Temmuz Ayı Yumurta Takibi ve Çatlatma iğnesi Yaptıranlar Toplanalım :)

Kizlar bu ay hsg ve histereskopi yapilcakti bana bugun doktorum aradi sadece histereskopi yapucam dedi polip alinacak tuplern acikligi histereskopide gozukuyor mu

Bilmiyorum normalde bir tane veriliyormuş sanırım. Birde tutunması için bir ilaç verdi onu kullanıyorum sabah akşam.
Progestan kullanıyorsun sanırım? Tutunması için bende kullanıyordum çatlama iğnesinden sonra ama ağızdan alınca sarhoşa dönüyordum kafam güzel oluyordu resmen o yüzden sonradan vajinal almaya başladım

Kizlar bu ay hsg ve histereskopi yapilcakti bana bugun doktorum aradi sadece histereskopi yapucam dedi polip alinacak tuplern acikligi histereskopide gozukuyor mu
Bahsettiğin şey daha basit anlatımla rahim iç filmi gibi Bi şey mi canım? Yani filmle tüplerin vs mi bakılacakmış

Progestan kullanıyorsun sanırım? Tutunması için bende kullanıyordum çatlama iğnesinden sonra ama ağızdan alınca sarhoşa dönüyordum kafam güzel oluyordu resmen o yüzden sonradan vajinal almaya başladım

Estrofem kullanıyorum ben

Bahsettiğin şey daha basit anlatımla rahim iç filmi gibi Bi şey mi canım? Yani filmle tüplerin vs mi bakılacakmış
Histereskopi kemerayla rahm ici goruntuleme varsa bsy o anda tedavisjnj yapiyolar hsg de rahm icine ilac verlmesi tupler ackmi kapalimi diye bakiyolar hsg yapmicakms bana direk histeroskopi dedi benmde aklmda suphe olustu acaba tuplerde gorulurmu diye doktora da soramadim o an meraklandim

Selam
26.06 komen çatlama ignesi vuruldum
15.günüm adet döngum hiç şaşmaz 2 gün gecikti fakat inanılmaz derecede agrım mevcut zaten iğneden sonra hep bi ağrı vardi şu anda ağrı şişkinlik bacaklarımda seğirme adet sancısı gibi ağrılar mevcut bunun yanında baş ağrısı da var akintim beyaz hamilemiyim bilmiyorum test yapmayada yaptirmayada korkuyorum olumsuz birşeyle karşılaşırım diye bu şekilde belirtiler yasayan varmi ?

Selam
26.06 komen çatlama ignesi vuruldum
15.günüm adet döngum hiç şaşmaz 2 gün gecikti fakat inanılmaz derecede agrım mevcut zaten iğneden sonra hep bi ağrı vardi şu anda ağrı şişkinlik bacaklarımda seğirme adet sancısı gibi ağrılar mevcut bunun yanında baş ağrısı da var akintim beyaz hamilemiyim bilmiyorum test yapmayada yaptirmayada korkuyorum olumsuz birşeyle karşılaşırım diye bu şekilde belirtiler yasayan varmi ?

İğneden sonra sizinde çok kasık ağrınıZ oldumu. Bence yapın hamile olabilirsiniz. Korkup ertelemenin bi faydası yok :)

Merhaba kızlar umarım hepınız bu ay o guzel haberlerınızı alırsınız rabbım umutlarınızı bosa cıkarmasın bende kasım ayında yumurta takibi ve catlatma ıgnesı ıle hamıle kaldım suan 38 ıncı haftamı dolduruyorum kızımın gelmesını beklıyorum ınsallah sagsaglım kavuşmak nasıp olur evladıma sızlerede nasıp olur ıns rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın 🤲🏻🥰

Merhaba kızlar umarım hepınız bu ay o guzel haberlerınızı alırsınız rabbım umutlarınızı bosa cıkarmasın bende kasım ayında yumurta takibi ve catlatma ıgnesı ıle hamıle kaldım suan 38 ıncı haftamı dolduruyorum kızımın gelmesını beklıyorum ınsallah sagsaglım kavuşmak nasıp olur evladıma sızlerede nasıp olur ıns rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın 🤲🏻🥰
Oncelikle Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah evladini,😊 tedavinin kacinci ayinda gebe kaldiniz ve pcos musunuz?

Evet pcoluydum ıkı ay tedavı oldum ama ara verdım gecen yıl hazıranda olmusdum ılk tedavıyı o ay kımyasal gebelık yasadım hem duygusal olarak cok yıkılmısdım hemde maddı olarak bıraz ara vermeye karar verdık esımle üc dört ay ara verdık kasımda tekrar tedavı oldum o ay hamıle kaldım ıste

Malesef idrar testi negatif acaba hemen belli olmayabilir mi hala umut varmi yoksa kendi kendime umutlanıp duruyormuyum

Malesef idrar testi negatif acaba hemen belli olmayabilir mi hala umut varmi yoksa kendi kendime umutlanıp duruyormuyum

Bekleyin isterseniz. 2 gün sonra olmazsanız kan verirsiniz direk. Belki daha yeni bi şeydir ondan çıkmıyordur

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 5 günlük klomen tedavi sonrası bir yumurtam oluştu dün çatlatma iğnesi ovitrelle vurdu doktorum ama gece bi kalktım regl gibi baya bir kanama olmuştu ama devam etmedi ben normalde hayıt suyuda kullanıyorum dün iğneden sonra onuda içtim acaba onun etkisi olabilirmi yardımcı olabilirmisiniz 😥

X