- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.244
- 133
Kızlar galiba regl oluyorum. Hem de 6 gün erken![]()
İnşallah regl değildir canım benim çok erken çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar galiba regl oluyorum. Hem de 6 gün erken![]()
Canım pembelikler başladı, galiba regl oluyorum. Gerçi belki de yerleşme bilmiyorum. Ama çok moralim bozuldu.Erken değil mi canım
Gerçi bazen bana da geliyorlar
Test yapıp da negatif görünce insan daha çok üzülüyor
Canım pembelikler başladı, galiba regl oluyorum. Gerçi belki de yerleşme bilmiyorum. Ama çok moralim bozuldu.
Arada kasık agrım oluyor CNm bugun aldım test 4 tane ama normal olanlardan pazartesı bı Yaparım 1 haftam kalmış olucak kısmetse bakalım Banada günler gelmiyo bugun görümcemin yazlığına geldım geçer zaman bıde bana dok testler istemişti gebelik öncesi açlık Şekerim 106 çıkmıştı bugun 111 çıktı düşmesi lazım canım sıkıldı
Son 3 sanattır başladı ve sadece tuvalete gittiğimde peçete toz pembe lekeler geliyor. Nolur yerleşiyor olsun ufaklık.Açık renk ve az yoğun olursa yerleşme kanaması oluyormuş
İnşallah öyledir
Valla 6 gün gecikeni duydumda 6 gün erken geleni ilk defa duyuyorum eminmisin tatlım yerleşme falan olmasın oKızlar galiba regl oluyorum. Hem de 6 gün erken![]()
Pardon telden girdiğim için devamındaki yazışmayı görmedim inşallah yerleşmedir merak ettim valla hadi hayırlısı tatlımValla 6 gün gecikeni duydumda 6 gün erken geleni ilk defa duyuyorum eminmisin tatlım yerleşme falan olmasın o
Yarın anlayacağız bakalım. Yerleşme olmasına dua ederek uyuyacağım bakalım.Pardon telden girdiğim için devamındaki yazışmayı görmedim inşallah yerleşmedir merak ettim valla hadi hayırlısı tatlım
Evet bugün çok stresli bir gündü. Hatta bütün hafta öyleydi. İnş gibi olur. Yarın gidişatı yazarım size.Stresten de olabilir bu lekelenmeler tatlim bence sen mısıl mısıl uyu umarim yerleşme kanamasidir ve bebiş gelir kirmizilar gelmez
Merakla bekliyoruz hayrlı haberlerini fakat bende çalışan bir bayan olarak zor bilirstresin ne olduğunu bu sadece sana zarar baska bisy degil ben 2 ay denerken bebegimiz olcakmi stresinden 10 gun gec regli oluyordum oyuzden biraz rahat ol ve gec regli olur ama erken olamsida garip yarini bekleyip gorcez bakalim canim Allah yard. OlsunEvet bugün çok stresli bir gündü. Hatta bütün hafta öyleydi. İnş gibi olur. Yarın gidişatı yazarım size.
Canım durum nasıl bana Yerleşme kanaması gibi geldi ama inşaallah. Öyledir devam ediyor mu kanama kesildi mi eğer arttıysa adet olabilir ama az az geliyorsa yerleşiyordur miniğin inşaallah...Evet bugün çok stresli bir gündü. Hatta bütün hafta öyleydi. İnş gibi olur. Yarın gidişatı yazarım size.
Son durum ne tatlım? Birimiz güzel haberler versin artık inşallah..Son 3 sanattır başladı ve sadece tuvalete gittiğimde peçete toz pembe lekeler geliyor. Nolur yerleşiyor olsun ufaklık.
Merakla bekliyoruz hayrlı haberlerini fakat bende çalışan bir bayan olarak zor bilirstresin ne olduğunu bu sadece sana zarar baska bisy degil ben 2 ay denerken bebegimiz olcakmi stresinden 10 gun gec regli oluyordum oyuzden biraz rahat ol ve gec regli olur ama erken olamsida garip yarini bekleyip gorcez bakalim canim Allah yard. Olsun
Canım durum nasıl bana Yerleşme kanaması gibi geldi ama inşaallah. Öyledir devam ediyor mu kanama kesildi mi eğer arttıysa adet olabilir ama az az geliyorsa yerleşiyordur miniğin inşaallah...
Son durum ne tatlım? Birimiz güzel haberler versin artık inşallah..
Hadi inşallah tatlım. Güzel haberlerini alırız. Çok sevindim şimdiden senin adına.kızlar günaydın, sabah korka korka uyandım. Allah'a şükür bir şey yok. peçeteye çok az kahverengilik geldi o kadar. Nolur böyle devam etsin, kırmızıları istemiyoruuuuum![]()
Hadi inşallah tatlım. Güzel haberlerini alırız. Çok sevindim şimdiden senin adına.
benimde karnım kasıklarım belim ağrıyor 2 gündür. Yerleşme kanaması da yok. Boşuna gibi umudum ama yinede doktora gidicem bugün çok ağrıyor çünkü.teşekkürler canım, inşallah dediğin gibi olur. karnım ağrıdıkça korkuyorum.