• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Kızlar

Aynen canım.benim mide bulantısı hariç tüm belirtiler mevcut.Oğlumda adete bir hafta kala öğrenmiştim. Şimdide bir hafta kaldı adete inan test yapmamak için zor tutuyorum.
Ozaman haftaya belli olur inşaallah benimde belli olur diye umuyorum çünkü bu ay erken yumurtladım inşaallah olumludur bakalım bende oğlumda adet Günü'nde adet görmüştüm ama iki gün sonra kesildi bende test yaptım meğer hamileymişim

Aynen dediğini yapıyordum ki Yazını okudum bir kahve yaptım içiyorum benimde bat 26 Ağustos haftaya belli olur çünkü erken yumurtlamışım bu ay birde bende kan pıhtılaşması var erken öğrenip iğneye başlamam lazım inşallah tutmuştur ya benimde tek belirtim Göğüs üçüm acıyor normalde hiç acımazdı çok fena sızlıyor

Oooh afiyet olsunn :KK28: Ay hadi hayırlısı :) Normalde göğüs ucu hassas olmaz yani ağrı yapmaz , göğüs uçları sinyal veriyorsa umarım güzel şeyler oluyodur canım :) senin 26'ymış , benimde 24 , güzel haberler verelim inşallah hepberaber

Kızlar Bata daha 10 günüm var beklemedeyim yazılarınızı okuyorum bi belirtim de yok yani kasık ağrım var ama ara ara biraz da akıntı var aslında yumurtlama 10. Günde oldu yarın tam 1 hafta geçmiş oluyor belli olur mu acaba test yapsam mi erken gebelik testlerini mantıklı bulmuyorum onun yerine kan tahlili yaptırırım aynı fiyata. Normal testlerde çıkar mı acaba? Böyle beklemek çok sıkıcı 6 aydır hiç bu ay olduğu kadar beklememiştim inşallah bu bekleyiş güzel sonuçlanır

Selam kızlar,
Bnm bu ay içimden pek umudum yoktu sözde ama gene dayanamadım ne olur ne olmaz diye sabah test yaptım içten içe umudum varmış yani neyse sonuç negatif çıktı erken gebelik yaptım bide canım sıkıldı :KK14: adetime 4-5gün var olsa çıkıyo silik milik göğüslerim acayip acıyo dokunamiyorum belimde agriyo akıntım var istahimda bi açık masallah im var okuz gibi yiyom hamile gibiyim sisim :KK42: sinirlerin bozuldu hayırlısı tabiki herseyin de bazen umutsuzluğa kapiliyorum :KK51: Rabbim arattrmadan hayirlisiyla nasip etsin inşallah artık hepimize bnm umutlar eylüle kaldı adet olduktan sonra Dr gidip prolaktinime baktırcam:KK51:

Kızlar Bata daha 10 günüm var beklemedeyim yazılarınızı okuyorum bi belirtim de yok yani kasık ağrım var ama ara ara biraz da akıntı var aslında yumurtlama 10. Günde oldu yarın tam 1 hafta geçmiş oluyor belli olur mu acaba test yapsam mi erken gebelik testlerini mantıklı bulmuyorum onun yerine kan tahlili yaptırırım aynı fiyata. Normal testlerde çıkar mı acaba? Böyle beklemek çok sıkıcı 6 aydır hiç bu ay olduğu kadar beklememiştim inşallah bu bekleyiş güzel sonuçlanır
Bata 10 kala benim ovi testinden bir tane yaptim ve bir cizgi belirdi sma umitlenmek istemiyorum okuduklarima gore erken gebelik testinde bir hafta kala yada 3 4 gün kala ögrenen cok olumus ama normal gebelik testiyle okadar erken sonuc alan varmi bilemiyorum ama net olmak istiyosan bence kan testiyaptr

ardaemre ardaemre nasılsın canım seninle batımız aynıydı bir belirtin var mı nasıl gidiyor bir de ne zaman test yapıcaksın adeti mi bekliyceksin?
Arada kasık agrım oluyor CNm bugun aldım test 4 tane ama normal olanlardan pazartesı bı Yaparım 1 haftam kalmış olucak kısmetse bakalım Banada günler gelmiyo bugun görümcemin yazlığına geldım geçer zaman bıde bana dok testler istemişti gebelik öncesi açlık Şekerim 106 çıkmıştı bugun 111 çıktı düşmesi lazım canım sıkıldı

Arada kasık agrım oluyor CNm bugun aldım test 4 tane ama normal olanlardan pazartesı bı Yaparım 1 haftam kalmış olucak kısmetse bakalım Banada günler gelmiyo bugun görümcemin yazlığına geldım geçer zaman bıde bana dok testler istemişti gebelik öncesi açlık Şekerim 106 çıkmıştı bugun 111 çıktı düşmesi lazım canım sıkıldı
Benim de o testlerde insülin direnci ile troid çıktı ben de ilaç kullanıyorum kullandığım ilaçlar sayesinde de hamile kalmam kolaylaşırmış troid engel olabiliyormuş çünkü doktor öyle söyledi bana da günler geçmek bilmiyor kendimi zor tutuyorum yoksa yarın gidip basliycam test yapmaya hatta kan testi yaptırıcam evin yakininda kücük bir özel hastane var ama hastaneden utanıyorum habire teste gitmekten :oops:tanıyorlar artık başka sebeplerle de çok gittim

Benim de o testlerde insülin direnci ile troid çıktı ben de ilaç kullanıyorum kullandığım ilaçlar sayesinde de hamile kalmam kolaylaşırmış troid engel olabiliyormuş çünkü doktor öyle söyledi bana da günler geçmek bilmiyor kendimi zor tutuyorum yoksa yarın gidip basliycam test yapmaya hatta kan testi yaptırıcam evin yakininda kücük bir özel hastane var ama hastaneden utanıyorum habire teste gitmekten :oops:tanıyorlar artık başka sebeplerle de çok gittim
Benım ıkı gebeliğimde gebelik şekeri çıktı dok seker hastası adayısın dedı ya pazartesı yapalım test beraber bakalım olurmu

Bence gebelik belirtisi
Ama canım idrar testi yaptım eve gelir gelmez, negatif. Eğer yerleşiyorsa bir tek o ihtimal var. Çünkü yerleşme sonrası önce kana sonra idrara geçiyormuş. Belki bugün yerleşiyordur diye kendimi kandırmaya çalışıyorum. Sabaha her şey belli olur :(

Back