- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 35
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #14.781
Gereksiz06 canım senin pik gördüğün zaman bu şekilde miydi yoksa t kısmı dahami koyuyduÇok güzel bugun de pik yani şansın daha yüksek, degerlendirmeye devam et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gereksiz06 canım senin pik gördüğün zaman bu şekilde miydi yoksa t kısmı dahami koyuyduÇok güzel bugun de pik yani şansın daha yüksek, degerlendirmeye devam et
Az önce test yaptım benimde benzer çıktı ama pik gibi gelmedi banaGereksiz06 canım senin pik gördüğün zaman bu şekilde miydi yoksa t kısmı dahami koyuydu
Eveeet☺Cok zor gercekten yumurtlamadan sonra günler gecmiyo
Bugün 13. günüm canımEvet çok güzel koyulasmis canım adetin kaçıncı günü senin bugün
Benzer çıktıysa devam et canım sabırlaAz önce test yaptım benimde benzer çıktı ama pik gibi gelmedi bana
Fotoğrafını atsana canım bakalım. Pik olmadıysa bile demek ki yaklaşıyor koyulașma varsaAz önce test yaptım benimde benzer çıktı ama pik gibi gelmedi bana
Gereksiz06 canım senin pik gördüğün zaman bu şekilde miydi yoksa t kısmı dahami koyuydu
Iyiyim canım teşekkür ederim. Evt kontrolüm vardı bu sabah, ilk defa kalp atışı görüldü. kanama ve lekenmelerim hariç bir sorun görünmüyor su an, progestan verdi inşallah sağlıkla ilerler endişeler bitmiyorVera06m canım sen nasılsın. Sanırım kontrolün vardı. Nasıl bebiș?
Değerlendir bu günleri inşallah bu ay güzel haberler verirsin bizeBugün 13. günüm canım
Eki Görüntüle 2774720
Böyleydi canım bu zamana kadar bu kadar koyu pik olmamıştı. Sen de yolla bakalım
Attım canım şimdi pik daha koyu olması gerekmiyor muFotoğrafını atsana canım bakalım. Pik olmadıysa bile demek ki yaklaşıyor koyulașma varsa
Sanki daha koyu bugünBenzer çıktıysa devam et canım sabırla
İnşallah canım hepimizDeğerlendir bu günleri inşallah bu ay güzel haberler verirsin bize
Bana da öyle geldi sankiSanki daha koyu bugün
Bakalım yarın nasıl olucakBana da öyle geldi sanki
İnşallah büyür yarın yapicam artık tekrardanHergun sadece 1 test yap kafanı karıştırma. Suan tam pik degil ama çok yaklaşmış 1-2 gün içinde daha koyulasmasi lazım ama koyulasmadan siliklesebilir de. O zaman yumurtan yeterince gelişmeden çatladı demek olur insallah pik yapar canım hayırlısı artık
Hayırlısı ben de yarın tekrarlıcam. Bugünleri de değerlendirelim ama canım. Ne olur ne olmazBakalım yarın nasıl olucak