Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

Pozitif haberlerini alanlara sorunsuz bir 40 hafta geçirmelerini ve bebişlerini sağlıkla hayırlısıyla kucaklarına almalarını; henüz alamayanlara (ben de dahil) tez zamanda güzel sonuçlar diliyorum.

maalesef dün itibariyle ben kırmızı kartımı gördüm. Denememizin dördüncü ayıydı ve iki aydır regl düzenim değişti. 28 günden 32 güne çıktı. Ayrıca yukarıda sayılan bir çok belirti vardı. hatta geçen ay erken gebelik testinde silik ikinci çizgiyi bile gördüm. Ama kan testi negatifti :KK61: Bu ay da umutlandım ama olmadı. Yarın tüm sorularımı sormak üzere doktoruma gidiyorum.

eşim hariç kimseyle konuşmak istemediğim için ben de sizlerle dertleşmek istedim. umarım önümüzdeki ay hepimiz pozitif sonuçlarımızla buraya yazıyor oluruz :KK66:

Pozitif haberlerini alanlara sorunsuz bir 40 hafta geçirmelerini ve bebişlerini sağlıkla hayırlısıyla kucaklarına almalarını; henüz alamayanlara (ben de dahil) tez zamanda güzel sonuçlar diliyorum.

maalesef dün itibariyle ben kırmızı kartımı gördüm. Denememizin dördüncü ayıydı ve iki aydır regl düzenim değişti. 28 günden 32 güne çıktı. Ayrıca yukarıda sayılan bir çok belirti vardı. hatta geçen ay erken gebelik testinde silik ikinci çizgiyi bile gördüm. Ama kan testi negatifti :KK61: Bu ay da umutlandım ama olmadı. Yarın tüm sorularımı sormak üzere doktoruma gidiyorum.

eşim hariç kimseyle konuşmak istemediğim için ben de sizlerle dertleşmek istedim. umarım önümüzdeki ay hepimiz pozitif sonuçlarımızla buraya yazıyor oluruz :KK66:

Canım benim seni çok iyi anlıyorum
2 kere gebelik testi negatif çıkmış biri olarak
Geçen ay çocuk gibi hüngür hüngür ağladım
bu ay da çok korkuyorum olmazsa ben de doktora gideceğim eşimi de ikna edeceğim
inşallah birgün müjdeli haberler yazarsın bize
rabbimden hayırlısı

kizlar 2 3 ayda kesinlikle kafaniza takip uzulmyin dahada erteliyosunuzu olacagi varsada olmuyor bende ilk aydan dha basladim kendmi dinlemeye 10. ay bu esimdede bendede binsorun yok sadece kuck binkistim var oda engel dedilmis o yuzden erken zamanda kendinizi uzmeyin ayrica bu ay ilk defa adetim 4 gun gecti okadar umutlandimki ama bgun husran

kizlar 2 3 ayda kesinlikle kafaniza takip uzulmyin dahada erteliyosunuzu olacagi varsada olmuyor bende ilk aydan dha basladim kendmi dinlemeye 10. ay bu esimdede bendede binsorun yok sadece kuck binkistim var oda engel dedilmis o yuzden erken zamanda kendinizi uzmeyin ayrica bu ay ilk defa adetim 4 gun gecti okadar umutlandimki ama bgun husran
Evet gecen ay doktora gittim.oda aynisini soyledi.yataga cocuk kafasiyla girersen 10yil daha beklersin hastanelerde surunursun dedi.

Canım benim seni çok iyi anlıyorum
2 kere gebelik testi negatif çıkmış biri olarak
Geçen ay çocuk gibi hüngür hüngür ağladım
bu ay da çok korkuyorum olmazsa ben de doktora gideceğim eşimi de ikna edeceğim
inşallah birgün müjdeli haberler yazarsın bize
rabbimden hayırlısı

Gerçekten çok sıkıntılı bir bekleme süreci :KK43: Allah herkese hayırlısını nasip etsin. Ben de dün gece ağlaya ağlaya uyudum.
Umarım güzel haberi bu ay senden alırız, bir daha ki aya de benden :KK36:

kesinlikle haklısın da ahh bir atabilsek kafamızdan. Doktorumun telefonda dediğine göre sürekli düzenli regl görenlerde gecikme yaşanması hamileliğe hazırlık için olumlu bir gelişmeymiş. yarın detaylı sorularımı sorduktan sonra sizlerle de paylaşırım :KK39:

Gerçekten çok sıkıntılı bir bekleme süreci :KK43: Allah herkese hayırlısını nasip etsin. Ben de dün gece ağlaya ağlaya uyudum.
Umarım güzel haberi bu ay senden alırız, bir daha ki aya de benden :KK36:

Inşallah canım benim inşallah
allah herkese hayırlı nesil salih evlatlar nasip etsin
inşallah bizde :anneadayı: oluruz

Ben de eve gelir gelmez ov ve gebelik testi yaptım , ikisi de boşşş, saçna bişey mi yaptım bilmiyorum , bat 24

Test sonucumu aldim 49 cikti iyi sonuc hamilesin dedi doktor. Bat 24tu benim de. Allah isteyen herkese sağlıklı bir evlat nadip etsin ya da 2 ya da 3 ::KK28::KK33:

Kızlar mrb ben emel 23 mayısta doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim 5_6 saat sonra kucağıma bile alamadan.28 haziranda adet gördüm kırkımın içinde yani 8 temmuzda adetim bitti ve korunmadım çok istiyorum tekrar bebek sahibi olmayı ayın 28 ni heyecanla bekliyorum inş tekrar hamile kalırım.sizler kan testinize adetiniz gelmeden baktırdınızmı?

X