• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Arada kasık agrım oluyor CNm bugun aldım test 4 tane ama normal olanlardan pazartesı bı Yaparım 1 haftam kalmış olucak kısmetse bakalım Banada günler gelmiyo bugun görümcemin yazlığına geldım geçer zaman bıde bana dok testler istemişti gebelik öncesi açlık Şekerim 106 çıkmıştı bugun 111 çıktı düşmesi lazım canım sıkıldı

İnşallah düşer dikkat et kendine

Stresten de olabilir bu lekelenmeler tatlim bence sen mısıl mısıl uyu umarim yerleşme kanamasidir ve bebiş gelir kirmizilar gelmez

Stresten de olabilir bu lekelenmeler tatlim bence sen mısıl mısıl uyu umarim yerleşme kanamasidir ve bebiş gelir kirmizilar gelmez
Evet bugün çok stresli bir gündü. Hatta bütün hafta öyleydi. İnş gibi olur. Yarın gidişatı yazarım size.

Evet bugün çok stresli bir gündü. Hatta bütün hafta öyleydi. İnş gibi olur. Yarın gidişatı yazarım size.
Merakla bekliyoruz hayrlı haberlerini fakat bende çalışan bir bayan olarak zor bilirstresin ne olduğunu bu sadece sana zarar baska bisy degil ben 2 ay denerken bebegimiz olcakmi stresinden 10 gun gec regli oluyordum oyuzden biraz rahat ol ve gec regli olur ama erken olamsida garip yarini bekleyip gorcez bakalim canim Allah yard. Olsun

Bat 12... Of ya benim çokmuş hiç yazmayaydım iyiydi neyse sonu güzel olacaksa beklemeye değer...

Canım durum nasıl bana Yerleşme kanaması gibi geldi ama inşaallah. Öyledir devam ediyor mu kanama kesildi mi eğer arttıysa adet olabilir ama az az geliyorsa yerleşiyordur miniğin inşaallah...

Merakla bekliyoruz hayrlı haberlerini fakat bende çalışan bir bayan olarak zor bilirstresin ne olduğunu bu sadece sana zarar baska bisy degil ben 2 ay denerken bebegimiz olcakmi stresinden 10 gun gec regli oluyordum oyuzden biraz rahat ol ve gec regli olur ama erken olamsida garip yarini bekleyip gorcez bakalim canim Allah yard. Olsun

bu stresi yenmek için ne yapıcaz bilemiyorum. yapı olarak da hiç öyle boşverebilme yeteneğim yoktur. 12 yaşımda regl olmaya başladım ve bir ay bile aksamadan hep düzenli olmuştur. hayatımda ilk kez erken başlar gibi oldu. ama geceden beri bir şey yok. sabah tuvalette peçeteye ufacık kahverengilik geldi. off nolur regle dönmesin :KK33:

Canım durum nasıl bana Yerleşme kanaması gibi geldi ama inşaallah. Öyledir devam ediyor mu kanama kesildi mi eğer arttıysa adet olabilir ama az az geliyorsa yerleşiyordur miniğin inşaallah...

Son durum ne tatlım? Birimiz güzel haberler versin artık inşallah..

kızlar günaydın, sabah korka korka uyandım. Allah'a şükür bir şey yok. peçeteye çok az kahverengilik geldi o kadar. Nolur böyle devam etsin, kırmızıları istemiyoruuuuum :KK34:

kızlar günaydın, sabah korka korka uyandım. Allah'a şükür bir şey yok. peçeteye çok az kahverengilik geldi o kadar. Nolur böyle devam etsin, kırmızıları istemiyoruuuuum :KK34:
Hadi inşallah tatlım. Güzel haberlerini alırız. Çok sevindim şimdiden senin adına.

Back