Başın Sağolsun canım ya inan çok acı gerçekten bende en çok oğlum için istiyorum Sonrada vatana millete hayırlı evlat yetiştirmek için inşaallah Rabbim nasip eder Oğluma kardeşin olacak müjdesini verebilirim
Aynen sağol canım ,hepimiz hayırlısıysa müjdeli haberi alırızBaşın Sağolsun canım ya inan çok acı gerçekten bende en çok oğlum için istiyorum Sonrada vatana millete hayırlı evlat yetiştirmek için inşaallah Rabbim nasip eder Oğluma kardeşin olacak müjdesini verebilirim
Benden önce alırsın inşaallah pozitif testini eline yazarsın buradan Sonrada Sırası gelen bana çok Uzak geliyor hamileyim yazmak ama nasip Allahtan Ümit kesilmez zaman durdu sanki Geçmez artıkHepimiz için hayırlısı.canım benimde adet takvimi 21 gösteriyor
Anaaammm sağlıklı olsun yeter tabi ama kız çocuklarına zaafım var benim yaa. Sola yatayım ben bir dahaki ay.. Anamm ne güzel yaagulit_me cnm bı bayanla tanıştım o söyledı bana ilişkiden sonra sağa yatarsan erkek sola yatarsan kız olurmuş denemiş cogu kişi çıkmış bir umut en iyisini hayırlısını Allah bılır tabı
Bende bu ay oyle yaptım bakalım ne olcakAnaaammm sağlıklı olsun yeter tabi ama kız çocuklarına zaafım var benim yaa. Sola yatayım ben bir dahaki ay.. Anamm ne güzel yaa
İnşaallah bunu bende duymuştum bir iki ay denedim ama gebelik oluşmayınca bu ay hiç bir şey denemedim ayaklarımı bile kaldırmadım ama banyomu sabah yaptım hep tek fark o var bakalım faydası olmuş muBende bu ay oyle yaptım bakalım ne olcakbende kız çocuklarına aşığım resmen Allah ıkı erkek nasıpettı uzun Ömür versın inş bide kız nasip eder
Canım, allahım sana en kısa zamanda ummadığın anda bebek nasip etsin. İnan olmaz bizim diyenlerin hiç tedavisiz bir anda hamile olduklarını duyuyorum,kaç yıldır olmuyor,özel değilse sebebini neye bağlıyorlarBenden önce alırsın inşaallah pozitif testini eline yazarsın buradan Sonrada Sırası gelen bana çok Uzak geliyor hamileyim yazmak ama nasip Allahtan Ümit kesilmez zaman durdu sanki Geçmez artık
Canım benim yumurtlamam 1 deydi hissetmiştim.kasık gerilmelerinden .Ovülasyon testi 7 sini gösteriyor ama ben bu sefer adet bittiği ertesi gün birlikte oldum.Benim ilk çocuğumda hiç belirtim olmadı seyirme dışında..7 aydır bütün belirtilerin hepsini bir arada ilk bu ay yaşadım .bugün 12 gün .Artık paronayamı bağlandım bilmiyorum.Ve artık kendimi dinlemeyeceğim.kızlar benim yumurtalamanın üstünden 7 gün geçti
hiçbir belirtim yok yine
bu belirtler çok bariz şeyler mi
ya da ben birşey anlamıyorum
tatilde de 4 kilo almışım
bari hamile olup da alaydım
ya ben de dikkat ediyorum o kadar!! Ama nafile.. Nasıl acıkıyorum, Allahtan burda diyet grubum var da kilo o kadar almıyorumkızlar benim yumurtalamanın üstünden 7 gün geçti
hiçbir belirtim yok yine
Dinleme dinleme, gelirse de sürpriz olsun. Ben de öyle yapıyorum bu ayKızlar kafayı yiyeceğim yaaa gaz sancısı çıkıyorum,bazense kasık
Canım benim yumurtlamam 1 deydi hissetmiştim.kasık gerilmelerinden .Ovülasyon testi 7 sini gösteriyor ama ben bu sefer adet bittiği ertesi gün birlikte oldum.Benim ilk çocuğumda hiç belirtim olmadı seyirme dışında..7 aydır bütün belirtilerin hepsini bir arada ilk bu ay yaşadım .bugün 12 gün .Artık paronayamı bağlandım bilmiyorum.Ve artık kendimi dinlemeyeceğim.
