inşallah canım ümitlendim yine ben ayın 1 inde adetimin üzerinden bir ay geçiyo o zamana kadar olmazsam testte çıkar dimi inşallah
bence hemen test yaptır derım ben...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım ümitlendim yine ben ayın 1 inde adetimin üzerinden bir ay geçiyo o zamana kadar olmazsam testte çıkar dimi inşallah
bence hemen test yaptır derım ben...
bence erken yapmıssınız bırde onlarda yanılmaca oluyor bazen en garantisi kan testii...
daha önce hiç test yapmadım ümidim kırılsın istemiyorum sat 30 du o yüzden 1 inde yapıcam çok mu geç olur ayrıca 1 i evlilik yıldönümümüz o yüzden biraz sabretmek o gün eşime müjde vermek istiyorum
tatlım bencede hemen test yaptır nasıl merak etmedin iyi haberlerini bekliyoruz hadi bakalım...
ay ne güzel bir yıldönümü hediyesi olur inşallahhh..
insallah canım rabbim nasip ederse en çok istediğim şey bu o yüzden biraz daha sabretmek istiyorum hepimizin melekleri gelsin inşallah bu ay inşallah
kızlar ben adetimden 5 gün önce gebelik testi yaptm negatif çıktı testin üzerinde beklenen adet gününde yapın yazıyo sizce sonuç negatifmi erkenmi yaptm yoksa..
aslında çok merak ediyorum ama bazı aylar 30 günde bir adet gördüğüm oluyo o yüzden ayın 30 una kadar olma ihtimalim var eğer hamişsem suan 16 günlük oluyo en erken testte çıkar mı ya daha çok küçük olmaz mı52:
bence adet tarihinizden önce hiçbiriniz test yapmayın
çünkü negatif sonuç görmek insanı yıpratıyor
geçtikten sonra yaparsınız hem heyecan olur size
benim geçen ay 3 gün geçmişti
2. günü ve 3. günü test yaptım ve ardından regl oldum
yine reglimin geçmesini beklerim
folik asitleri içiyor musunuz
eveeeeeeeeettttttttttttttt
ya sen bu soruyu sormuşken bende bişi dicem bu folikasitin idrara etkisi oluyomu ayıptr sölemesi daha sarı renk gibi geliyo bana bugünlerde ilaca yoruyorm ben bunu ama...
ben folik plus kullanıyorum
sen hangisini kullanıyosun
çok olmadı ama 1 ay kadar oldu
ben de hiçbir etki olmadı
idrar koyulaşması gebelik belirtisi de olabilir diye okumuştum
ama ümitlenme tabi sen
bende folik plus kullanıyormm yaklaşk 20 gündür filan..
yarn regl günüm ve hiç bir belrtim yok çk şükür.çokta umutlanmyrm bu ay ilk denememz çünkü Rabbimden hayırlısı...bakalm nolcak..
bende folik plus kullanıyormm yaklaşk 20 gündür filan..
yarn regl günüm ve hiç bir belrtim yok çk şükür.çokta umutlanmyrm bu ay ilk denememz çünkü Rabbimden hayırlısı...bakalm nolcak..
benim de 5. ay
bende de belirti yok öyle bariz
halsizlik var(mevsimlerdendir)
göğüslerimde ağrı ve şişme ve de bel ağrım var(adet öncesi zaten olur benzer şeyler)
yaş kaçtı