- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
İnşallah canım hayırlısı. Peki sen de bi değişiklik var mı hissettiğinHadi bakalim ins cnm hayirlisiyla benim de 7 sinde olmam gerekiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hayırlısı. Peki sen de bi değişiklik var mı hissettiğinHadi bakalim ins cnm hayirlisiyla benim de 7 sinde olmam gerekiyo
kesinlikle öyle aminnKızlar beklemek en zor iş allah hepimizin yardımcısı olsun
Canim ben gecikme hamilelikten olmayabilir diye muayeneye gidecektim o yuzden doktoru bekleyecegim mecburSen direk bi kan testi yaptırsan canım. Doktoru mu bekleyeceksin
Anladım canim hayırlısı olsunCanim ben gecikme hamilelikten olmayabilir diye muayeneye gidecektim o yuzden doktoru bekleyecegim mecbur
Selam kızlar, bende iki+ bugünkü gecikmemle bekliyorum. Perşembe günü test yapmayı düşünüyorum ama çok sabırsız ve heyecanlıyım. Varmı benim gibi gecikenKızlar beklemek en zor iş allah hepimizin yardımcısı olsun
Selam kızlar, bende iki+ bugünkü gecikmemle bekliyorum. Perşembe günü test yapmayı düşünüyorum ama çok sabırsız ve heyecanlıyım. Varmı benim gibi gec
Ben varım. Sabah yaptım. Negatif. Testler mi dandik acaba 2 tllik. Bluewell markası. Cumaya kadar beklicem.OlmZSA kan vericem inş.
Hiç belirtin fln var mı canımSelam kızlar, bende iki+ bugünkü gecikmemle bekliyorum. Perşembe günü test yapmayı düşünüyorum ama çok sabırsız ve heyecanlıyım. Varmı benim gibi geciken
Kaç gün geciktin canım? Ben dhaa yapmadım yapmak istiyorum ama çıkmazsa üzülürm diye erteliyorm sürekli[/QU
2 gün benim de. Yumurtlamadan 15 gün kesin geçsin canım.İdrara geç geçiyrmuş. Yumurtlaman ne zmandı tahmini?
Şuanda sol kasığıma sürekli bıçak sağlanıyor gibi oluyor. Adetim gelmiş gibi akıntı oluyor gidiyorm beyaz akıntı gelmiş. Çok sık wc ye gidiyorm ve sürekli gözlerim kapanıyor yatsam uyucak gibiyim, çok erken uyuyorm çok geç uyanıyorum. Normalde vaktim gelince uyanırdım şmdi gözümü zor açıyorm. Normalde regl döneminde çikolata canavarı olan ben, tatlı yiyince midem bulanıyor. İştahım gitti ufacık bişi yesem hemen doyuyorm ama çok çabk acıkıyorum. Adetten 10 gün önce göğüslerim şişti ve acıdı, adete 2-3 gün varken söndü ama uçları acımaya devam ediyor. Bugünde batar şeklinde göğüsüme ağrı saplandı sürekli. Birde bugün sol tarafıma bıçak saplanır gibi oldu ve ah dedirtti. Fare kemiriyor gibi hissediyorum :) reglden önce sürekli başım döndü midem bulandı ama ihtimal vermedim adet bekliyordum, olmayınca ümitlendim bekliyorum bakalım :)Hiç belirtin fln var mı canım
daha cok erken o zmn canım. benim ilk hamileliğimde son adetten tam 31 gün sonra idrarda cıkmıştı.Canım hiç bilmiyorum yumurtlama hesaplamadım, akıntımda gelmedi öyle yoğun şekilde. Ama adetin 21. Günü progesteron baktırdım 7,28 çıktı. Doktor şuanda gebelik görünmüyor dedi. Yani erken yumurtlamış olsaydım tahmini 10 üzerinde çıkardı. Genelde 18-22. Günlerde yumurtluyorum. Hiç bilmiyorum yani..
Benm sattan sonraki 33. Gün bugün cnm. Perşembeye kadar bekleyeceğim perşembe idrar cuma kan baktırıcam nasipsedaha cok erken o zmn canım. benim ilk hamileliğimde son adetten tam 31 gün sonra idrarda cıkmıştı.
İnşallah canm ben uzun süredir burada takipteyim çok güzel arkadaşlar edindim sağolsun hepsi bana dua eder bende onlara Allâh hepimizden razı olsn inşallah bu duyguları hepimiz tadarız en hayırlı vakitteHayırlısı olsun inş. canım hskkımıxda. Allahım bu güzel duyguyu herkese nasip etsin inş. Dualarımda burdaki üyeler de var artık:))
Cnm hayirlisi olsun onumuzdeki aya dememelere devam☺Benim umutlar bir dahaki aya kaldı. Düzenli olan adetim bat'ımdan 4 gün erken gelerek bana sürpriz yaptı maalesef kısmet bu ay değilmiş
Öyle canim ne yapalım hayırlısı olsun :)Cnm hayirlisi olsun onumuzdeki aya dememelere devam☺
Kizlar benim cok afedersiniz ama idrarim koyu sari oldu 2 gundur bir de ishal oldum.gebelik durumuyla alakali mi acabaCnm hayirlisi olsun onumuzdeki aya dememelere devam☺