Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende adwt olsam bende takibe ve iğneye başlicam yaaa aynı durumdayız kuzumbu ay farklı bir yöntemle ben gonal-f pen 375 mu doz ile yumurta iğnelerimi vurdum, yarın kontrolüm var bakalım yumoşlarım ne boyuta geldiler :) var mı benim gibi başlayanlar bu ay da .. yılmadan ,,, pes etmeden![]()
![]()
ben bu ay 5. denememi yapıyorum. ilk defa gonal-f marka kullanıyorum bu ay.. bakalım bu sefer tutturabilcek miyiz :))) eğer yarın yeterli boyuta gelmişse yumurtalarım doktor çatlatma iğnesi verecek muhtemelen . adet gününe var mı daha çokBende adwt olsam bende takibe ve iğneye başlicam yaaa aynı durumdayız kuzum
Pazarteai olmam lazımdı tatlım olmadımben bu ay 5. denememi yapıyorum. ilk defa gonal-f marka kullanıyorum bu ay.. bakalım bu sefer tutturabilcek miyiz :))) eğer yarın yeterli boyuta gelmişse yumurtalarım doktor çatlatma iğnesi verecek muhtemelen . adet gününe var mı daha çok
Ahh ahhh insallah bu ay düşünmemeye calısıyorum tüp bebege odakladm kendmi para biriktirip hastane arastyorm bakalm naspİnşallahh agustosa kalmayiz canim![]()
Ayni bende canim 5-6ay sonra dusunuyoruz ama basladim doktor arastrmaya cok pahaliAhh ahhh insallah bu ay düşünmemeye calısıyorum tüp bebege odakladm kendmi para biriktirip hastane arastyorm bakalm nasp
10 bn 15 bn özelde e birde biz uzagız git gel yol parası kalsan otel parası orda yicen icecen 20 yi bulur ellammmAyni bende canim 5-6ay sonra dusunuyoruz ama basladim doktor arastrmaya cok pahali☹
Allah hepimize maddi manevi guc versin inşallah10 bn 15 bn özelde e birde biz uzagız git gel yol parası kalsan otel parası orda yicen icecen 20 yi bulur ellammm![]()
Bu bekleyişin ve azmin sonu güzel olacak inşallah ben inanmıyorum hepimiz için...Allah hepimize maddi manevi guc versin inşallah![]()
Amiiin inşallahhBu bekleyişin ve azmin sonu güzel olacak inşallah ben inanmıyorum hepimiz için...