Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni konumuz yeni ayımız hayırlı olsun arkadaşım. Benim henuz netleşen bişey yok ama ağrılarım başladı regl belirtileri gösterdi kendini. Kan kokusu alıyorum Ölüm yok sonunda ne yapalım hamile değilsem temmuza beslerim umutlarımı :) Herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden hepimiz içinnnmyzt akrep kralice temmuz ayi bizim olsun insallah
Temmuz güzel bi ay severim eşimle tanışalı 10 yıl olacak :):)Oglumu temmuzda dogurdum diger bebegime de insallah temmuzda hamile kalirim
Hemen toparlanmana sevindim canım. Ha şöyle .. Birbirimizin uzulmezine izin bile vermeyelim.. İnançlı insanlarız elhamdülillah biliyoruz ki rabbimiz ne zaman ol derse o zaman olacak.. Biz çalışmaya devamKizlarr haziran ayi malesef uzulduk. Simdi uzuntuyu kenara birakip temmuz icin calisma zamani hadi goreyim sizi
Basin saolsun canim allah kimseye vermesin o aciyi. İnsallah yeni bebegin sana merhaba der bu ayIyi sahurlar kızlar bende aranıza katılayım bakalım bu ay inşallah hepinizde tutar bende adet yeni bitti 2 ay önce bebeğimi kaybettim 3 bucuk aylıkken kurtaj oldum şimdi tekrar istiyorum hayırlısıyla duayla inşallah
Hepinize iyi geceler
Basin saolsun canim allah kimseye vermesin o aciyi. İnsallah yeni bebegin sana allah razı olsun canım amin inşallah tekrar hamile olurum. Sizde inşallah olursunuz.bu mübarek ayda allahım dualarımızı kabul etsin inşallah bu ay olmassa allahım bilir doğru vakti nezamansa o ol derse olur. Sağlıklı hamilelikler sağlıklı hayırlı bebisler dileğiyle inşallah
Amin canim allah hepimizin gonlune gore versinallah razı olsun canım amin inşallah tekrar hamile olurum. Sizde inşallah olursunuz.bu mübarek ayda allahım dualarımızı kabul etsin inşallah bu ay olmassa allahım bilir doğru vakti nezamansa o ol derse olur. Sağlıklı hamilelikler sağlıklı hayırlı bebisler dileğiyle inşallah
Selam olsun canım.. Hoşgeldin başın sağolsun zor günler yaşamışsın rabbim sıkıntılarını unutturacak günler yaşatsın inşallah sana. Namazımı kıldım duamı ettim ben yatıyorum iyi geceler tatlı rüyalar kızlar.. Bebekli günlere :):)Iyi sahurlar kızlar bende aranıza katılayım bakalım bu ay inşallah hepinizde tutar bende adet yeni bitti 2 ay önce bebeğimi kaybettim 3 bucuk aylıkken kurtaj oldum şimdi tekrar istiyorum hayırlısıyla duayla inşallah
Hepinize iyi geceler
Uyumuşum canım ezana uyandım kıldım yatıyorum şimdi :) İyi geceler canımmyzt gittin mi kiz
İyi geceler caanim bende yatcam simdiUyumuşum canım ezana uyandım kıldım yatıyorum şimdi :) İyi geceler canım
Allah razı olsun canım allah kabul etsin dualarimızı inşallah iyi geceler sanada tatli ruyalar allah hepinize rahatlık versin görüşürüzSelam olsun canım.. Hoşgeldin başın sağolsun zor günler yaşamışsın rabbim sıkıntılarını unutturacak günler yaşatsın inşallah sana. Namazımı kıldım duamı ettim ben yatıyorum iyi geceler tatlı rüyalar kızlar.. Bebekli günlere :):)