• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Ben bu ay çok takmıyorum ya ama şuan sana yazarken sol kasığıma bısı bıtıyo gbı oluyor hayırlısı olsun Hakkımızda umarım benden once senı. Güzel haberınıx alırız ark

Hayırlısı canım bence bunlar gebelik belirtisi
Ben de belirti yok zaten tam yumurtlama takibi de yapamadım testleri evde unutmuşum
Hayırlısı artık
Bekle bekle bişi yok ona üzülüyorum

Hayırlısı canım bence bunlar gebelik belirtisi
Ben de belirti yok zaten tam yumurtlama takibi de yapamadım testleri evde unutmuşum
Hayırlısı artık
Bekle bekle bişi yok ona üzülüyorum
Hiç belli olmuyo kuzum ya biz böyle sürekli kendımızı dinliyoruz aslında ÇOĞU kişide belirti bile olmuyor hayırlısı olsun ıns

Sebep yok canım çünkü olmuyor değil bir düşük iki kimyasal gebelik yaşadım... Oğluma ilk ayda hamile kalmıştım sonra yine öyle olacak sandık serephone kullandım hatta geçen yıl aşılama bile yaptırdım tabi tutmadı sonra kendiliğinden tedavisiz oldu ama yaşamadı 4 ay sonra kimyasal oldu doktorlarda sen hamile kalabiliyorsun tedaviye gerek yok diyorlar bende özelde bir doktor buldum o tedavi yapıyor ilk ay korundum geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı, bu ayda sadece klomen kullandım iğne yapılmadı çünkü yumurtam kendiliğinden çatlamış yani erken yumurtlamışım şimdi beklemedeyim 26 Ağustos beklenmeyen adet tarihim gelmeyesice gelmez inşaallah sen ne zamandır korunmuyorsun..
Canım henüz 7 aydır korunmuyoruz.Ama bazılarının yumurtlama tam adet bittiğinin ertesi gün olur,ben Ovülasyon felan inanmıyorum. İnşallah müjdeli haberi alırsın. Eğer bu ayda tutmazsa! Adet bittiğinin ertesi gün birlikte ol.herşey gönlünce olsun

kızlar benim yumurtalamanın üstünden 7 gün geçti
hiçbir belirtim yok yine
bu belirtler çok bariz şeyler mi
ya da ben birşey anlamıyorum
tatilde de 4 kilo almışım
bari hamile olup da alaydım :KK51:

Canım 4 ne ki? Ben 7 kilo aldım. Herkes ondan dolayı hamile misin diyo. Çıldırcam:mad:

ya ben de dikkat ediyorum o kadar!! Ama nafile.. Nasıl acıkıyorum, Allahtan burda diyet grubum var da kilo o kadar almıyorum

Dinleme dinleme, gelirse de sürpriz olsun. Ben de öyle yapıyorum bu ay:KK66:

O diyet grubuna bende mi gelsem. Ama hamiş olmaya çalışırken kalori alımını düşünmemek gerekiyormuş :(

Canım henüz 7 aydır korunmuyoruz.Ama bazılarının yumurtlama tam adet bittiğinin ertesi gün olur,ben Ovülasyon felan inanmıyorum. İnşallah müjdeli haberi alırsın. Eğer bu ayda tutmazsa! Adet bittiğinin ertesi gün birlikte ol.herşey gönlünce olsun
Evet benim öyle olmuş bu ay zaten adet bittikten sonra başladık biz bunay birlikteliğe hatta üç gün üst üste oldu ve ertesi doktora gittiğimde yumurtlama olmuş dedi oh dedim n azından boş geçirmemiştik.....

Evet benim öyle olmuş bu ay zaten adet bittikten sonra başladık biz bunay birlikteliğe hatta üç gün üst üste oldu ve ertesi doktora gittiğimde yumurtlama olmuş dedi oh dedim n azından boş geçirmemiştik.....
Hayırlısı olsun,adetin nezamandı canım

Bende agustosta denyenlerdenim kizlar temmuz ayi hüsranla bitti gebelik testleri denemeler sonuc vermedi ovi testiyle bu ay takip yaptim ve bekliyorum bat 8...

Evet , beklenen Adet Tarihi demek tatlım 007leylam 007leylam
Canım evdeydim kafamı dağıtacak birşey de yok.bir yerlere gideyim kafa dağıtayım desem olmuyor. Oğlum kurstan 1.30 da geliyor ,antalyada yaşadığım dan sıcak malüm. Öğlen sıcağında çıkamıyoruz,zaten tanıdıklarımın çoğu memleketlerine gittiler tatile.Bu yüzden evde iyice bunaldım,kafayı yiyeceğim.malüm birde bebek olucakmı olmayacakmı sitresi tırlatmaya az kaldı

Kendini bu kadar yorma canım , olumlu ve pozitif düşün hayırlısı ile anne olmak isteyen herkes çok güzel haberler alacak ben buna eminim , sen de dahil :) Herşeyin en güzeli benimle olacak inşallah de ve kendine güzel bi kahve yap , keyfini çıkart :KK16: 007leylam 007leylam

Kendini bu kadar yorma canım , olumlu ve pozitif düşün hayırlısı ile anne olmak isteyen herkes çok güzel haberler alacak ben buna eminim , sen de dahil :) Herşeyin en güzeli benimle olacak inşallah de ve kendine güzel bi kahve yap , keyfini çıkart :KK16: 007leylam 007leylam
Aynen dediğini yapıyordum ki Yazını okudum bir kahve yaptım içiyorum benimde bat 26 Ağustos haftaya belli olur çünkü erken yumurtlamışım bu ay birde bende kan pıhtılaşması var erken öğrenip iğneye başlamam lazım inşallah tutmuştur ya benimde tek belirtim Göğüs üçüm acıyor normalde hiç acımazdı çok fena sızlıyor

Back