtihandır
Rabbim hayırlısını nasip etsin

Inşallah güzel haberler alırız bu ay içimde ki Ümit adet günü yaklaştıkça sönü.yor mu ne bilemedim ben okdar hayatın merkezine koymuşuz ki bu beklentiyi dakikalar bile ona odaklı

Gunaydın kızlar benım göğüslerim acayip şişti ya bıde adet olcam gbi agrım oluyo arada daha 6 gun var

vakit saat gelmemiş demek ki daha canım , üzülme vardır bi hayır.umutsuzluk yok

haklısın canım ben de öyle dedim. bir de ben iş yerindeki yoğunluk sebebiyle bu ay çok yoruldum ve çok stresliydi. o da etkilemiş olabilir. şimdi bu ay ovulasyon testi kullansam mı diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

Bu arada yeni bat 12 Eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…