KEÇİBOYNUZU KÜRÜsaraçoğlunun sitesindeki kürü yaptın dimi?
kaç gün uyguladın peki?
adaçayı yağını ne yaptın ki[/QUOT
arkadaşlar bu kürleri bilen varmı lütfen yazsın
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız
diğerini de ben de bilmiyorum
KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız
diğerini de ben de bilmiyorum
teşekkür ederim banada diğerleri lazım canım benim eşimde sorun yok çok şükür
ben de hiçbir belirti yok bu ay göğüsler hariç
sanırım havamı aldım
kızlar yarım litre suya 6-7 keçiboynuzunu 3-4 parçaya ayırarak kaynattım 20 dk. dinlendirdikten sonra eşim onu içiyordu sabah aç karnına akşam yatmadan önce. doktor da zaten bize keçiboynuzunu önermişti eşimde enfeksiyo çıkmıştı
adaçayı yağını da adetimin 5. günü uygulamaya başladım 1 hafta aralıksız uyguluyorsun. gece yatmadan önce tamponun ucuna 7-8 damla kadar damlatıyorsun ve içine yerleştiriyorsun sabah da tamponu çıkarıyorsun eğer iltihapınız varsa sizden gelecek akıntıya inanamayacaksınız. adaçayı yağı kanalları açma özelliği de varmış. çok etkili inanın yerleştirdikten 15 dk sonra ağzınıza tadı geliyor. benim idrar yollarımda sorun vardı hepsini temizledi. kasıklaımda devamlı batma olurdu hepsi geçti şiddetle hepinize tavsiye ederim.
herkese merhaba,
ben geldm nasılsız bakalmm bebişlerimiz sekiz olmşş maaşallah sübhanallahh..[/QUOThoşgeldinn beişlerimiz olunca daha ii olcaz inş.daha da artacak bebişler sekizlee kalmıcaklar...
bende var ama umarım bebeiştirr aynıymış bebekle adet sancısı cunku cok ıstıyroum olmasını
kızlar yarım litre suya 6-7 keçiboynuzunu 3-4 parçaya ayırarak kaynattım 20 dk. dinlendirdikten sonra eşim onu içiyordu sabah aç karnına akşam yatmadan önce. doktor da zaten bize keçiboynuzunu önermişti eşimde enfeksiyo çıkmıştı
adaçayı yağını da adetimin 5. günü uygulamaya başladım 1 hafta aralıksız uyguluyorsun. gece yatmadan önce tamponun ucuna 7-8 damla kadar damlatıyorsun ve içine yerleştiriyorsun sabah da tamponu çıkarıyorsun eğer iltihapınız varsa sizden gelecek akıntıya inanamayacaksınız. adaçayı yağı kanalları açma özelliği de varmış. çok etkili inanın yerleştirdikten 15 dk sonra ağzınıza tadı geliyor. benim idrar yollarımda sorun vardı hepsini temizledi. kasıklaımda devamlı batma olurdu hepsi geçti şiddetle hepinize tavsiye ederim.
slm arkadaşlar benide ekleyebilirmisiniz listeye bat 27 temmuz beklemedeyim....
adet sancım yok sadece göğüslerde ağrı var...bu ay yumurtlama zamanımda ağrım oldu ve adetime 1 hadta kala çok az kılcal damar çatlaması gibi azıcık bi leke geldi...ayın 26sına kdar kasık ağrısı çektim ama 27si yani adet günüm ve bugün sızı ağrı yok hamile olabilrimiyim ağrı sızı olmayışı belirti olabilir mi kızlar....
slm benimde göğüslerim dokununca acı veriyo uçlarıda çok büyüdü damarlarda çok hafif gözüküyo batım 26 diye düşünmüştüm ama değişiyo geçen ay 30 du o zaman kadar beklicem ama düşünmeden edemiyorum başka ağrı sızı vs hiç bi belirti yok bu kadarcık belirtiyle haimle olabilir miyim sizce
herkese merhaba,
ben geldm nasılsız bakalmm bebişlerimiz sekiz olmşş maaşallah sübhanallahh..[/QUOThoşgeldinn beişlerimiz olunca daha ii olcaz inş.daha da artacak bebişler sekizlee kalmıcaklar...
hoşbuldk canm benmde batm 29 temmuz regl belirtisi yok henüz ama bellide olmaz bakalm nolcak hayırlısı...
hiçbir belirti olmadan da olabilirsin
birsürü belirti yaşayıp olmayadabilirsin
umarım hamilesindir hayırlısı
kızlar ben adetimden 5 gün önce gebelik testi yaptm negatif çıktı testin üzerinde beklenen adet gününde yapın yazıyo sizce sonuç negatifmi erkenmi yaptm yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?