Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Kizlar reglim gelir gelmez hemen hamilelik takvimi hazirlayacagim insallah bu ay bos gecmeyecek. Sizlerede tavsiye ediyorum

myzt akrep kralice temmuz ayi bizim olsun insallah
Yeni konumuz yeni ayımız hayırlı olsun arkadaşım. Benim henuz netleşen bişey yok ama ağrılarım başladı regl belirtileri gösterdi kendini. Kan kokusu alıyorum Ölüm yok sonunda ne yapalım hamile değilsem temmuza beslerim umutlarımı :) Herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden hepimiz içinnn

Kizlarr haziran ayi malesef uzulduk. Simdi uzuntuyu kenara birakip temmuz icin calisma zamani hadi goreyim sizi
Hemen toparlanmana sevindim canım. Ha şöyle .. Birbirimizin uzulmezine izin bile vermeyelim.. İnançlı insanlarız elhamdülillah biliyoruz ki rabbimiz ne zaman ol derse o zaman olacak.. Biz çalışmaya devam

Aynen canim uzuntuyu kenara biraktim bu ay insallah iki kisi olalim

Iyi sahurlar kızlar bende aranıza katılayım bakalım bu ay inşallah hepinizde tutar bende adet yeni bitti 2 ay önce bebeğimi kaybettim 3 bucuk aylıkken kurtaj oldum şimdi tekrar istiyorum hayırlısıyla duayla inşallah
Hepinize iyi geceler

Basin saolsun canim allah kimseye vermesin o aciyi. İnsallah yeni bebegin sana merhaba der bu ay

allah razı olsun canım amin inşallah tekrar hamile olurum. Sizde inşallah olursunuz.bu mübarek ayda allahım dualarımızı kabul etsin inşallah bu ay olmassa allahım bilir doğru vakti nezamansa o ol derse olur. Sağlıklı hamilelikler sağlıklı hayırlı bebisler dileğiyle inşallah

Amin canim allah hepimizin gonlune gore versin

Selam olsun canım.. Hoşgeldin başın sağolsun zor günler yaşamışsın rabbim sıkıntılarını unutturacak günler yaşatsın inşallah sana. Namazımı kıldım duamı ettim ben yatıyorum iyi geceler tatlı rüyalar kızlar.. Bebekli günlere :):)

Allah razı olsun canım allah kabul etsin dualarimızı inşallah iyi geceler sanada tatli ruyalar allah hepinize rahatlık versin görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…