- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
Idrar olabilir canim da ishal durumunu bilmiyorum ben kabız olmuştum ilk hamile kaldığımdaKizlar benim cok afedersiniz ama idrarim koyu sari oldu 2 gundur bir de ishal oldum.gebelik durumuyla alakali mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Idrar olabilir canim da ishal durumunu bilmiyorum ben kabız olmuştum ilk hamile kaldığımdaKizlar benim cok afedersiniz ama idrarim koyu sari oldu 2 gundur bir de ishal oldum.gebelik durumuyla alakali mi acaba
Ay bu ishal durumunu bende merak ediyorum. Bat günü kabız oldum geçsin diye incir yedim iki gündürde bi ishalim bi kabızIdrar olabilir canim da ishal durumunu bilmiyorum ben kabız olmuştum ilk hamile kaldığımda
Herkesin bünyesi farklı kızlar biz şu anda belirti aradığımız için her şeyi buna yoruyoruz yediklerimizden de kaynaklanıyorAy bu ishal durumunu bende merak ediyorum. Bat günü kabız oldum geçsin diye incir yedim iki gündürde bi ishalim bi kabız
Kizlarr haziran ayi malesef uzulduk. Simdi uzuntuyu kenara birakip temmuz icin calisma zamani hadi goreyim sizi
Söyle canim bildiğimiz bir şeyse yardımcı oluruzKızlar bnm bir derdim var yardımcı olabilecek bri var mı acabaa
Dogru soyluyorsun cnmHerkesin bünyesi farklı kızlar biz şu anda belirti aradığımız için her şeyi buna yoruyoruz yediklerimizden de kaynaklanıyor
Yok ben belirti aramıyorum canm ama ishal hamilelikte iyi değil diye biliyorum çünkü düşük yaptığım gün ishal olmuştum ilk defa zaten düşüğün habercisiymş ishal.. Ondan korkuyorum sadece şuanHerkesin bünyesi farklı kızlar biz şu anda belirti aradığımız için her şeyi buna yoruyoruz yediklerimizden de kaynaklanıyor
Cnm benim de bir dusugum var ishal olmamistim hic. bu sekilde kodlama bence allah korusunYok ben belirti aramıyorum canm ama ishal hamilelikte iyi değil diye biliyorum çünkü düşük yaptığım gün ishal olmuştum ilk defa zaten düşüğün habercisiymş ishal.. Ondan korkuyorum sadece şuan
Hamile misin canim. Öyle düşünme. Ben de düşük yaptım ama hiç öyle bir şey yaşamadım. Bir kere oldu bir daha aynı olacak diye bir şey yok canim kötü düşünmeYok ben belirti aramıyorum canm ama ishal hamilelikte iyi değil diye biliyorum çünkü düşük yaptığım gün ishal olmuştum ilk defa zaten düşüğün habercisiymş ishal.. Ondan korkuyorum sadece şuan
Söyle canim bildiğimiz bir şeyse yardımcı oluruz
Aynı yoğun mu oldu adetim canim yoksa lekelenme şeklindemiydi. Ben de şu an adetime 4 gün kala lekelendim adet oldum diyorum ama kızlar yerleşme olabilir dedi.Yaa kızlar şimdi ben bu ayın 27snde adet gördüm ama öbürlerndn çok farklı normalnden 5 gün önce oldm ama hiç bi belirti yoktu şimdi göğslrm çok ağrıo kask bel ağrısı falan ayn 17si yumurtlma günydü bn 27snde oldm acaba yerlşme kanamsmıdr
Yok canım değilim, yada bilmiyorum henüz diyim :) üç gün gecikti. Bekliyorum perşembe test yapıcam ama iki gündür böyleyim inşallah kötü değildir. Çok aşırı sıvı değil ama normalden kötü ay iyice iğrençleştim kusura bakmayın yaaHamile misin canim. Öyle düşünme. Ben de düşük yaptım ama hiç öyle bir şey yaşamadım. Bir kere oldu bir daha aynı olacak diye bir şey yok canim kötü düşünme
Kizlarr haziran ayi malesef uzulduk. Simdi uzuntuyu kenara birakip temmuz icin calisma zamani hadi goreyim sizi
Aynı yoğun mu oldu adetim canim yoksa lekelenme şeklindemiydi. Ben de şu an adetime 4 gün kala lekelendim adet oldum diyorum ama kızlar yerleşme olabilir dedi.
Olur mu canim ya hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri kadın olmak gerçekten zor. Adetim geçmiş bence direk kan testi yaptır içinde şüphede kalmamış olurYok canım değilim, yada bilmiyorum henüz diyim :) üç gün gecikti. Bekliyorum perşembe test yapıcam ama iki gündür böyleyim inşallah kötü değildir. Çok aşırı sıvı değil ama normalden kötü ay iyice iğrençleştim kusura bakmayın yaa
Canım o konuda ben de çaresiz olduğum için şu anda bilemiyorum kesin bir şey söylemek zor. En garantisi kan testi idrarda erken olduğu için cikmayabolirHayr aksine azdı öbrlerne göre bde normlnden 5 gün önce hiç bi belrtsi olmynca bi acbamı dedim yani bna yardımcı oln ltfn test yapmalmym
Evet canim hiç idrar testiyle uğraşma kan ver en garantisi o.Tamam canım teşekkür ederim bn bi kan testi yapym olmzsa
Evet canim hiç idrar testiyle uğraşma kan ver en garantisi o.
Canim aslinda benimde gecen ay oyle oldu. Gecen ay 11 gun gecikmem oldu kan testi yaptirdim negatifti. Sonra adet oldum ve senin gibi az geldi. Bu ay da bir hafta oldu sayilir gecikmem. Cuma gunune randevu aldim tavsiyem evde dusunmek yerine sende bi doktordan randevu al cunku doktor soylemeden insanin ici rahatlamiyo hicAdetim 5 gün sürdü 3 gün az az geldi snra 2 günde lekelnme oldu