Sebep yok canım çünkü olmuyor değil bir düşük iki kimyasal gebelik yaşadım... Oğluma ilk ayda hamile kalmıştım sonra yine öyle olacak sandık serephone kullandım hatta geçen yıl aşılama bile yaptırdım tabi tutmadı sonra kendiliğinden tedavisiz oldu ama yaşamadı 4 ay sonra kimyasal oldu doktorlarda sen hamile kalabiliyorsun tedaviye gerek yok diyorlar bende özelde bir doktor buldum o tedavi yapıyor ilk ay korundum geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı, bu ayda sadece klomen kullandım iğne yapılmadı çünkü yumurtam kendiliğinden çatlamış yani erken yumurtlamışım şimdi beklemedeyim 26 Ağustos beklenmeyen adet tarihim gelmeyesice gelmez inşaallah sen ne zamandır korunmuyorsun..Canım, allahım sana en kısa zamanda ummadığın anda bebek nasip etsin. İnan olmaz bizim diyenlerin hiç tedavisiz bir anda hamile olduklarını duyuyorum,kaç yıldır olmuyor,özel değilse sebebini neye bağlıyorlar
Canım ben ilk hamileliğimde acemilikten hiç belirti yaşamadım yada ben farketmedim ama ikincide ayaklarım çok üşümüştü onu fark ettim birde sivilvüce çıkar bende adete yakın o çıkmadı birde göz bebeklerim şiddetli Büyüyünce dur dedim bir test yapayım ve çıktı.. Ama yaşamadı... Inşaallah Rabbim bu ay isteyen herkese nasip ederde belirti aramaktan kurtuluruz amiiii...kızlar benim yumurtalamanın üstünden 7 gün geçti
hiçbir belirtim yok yine
Inşaallah bu ay herkesin dilekleri olur meleklerin haberini alırız...ınsallah olsumtur enfal97 umarım hamılesındır
İnşallah gebesindir canımKızlar kafayı yiyeceğim yaaa gaz sancısı çıkıyorum,bazense kasık
Canım benim yumurtlamam 1 deydi hissetmiştim.kasık gerilmelerinden .Ovülasyon testi 7 sini gösteriyor ama ben bu sefer adet bittiği ertesi gün birlikte oldum.Benim ilk çocuğumda hiç belirtim olmadı seyirme dışında..7 aydır bütün belirtilerin hepsini bir arada ilk bu ay yaşadım .bugün 12 gün .Artık paronayamı bağlandım bilmiyorum.Ve artık kendimi dinlemeyeceğim.
Geçen ay adeti görünce kendimi yemeğe vurdum 15 günde 4 kilo almışım pes doğrusuya ben de dikkat ediyorum o kadar!! Ama nafile.. Nasıl acıkıyorum, Allahtan burda diyet grubum var da kilo o kadar almıyorum
Dinleme dinleme, gelirse de sürpriz olsun. Ben de öyle yapıyorum bu ay
Kızlar kafayı yiyeceğim yaaa gaz sancısı çıkıyorum,bazense kasık
kuzum benim batta senden birgun sonra 23 ü ben bi garibim ya belim agrıyo kasıklarım gece sankı adet olacakmışım gbı agrım oldu terlememe uyandım ıkı gundur cok halsizim oglen küçük oğlumu uyurum büyüğü Yanıma aldım yattım bıraz garip garip SOĞAN kokusu aldım delırıyorjm sanırımİnşallah gebesindir canım
Benim bu ay tutarsa ilk olacak
Niyetle yumurtlama belirtilerini bile vücudunda fark edemiyorum yada hafif oluyor oyüzden anlamıyorum bat 22 ağustos benim
Beklemedeyim
Canım ben ilk hamileliğimde acemilikten hiç belirti yaşamadım yada ben farketmedim ama ikincide ayaklarım çok üşümüştü onu fark ettim birde sivilvüce çıkar bende adete yakın o çıkmadı birde göz bebeklerim şiddetli Büyüyünce dur dedim bir test yapayım ve çıktı.. Ama yaşamadı... Inşaallah Rabbim bu ay isteyen herkese nasip ederde belirti aramaktan kurtuluruz amiiii...
kuzum benim batta senden birgun sonra 23 ü ben bi garibim ya belim agrıyo kasıklarım gece sankı adet olacakmışım gbı agrım oldu terlememe uyandım ıkı gundur cok halsizim oglen küçük oğlumu uyurum büyüğü Yanıma aldım yattım bıraz garip garip SOĞAN kokusu aldım delırıyorjm sanırım
Ben bu ay çok takmıyorum ya ama şuan sana yazarken sol kasığıma bısı bıtıyo gbı oluyor hayırlısı olsun Hakkımızda umarım benden once senı. Güzel haberınıx alırız arkBebişler geliyor desene
Yihuu
Kendim kadar sevindim inan
Hadi bakalım hayırlısı bu güzel haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?