- 12 Temmuz 2020
- 29
- 22
- 8
- 34
Valla canim doktorumun dediğine göre çok güzel bi ihtimalim var ancak esimin sperm sayısı malesef yetersiz son 1 yilda ki testlerde normalde Çatlayıp dogal yolla gebelik saglamaya calisacaktik ancak doktorum risk etmeyelim dedi asilama kararı verdikAynen öyle o yüzden birbirimizin tecrübelerimizden faydalanmakta yarar var.. Tüpler açıldığına göre hamilelik kolaylaşır değil mi ?
Aaa süper o zaman. İnşallah aşılama son işleminiz olur sende bebişine kavuşursunnValla canim doktorumun dediğine göre çok güzel bi ihtimalim var ancak esimin sperm sayısı malesef yetersiz son 1 yilda ki testlerde normalde Çatlayıp dogal yolla gebelik saglamaya calisacaktik ancak doktorum risk etmeyelim dedi asilama kararı verdik
Benimde 7. Günüm her kadının vücudu farklı tepki veriyor bence benimde mesela 2 gündür her kalkmama basim dönüyor günde 6 7sefer tuvalete cikiyorum ve çamaşırını surekli ıslaklığı hissi var ayrıca ince bi kasık ve bel ağrısı da var bu sıcak havada bile çorapsız yere basmiyorumMerhaba hoşgeldinn
Evet benimde 9. gün kasık ağrıları devam yani çoğumuzun kasık ağrısı devam etmekte ama iğneden 2 hafta geçmesini bekliyoruz
Ayyyy kurban olurum insallah canim benim insallah❣Aaa süper o zaman. İnşallah aşılama son işleminiz olur sende bebişine kavuşursunn
Tansiyonun düşüyodur o zman aman dikkat et.. Tansiyon düşmesi genelde gebeliğe işarettir diye biliyorum ama hadi hayırlsıBenimde 7. Günüm her kadının vücudu farklı tepki veriyor bence benimde mesela 2 gündür her kalkmama basim dönüyor günde 6 7sefer tuvalete cikiyorum ve çamaşırını surekli ıslaklığı hissi var ayrıca ince bi kasık ve bel ağrısı da var bu sıcak havada bile çorapsız yere basmiyorum
Ignenin tepkileri kuzum bu fazla kendini dinlememeye calis çünkü malesef kendimizi hemen kaptiriphormon dengelerini alt ust edebiliyoruz ben bu hisler yuzunden aylarca hormon tedavisi gordum annelik hissine cok kaptırıp göğsümden sut geldiğini bilirim tabi bu da ostrojen e prolaktin degerlerimi cok yükselmiştiKızlar merhabalar. Bende bu ay 5 günlük ilaçtan sonra perşembe günü çatlatma iğnemi yaptım 2 tane birden. Bugün 4. Gün. İğneden sonra çok kasık ağrım oldu. Şimdide göğüslerim baya şişti kasık ağrım devam ediyor ve acaip iştahım açıldı. Sizde bu etkiler oldu mu acaba ya:)
Senin ağzından cikana ölürümTansiyonun düşüyodur o zman aman dikkat et.. Tansiyon düşmesi genelde gebeliğe işarettir diye biliyorum ama hadi hayırlsı
HoşgeldinKızlar merhabalar. Bende bu ay 5 günlük ilaçtan sonra perşembe günü çatlatma iğnemi yaptım 2 tane birden. Bugün 4. Gün. İğneden sonra çok kasık ağrım oldu. Şimdide göğüslerim baya şişti kasık ağrım devam ediyor ve acaip iştahım açıldı. Sizde bu etkiler oldu mu acaba ya:)
Senin ağzından cikana ölürüminsallah canim allahim herkesin kucağını doldursun
