- 28 Temmuz 2011
- 710
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
talcım ikimizde yaklaşık aynı gibiyiz rabbim hayırlısını nasip etsin
talcım ikimizde yaklaşık aynı gibiyiz rabbim hayırlısını nasip etsin
bir keresinde psikolojimi beyin gücü ile acaba acaba diye diye bozduğumda adetimi 2 gün geciktirmiştim
herşeyin beyinde bitiyo arkidişler küçümsemeyin bir emir veriyor mideyi bile bulandırıyor vallahii
valla aynen öyle canım ama benim bel ağrım yoktu bugün belimde ve kasıklarımda ağrı var ve inanılmaz acıkıyorum.geçen ayda ümitlenmiştim var gibi var gibi gecikme oldu sonra test yapdım negatif ol artık dedim sabahına adet olmuştum:)
6 ay önce eşime test yaptırdığımızda ileri hareketlilik normalin biraz altındaydı 2 hafta sabah akşam keçi boynuzu suyu içirdim doktor sonuçlarının gayet iyi olduğıunu ve ileri hareketliliğin inanılmaz şekilde arttığını söyledi bence deneyin cnm çok işe yarıyor ayrıca erkekteki enfeksiyonu da tedavi ediyormuş
eğer kızlar bende işe yaramışsa adaçayı yağını mutlaka deneyin ben de burada duymuştum bu ay 2. denemem inşallah tutmuştur:)
aklıma bişe geldi şimdi diyelim biz hamile kaldık ve haberimiz yok ağustos ayında adet gecikmesi tahlil yaptırcaz bizim oruç tutmamız acaba etkiler mi bebişi tutmamamız mı gerekiyor ne yapacaksınız arkadaşlar??
Benim hala umudum var adet olmusum gıbı karnım ağırıyor sık sık wc gıdıyorum karnımda bişiyler sanki hareket ediyor umarım bebiştirrr. hala umudum var 2 gunum var
saraçoğlunun sitesindeki kürü yaptın dimi?
kaç gün uyguladın peki?
adaçayı yağını ne yaptın ki[/QUOT
arkadaşlar bu kürleri bilen varmı lütfen yazsın
aklıma bişe geldi şimdi diyelim biz hamile kaldık ve haberimiz yok ağustos ayında adet gecikmesi tahlil yaptırcaz bizim oruç tutmamız acaba etkiler mi bebişi tutmamamız mı gerekiyor ne yapacaksınız arkadaşlar??