sağol canım darısı başına inş. Sende hamilesindir ama bende pıhtı şeklide olmadı normal akıntı şeklinde oldu ve kahverengi geldi 2-3 gün sürdü bitti bacaklarım felan ağrımadı ama belim ağrıyordu kasıklarımda da bişiler yoktu işte hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce kasıklarım ağrıdı yani çok hafif şekilde ara ara oldu 3-4 saniye sürüyordu geçiyordu bazende şiddetli oluyordu
ay baktım şimdi ya acaba benmi beceremedim yok şişlik ama bu kişiden kişiye değişebilir canım yinede
selam yagmur tebrik ederim canım..allah tamamına erdirsin..günaydın kızlar nasılsınız
ya yemin verdim cnm nasıl bozim sizce idrar testi kaç gün sonra kesin sonuç verir?
selam yagmur tebrik ederim canım..allah tamamına erdirsin..
zozdemir cim..yanlış anlamadıysam önce idrar testin silik sonra negatifmi çıktı?
hiçbir test yapmayacağıma dair söz verdim cnm
ya yemin verdim cnm nasıl bozim sizce idrar testi kaç gün sonra kesin sonuç verir?
bnm bata 5 gün kala idrar testleri pozitif çıkmıştı.
talll inşallah sendende güzel haberler alıcaz gibi hissettim birden
arkadaşlar 12 temmuzda adet olmuştum bugünlerde kan testi yaptırsam sonuç verir mi?
arkadaşlar 12 temmuzda adet olmuştum bugünlerde kan testi yaptırsam sonuç verir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?