- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 45
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #14.761
Sağol canımEvet pik olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımEvet pik olmuş
Aynen canım devam edicem zaten ama hiç umudum yokKesinlikle öyle canım. Sen yine de devam et. Ne olur ne olmaz
Tabiki aramıza hoş geldin beklenen adet tarihin nedirBenide eklermisiniz ManyakPrenses
Evet çok güzel bir pik maşallahKızlar selam. 2 saat önce yaptığım test. Pik olmuş mu sizce ?
Umudun hep olsun amaAynen canım devam edicem zaten ama hiç umudum yok
Piki görsem umudum olucakta bı görsemUmudun hep olsun ama
Teşekkür ederim canım. Değerlendirmeliyiz o halde. Cuma, Pazar da değerlendirmiştik İnşallah bu ay nasip olur hayırlısıylaEvet çok güzel bir pik maşallah
Görürsün canım hayırlısıyla. Sabret. Test yapmaya. Devam et.Piki görsem umudum olucakta bı görsem
Tmm canım benim devam edicem inşallah geçte olsa razıyımGörürsün canım hayırlısıyla. Sabret. Test yapmaya. Devam et.
Geç olsun güç olmasınTmm canım benim devam edicem inşallah geçte olsa razıyım
Geç olsun güç olmasın
Teste devam etmelisin silikleşince zaten yum çatlamış oluyor inşallah şanslı yumurtan budur canımTeşekkür ederim canım. Değerlendirmeliyiz o halde. Cuma, Pazar da değerlendirmiştik İnşallah bu ay nasip olur hayırlısıyla
Ay inşallah canım hayırlısıyla nasip etsin AllahımTeste devam etmelisin silikleşince zaten yum çatlamış oluyor inşallah şanslı yumurtan budur canım
Merhaba beni de ekler misiniz çörek otu kürü yapıyorum BAT 20 şubatSeymaasmin Merhaba canım inşallah hamilesindir dua edicem senin için :) hemen yazıyorum bende internetten buldum ve bu forumda çok araştırdım 1. 2. denemesinde hamile kalanlar oldukça yüksek
Malzemeler:
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (Burdaki yorumlara göre bala direk çörek otu koyup ağızda çiğnemek daha iyiymiş, bende öyle yapıcam)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal (Ben yayla çiçek balı aldım, kestane balı alın diyende var ama bence gerçek bal olsun yeter :)
Adet periyodunun 2. günü 1 yemek kaşığı ölçüsünde bu gereçlerden elde edilen karışımı tüketin. 12. gün gelene kadar aç iken ya da yemek yedikten 1,5 – 2 saat sonra tüketin. Sistemli ve akıllıca tasarrufun sonucunda yumurtalar büyür ve hormonlar düzenlenir. Bu da evlat sahibi olma talihini arttırmada tesirlidir.
NOT: Tanımı verilen karışım sırf hatunlarda değil erkeklerde tüketildiği devir sperm kalitesini arttırmada ve hareketliliğini sağlamada olumlu tesirler sunacaktır.
İnşallah faydası olur ben başlıcam bat: 4 Temmuz adetin 2. günü başlıyacağım inş
Çok güzel bugun de pik yani şansın daha yüksek, degerlendirmeye devam etKızlar bugünkü testim de böyle
Ediyorum canım. Sağolasın. İnşallah nasip olur bu ay ay beklemek ne zorÇok güzel bugun de pik yani şansın daha yüksek, degerlendirmeye devam et
Cok zor gercekten yumurtlamadan sonra günler gecmiyoEdiyorum canım. Sağolasın. İnşallah nasip olur bu ay ay beklemek ne zor
Evet çok güzel koyulasmis canım adetin kaçıncı günü senin bugünKızlar bugünkü testim de böyle