Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de medical park a gidiyorum ama cagirmadi :/ olmadi ben yarin randevu alip gideyim oraya bakalim bi geri döncek mi instagram dan yazdim bekliyorum esim birazdan tekrar bir test getircek o negatif olursa doktora giderim herhalde .
Kaçıncı günün bugün iğneden sonra?

Cok korkuyorum bende doktora instagram hesabindan yazdim ne yapayim diye, bana adet olursan gel demisdi adet de olmuyorum artik.. bende kist den korkuyorum kist olunca adet gecikmesi mi olurmus
Ay pardon 17. Günün yazmışsın benim de 16. Günüm bugün test yapmadım ama ben hiç yarın kan testi yaptıracağım.

Bende aynı senin gibi 2 yıllık evliyim 1 yıldan fazladır cocuk istiyorum. Bu ay ilk defa klomen + catlatma iğnesi vurdum. 4 temmuzda. Hayırlısı olsun inşallah..
bende 3 yıllı evliyim yaklasık bir senedir bebek düşünüyoruz olmadı daha öncede hastaneye gittim ama doktorlar bir sorun yok demişti 3 ay önce başka bir hastane ve doktora gittim yumurtalarda tembellik var dedi once klomen ileç verdi reglinin 3. günü gitmiştim ilaç bitince kontrolde iğne verdi sık ilişki dedi ama o ay regli oldun gecen ay gene gittim gene hap verdi hap bitince gittim 07,06,2020 de iğne yaptım 10 gün geçti ama bu sefer tuttumu bilmiyorum sizdede oldu mu bu durumlar

evet ağrı oluyor kasıkta ama geçiyor dediğin gibi zaten iğne 36 saatte etkisini gösteriyor etkisi 4 gün kadar kalıyor yanlış bilmiyorsam bende yaşadım aynılarını ben 2. çatlatma iğnemide vurumdum gebelik olsun diye bekliyorum rabbim herkezin gönlüne göre versin

7 temmuzda yaptınız değil mi iğneyi ? Bizde de aynı durumlar reglden sonra klomen yumurtalar büyüyünde çatlatma iğnesi kullandık. Bu ay ilk benimde henüz yeni tecrübe edeceğim.. Peki iğneden sonrA 36. SAATİ DEĞERLENDİRDİNİZ Mİ İLK DENEMEDE ?

Kuzum bende de akıntı yok sadece kasıklarıma kramp giriyo arada adet günüm yaklaştı ya ondan diye düşünüyorum.

Benimde son 1günüm yarın sabah testi yapıcam ilk iğnemdi benim inşaAllah tutmuştur korkuyorum test yapmaya uzulmek ıstemıyorum Allahım herkese nasip etsın inşaAllah

Bende aynı senin gibi 2 yıllık evliyim 1 yıldan fazladır cocuk istiyorum. Bu ay ilk defa klomen + catlatma iğnesi vurdum. 4 temmuzda. Hayırlısı olsun inşallah..
Bende iki yıllık evliyim bi seneye yakındır çocuk istıyoruz ve bende bu ayın 4unde Çatlatma iğnesi oldum yarın bat ama pek bi belirti yok sen ne durumdasın canım?

Benimde son 1günüm yarın sabah testi yapıcam ilk iğnemdi benim inşaAllah tutmuştur korkuyorum test yapmaya uzulmek ıstemıyorum Allahım herkese nasip etsın inşaAllah
Suan bende korkuyorum hayal kırıklığı olmasın diye regli tarihimi bekleyeceğim bir hafta kaldı inşallah tutmuştur benimde inşallah sende bian önce hamile kalırsın

Evet 10 gün sık ilişki dedi doktor uyguladık ama ilk kullandığımda olumsuz yanıt aldım hamilelik olmadı bu ay tekrar kullandım gene doktorun tavsiyesi eşliğinde bakalım ay sonu belli olacak

Suan bende korkuyorum hayal kırıklığı olmasın diye regli tarihimi bekleyeceğim bir hafta kaldı inşallah tutmuştur benimde inşallah sende bian önce hamile kalırsın
İnşaAllah canım hepımıze dua edıyorum sende tez vakitte hayırlı haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…