• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhaba 🤚🏻 Klomen+çatlatma iğnesi kullandım bugün 9. Günüm fakat kasık ağrılarım oluyor ara ara acaba gebelik olabilrmi tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınz🌸 şimdiden teşekkürler
ben daha bir sey tecrübe edemedim ilk kez yaptırdım 4. Günüm😂 yalnız 4 gündür kasık ağrılarım hiç geçmedi hala cok ağrıyor.

Merhaba kızlar. ben de hikayemi anlatayım. yeni evliyim. evlenmeden önce yumurtlamayı falan hepp hiss ederdim. ama evlendikten sonra anlayamadım oyüzden ultrasonda 2ay takip ettirdim. ve 2ay yumurtam çatlamadı. hayatım boyu saat gibi 26. gün de adet olan ben son 3 ayda 28-30-27.günlerde adet oldum.büyük ihtimal yumurta çatlamadığı içindi. yumurta kendisi büyüyor 20mm oluyor sonrasında çatlamadan küçülmeye başlıyor. doktora gittim adetin 2.günü gel hormonların testini yapalım dedi. ben de oyüzden adetimi bekliyorum. bugün döngünün 25.günü :kızgın:
Yumurtanın olgunlaşması bile yeter biliyor musun çunku çatlatma iğnesi diye bir sey var cok şükür benim yumurtam da sanırım büyümüyordu femarayla büyüdü. Bir de İbrahim Saraçoğlu’nun kürlerini takip et bence yumurta çatatma için kürleri var. Ben soğan kürünü hep nimet olarak görüyorum mesela her açıdan. Tabi dozunda olursa

Hanımlar merhaba 🤚🏻 Klomen+çatlatma iğnesi kullandım bugün 9. Günüm fakat kasık ağrılarım oluyor ara ara acaba gebelik olabilrmi tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınz🌸 şimdiden teşekkürler
Bir doktorun yazısını okumuştum çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta içinde kasık ağrıları geçer, geçmezse eğer büyük ihtimal döllenme olmuştur demiş ay hadi inşallah😍

Bir doktorun yazısını okumuştum çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta içinde kasık ağrıları geçer, geçmezse eğer büyük ihtimal döllenme olmuştur demiş ay hadi inşallah😍
Umut oldun bana 🤲🏻 Amin inşallah allahım biraz önce istifra ettim midem hafif hafif bulanıyor ve kasıklarıma ağrı giriyo eğer varsa gebelik bu kadar erken olması mümkün mü

Merhabalar bende bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum 5.gunum iğneyi vurulduktan tam 36saat sonra çok kasık ağrım oldu bu çatladığına işaret olabılır mi? Sonraki gun ağrı geçti şu an pek belirti de yok dediğim gbi 5.gunu iğnenin Allah herkese tez zamanda nasip etsin inşaAllah hayırlı haberler alırız

Merhabalar bende bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum 5.gunum iğneyi vurulduktan tam 36saat sonra çok kasık ağrım oldu bu çatladığına işaret olabılır mi? Sonraki gun ağrı geçti şu an pek belirti de yok dediğim gbi 5.gunu iğnenin Allah herkese tez zamanda nasip etsin inşaAllah hayırlı haberler alırız
Evet doktor çatladığında ağrı olur demişti hayırlısı olsun inşallah ben o ağrıyı 30-32.saat civarı batma ve sancı şeklinde yaşadım ama çatlatma iğnesinden beri hala kasık ağrılarım var

Benimde aynı şekil sancım olmuştu

Bugün iğnemin 5.günü adet olacakmışım gibi şiddetli kasık ağrısı ve çenemde 3 sivilceyle uyandım

Tekrar bakınca ilk resimdeki çizgiyi de gördüm hadi hayırlısı ya var mı acaba😍
Merhaba ❤ bugün yumurtlamanin 10 günü
Ve ignenin 11 günü. Malesef negatif. Pek umudum kalmadi acikcasi cünkü simdi yoksa daha sonra da cikmaz sanirim... 😔

1 bucuk sene önce başladım ben bu yola ama geçen sene ekimde tip 1 diyabet yani insüline bağımlı şeker hastalığım çıktı maalesef ara vermek zorunda kaldım. Bu ay gittim doktora amh değerime baktı 0.73 çıktı fsh 9 yani hem şeker ile savaşıyorum hem de hormonlarla :cry: Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Yumurtanın olgunlaşması bile yeter biliyor musun çunku çatlatma iğnesi diye bir sey var cok şükür benim yumurtam da sanırım büyümüyordu femarayla büyüdü. Bir de İbrahim Saraçoğlu’nun kürlerini takip et bence yumurta çatatma için kürleri var. Ben soğan kürünü hep nimet olarak görüyorum mesela her açıdan. Tabi dozunda olursa
İnşallah dediğin gibi kolay olur ya. Doktor hiç bir şey söylemedi neden olmuş olabilir diye. Test sonuçlarına bakalım anlıycam ben dedi. Oyüzden şimdi kara kara adetimi bekliyorum.

Back