Ben bu ay çok takmıyorum ya ama şuan sana yazarken sol kasığıma bısı bıtıyo gbı oluyor hayırlısı olsun Hakkımızda umarım benden once senı. Güzel haberınıx alırız ark
Hiç belli olmuyo kuzum ya biz böyle sürekli kendımızı dinliyoruz aslında ÇOĞU kişide belirti bile olmuyor hayırlısı olsun ınsHayırlısı canım bence bunlar gebelik belirtisi
Ben de belirti yok zaten tam yumurtlama takibi de yapamadım testleri evde unutmuşum
Hayırlısı artık
Bekle bekle bişi yok ona üzülüyorum
Canım henüz 7 aydır korunmuyoruz.Ama bazılarının yumurtlama tam adet bittiğinin ertesi gün olur,ben Ovülasyon felan inanmıyorum. İnşallah müjdeli haberi alırsın. Eğer bu ayda tutmazsa! Adet bittiğinin ertesi gün birlikte ol.herşey gönlünce olsunSebep yok canım çünkü olmuyor değil bir düşük iki kimyasal gebelik yaşadım... Oğluma ilk ayda hamile kalmıştım sonra yine öyle olacak sandık serephone kullandım hatta geçen yıl aşılama bile yaptırdım tabi tutmadı sonra kendiliğinden tedavisiz oldu ama yaşamadı 4 ay sonra kimyasal oldu doktorlarda sen hamile kalabiliyorsun tedaviye gerek yok diyorlar bende özelde bir doktor buldum o tedavi yapıyor ilk ay korundum geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı, bu ayda sadece klomen kullandım iğne yapılmadı çünkü yumurtam kendiliğinden çatlamış yani erken yumurtlamışım şimdi beklemedeyim 26 Ağustos beklenmeyen adet tarihim gelmeyesice gelmez inşaallah sen ne zamandır korunmuyorsun..
Canım benim de 21 ağustos .hadi hayırlısı hakkımızdaİnşallah gebesindir canım
Benim bu ay tutarsa ilk olacak
Niyetle yumurtlama belirtilerini bile vücudunda fark edemiyorum yada hafif oluyor oyüzden anlamıyorum bat 22 ağustos benim
Beklemedeyim
kızlar benim yumurtalamanın üstünden 7 gün geçti
hiçbir belirtim yok yine
bu belirtler çok bariz şeyler mi
ya da ben birşey anlamıyorum
tatilde de 4 kilo almışım
bari hamile olup da alaydım
ya ben de dikkat ediyorum o kadar!! Ama nafile.. Nasıl acıkıyorum, Allahtan burda diyet grubum var da kilo o kadar almıyorum
Dinleme dinleme, gelirse de sürpriz olsun. Ben de öyle yapıyorum bu ay
Evet benim öyle olmuş bu ay zaten adet bittikten sonra başladık biz bunay birlikteliğe hatta üç gün üst üste oldu ve ertesi doktora gittiğimde yumurtlama olmuş dedi oh dedim n azından boş geçirmemiştik.....Canım henüz 7 aydır korunmuyoruz.Ama bazılarının yumurtlama tam adet bittiğinin ertesi gün olur,ben Ovülasyon felan inanmıyorum. İnşallah müjdeli haberi alırsın. Eğer bu ayda tutmazsa! Adet bittiğinin ertesi gün birlikte ol.herşey gönlünce olsun
Aynen bana da kilo mu aldın neCanım 4 ne ki? Ben 7 kilo aldım. Herkes ondan dolayı hamile misin diyo. Çıldırcam
Canım kaç günün kaldı senin az kalmış olması lazımO diyet grubuna bende mi gelsem. Ama hamiş olmaya çalışırken kalori alımını düşünmemek gerekiyormuş
Hayırlısı olsun,adetin nezamandı canımEvet benim öyle olmuş bu ay zaten adet bittikten sonra başladık biz bunay birlikteliğe hatta üç gün üst üste oldu ve ertesi doktora gittiğimde yumurtlama olmuş dedi oh dedim n azından boş geçirmemiştik.....
26 Ağustos zaman yaklaştıkça Geçmiyor sankiHayırlısı olsun,adetin nezamandı canım
Aynen canım.benim mide bulantısı hariç tüm belirtiler mevcut.Oğlumda adete bir hafta kala öğrenmiştim. Şimdide bir hafta kaldı adete inan test yapmamak için zor tutuyorum.26 Ağustos zaman yaklaştıkça Geçmiyor sanki
Canım bat Dediğin adet tarihimibat 24.08 .. Herkese güzel haberleri vermek kısmet olur inşallahh
Canım evdeydim kafamı dağıtacak birşey de yok.bir yerlere gideyim kafa dağıtayım desem olmuyor. Oğlum kurstan 1.30 da geliyor ,antalyada yaşadığım dan sıcak malüm. Öğlen sıcağında çıkamıyoruz,zaten tanıdıklarımın çoğu memleketlerine gittiler tatile.Bu yüzden evde iyice bunaldım,kafayı yiyeceğim.malüm birde bebek olucakmı olmayacakmı sitresi tırlatmaya az kaldıEvet , beklenen Adet Tarihi demek tatlım007leylam
Aynen dediğini yapıyordum ki Yazını okudum bir kahve yaptım içiyorum benimde bat 26 Ağustos haftaya belli olur çünkü erken yumurtlamışım bu ay birde bende kan pıhtılaşması var erken öğrenip iğneye başlamam lazım inşallah tutmuştur ya benimde tek belirtim Göğüs üçüm acıyor normalde hiç acımazdı çok fena sızlıyorKendini bu kadar yorma canım , olumlu ve pozitif düşün hayırlısı ile anne olmak isteyen herkes çok güzel haberler alacak ben buna eminim , sen de dahil :) Herşeyin en güzeli benimle olacak inşallah de ve kendine güzel bi kahve yap , keyfini çıkart007leylam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?