O zaman herkesin ağrı eşiğiyle ya da tüplerinin durumuyla alakalı bişey kuzum. Hiç değilse tüplerinde bi problem yokmuş buda güzel bişey tıkanıklık açılmayınca ameliyat yapıyolar sanırım dimi?Hoşgeldin❤ Hepimizde bu tarz belirtiler oldu benim de cok kasık ağrısı ve davul gibi şişen ağrıyan göğüsler :)) aramızdan birileri güzel sonuçlar alacak hissediyorum
AysenurrrO canım rahim filmi kişiden kişiye değişiyor kimisi anestezisiz hiçbir şey hissetmezken kimisi benim gibi anestezili olmasına rağmen sonrasında şiddetli ağrılar çekebiliyor, ben de biraz kanama olmuştu 2 gün sonra geçti. Doktor filmi çekildiğim gün bi tüpten sıvının biraz zor geçtiğini söylemişti her iki tüp de açık çıktı. Coğu kişi diyor ki rahim filminden sonra gebe kalma şansı artıyormuş
İnşallah günler geçmek bilmiyo :))
Laparoskopi gibi bir şey yapıyorlar sanırım canım artık her şeyin bi çaresi var elimizden geleni yapıyoruz yine de rabbim kararlıyor her şeyi ol derse olurO zaman herkesin ağrı eşiğiyle ya da tüplerinin durumuyla alakalı bişey kuzum. Hiç değilse tüplerinde bi problem yokmuş buda güzel bişey tıkanıklık açılmayınca ameliyat yapıyolar sanırım dimi?
Hoşgeldin❤ Hepimizde bu tarz belirtiler oldu benim de cok kasık ağrısı ve davul gibi şişen ağrıyan göğüsler :)) aramızdan birileri güzel sonuçlar alacak hissediyorum
AysenurrrO canım rahim filmi kişiden kişiye değişiyor kimisi anestezisiz hiçbir şey hissetmezken kimisi benim gibi anestezili olmasına rağmen sonrasında şiddetli ağrılar çekebiliyor, ben de biraz kanama olmuştu 2 gün sonra geçti. Doktor filmi çekildiğim gün bi tüpten sıvının biraz zor geçtiğini söylemişti her iki tüp de açık çıktı. Coğu kişi diyor ki rahim filminden sonra gebe kalma şansı artıyormuş
Ignenin tepkileri kuzum bu fazla kendini dinlememeye calis çünkü malesef kendimizi hemen kaptiriphormon dengelerini alt ust edebiliyoruz ben bu hisler yuzunden aylarca hormon tedavisi gordum annelik hissine cok kaptırıp göğsümden sut geldiğini bilirim tabi bu da ostrojen e prolaktin degerlerimi cok yükselmişti
Tabi tabi normal hepsi sonuçta vücuda hormon yükleniyor gebelik belirtileri oluyor:) test yapsan 10-11. Güne kadar gebelik testin bile pozitif çıkar:)İştahınız arttımı peki :) normal yani bunlar iyi. İlk defa yaptırınca merak ediyor insan :)
Ovulasyon testinde adete yakın dönemde koyuluk görmekte gebelik belirtisi dimi :) Eşim bana diyoki profesör kesildin başıma diye napalım ihtimalleri düşünüyoz her zamanElimde hiç gebelik testi yok ama bir sürü ovülasyon testi var her gün yapıp bakacağım duruma ama 14-15 gün olmadan gebelik testi yapmayacağım hatta adetimi beklicem gebelik testinde negatif görmek sinirlerimi bozuyor
Tabi tabi normal hepsi sonuçta vücuda hormon yükleniyor gebelik belirtileri oluyor:) test yapsan 10-11. Güne kadar gebelik testin bile pozitif çıkar:)
Evet gebelik olunca lh hormonu yüksek oluyormuş:)) vallahi bu süreçte neler öğrendik tez yazarım bu konudaOvulasyon testinde adete yakın dönemde koyuluk görmekte gebelik belirtisi dimi :) Eşim bana diyoki profesör kesildin başıma diye napalım ihtimalleri düşünüyoz her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?