- 2 Aralık 2017
- 6.089
- 8.306
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #14.801
Yakı işini naptın canım o gerçekten farkediyo çünkü bidr macun kullaniyosun dimi?İnşallah büyür yarın yapicam artık tekrardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakı işini naptın canım o gerçekten farkediyo çünkü bidr macun kullaniyosun dimi?İnşallah büyür yarın yapicam artık tekrardan
Ayyy ne güzel yaa maşallah inşallah kanamalar da geçer deIyiyim canım teşekkür ederim. Evt kontrolüm vardı bu sabah, ilk defa kalp atışı görüldü. kanama ve lekenmelerim hariç bir sorun görünmüyor su an, progestan verdi inşallah sağlıkla ilerler endişeler bitmiyor
Sen de durumlara nasil , güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Aynen ama koyulașmıș 1 2 güne pik olur inşallahAttım canım şimdi pik daha koyu olması gerekmiyor mu
İnşallah canım benim bu ay mutlu haberi alırsın inşallahAyyy ne güzel yaa maşallah inşallah kanamalar da geçer de
Valla bakalım çatladı yumurta inşallah bu ay olmuştur ya baya heyecanlıyım ilk defa ovülasyonla tam günü buldum ya
Aynen ama koyulașmıș 1 2 güne pik olur inşallah
Hosbuldum 4subat nasipseTabiki aramıza hoş geldin beklenen adet tarihin nedir
Macunu hala kullanıyorum çünkü daha pik olmadı olunca birakicam yakıyi bu ay yapmadım hiçYakı işini naptın canım o gerçekten farkediyo çünkü bidr macun kullaniyosun dimi?
Aynen değerlendirin hatta garanti olsun bence bikacgun deneyin inşallah sağlıkla tutunur sana bebeğinHayırlısı ben de yarın tekrarlıcam. Bugünleri de değerlendirelim ama canım. Ne olur ne olmaz
Ayy hadi inşallah ben de bir ay tam düzenli denedim ovulasyonu. Ilk piki yakaladigimda cok mutlu olmuştum o ay tutmadi ayrı mesele ama cok faydali gercekten ondan öncesi hep uygulamaya göre hesapliyodum benim yumda hep geç oluyomus sonradan ogrendim ovulasyonlaAyyy ne güzel yaa maşallah inşallah kanamalar da geçer de
Valla bakalım çatladı yumurta inşallah bu ay olmuştur ya baya heyecanlıyım ilk defa ovülasyonla tam günü buldum ya
Aynen ama koyulașmıș 1 2 güne pik olur inşallah
O ay adetin kaçıncı günü görmüştün piki canım normalde uygulamada nasıl gözüküyor duAyy hadi inşallah ben de bir ay tam düzenli denedim ovulasyonu. Ilk piki yakaladigimda cok mutlu olmuştum o ay tutmadi ayrı mesele ama cok faydali gercekten ondan öncesi hep uygulamaya göre hesapliyodum benim yumda hep geç oluyomus sonradan ogrendim ovulasyonla
Uygulamada adetin 14. Günüydü hep. Ben de 17. 18. Gün çıkıyordu. Hamile olduğum ay yani gecen ayda pik 18.gunume denk geliyor. Normalde 28 gün dongümO ay adetin kaçıncı günü görmüştün piki canım normalde uygulamada nasıl gözüküyor du
Bendede uygulama da 14 u gözüküyor ama Bugün 16 gün hala pik olmadı sanırım bende hep yanlış hesap yaptım.peki diyorlar ya pikten 14 gün sonra adet olunuyor diye o zaman 28 günde nasıl adet oluyoruz erken çok adet için 10 gün sonra adet olmuş oluyoruzUygulamada adetin 14. Günüydü hep. Ben de 17. 18. Gün çıkıyordu. Hamile olduğum ay yani gecen ayda pik 18.gunume denk geliyor. Normalde 28 gün dongüm
Yanlış ifade etmişim. Normal dongüm 28 gün . Asla şaşmazdı. Son 3 ay hep maximum 3 gün gecikmem oluyordu 31.güne fln denk geliyordu. Ama takvimde normal döngüm 28gun olduğu icin takvim haliyle hep 14.Günü gosteriyorBendede uygulama da 14 u gözüküyor ama Bugün 16 gün hala pik olmadı sanırım bende hep yanlış hesap yaptım.peki diyorlar ya pikten 14 gün sonra adet olunuyor diye o zaman 28 günde nasıl adet oluyoruz erken çok adet için 10 gün sonra adet olmuş oluyoruz
Eklerim tabiki aramıza hoşgeldiniz ben ilk ay denemiştim çörek otu kürünü maalesef olmadı ama son 2 aydır aslanpençesi ve civanperçemi deniyordum hamile kaldım çok şükür Allah en kısa zamanda size de nasip etsin inşallahMerhaba beni de ekler misiniz çörek otu kürü yapıyorum BAT 20 şubat
Normal yani pik gecikebilir. Böylece adet tarihin de ileri gidiyor. Testlere drvam et Gereksiz06 20. Günde pik görmüş yani değişebiliyorBendede uygulama da 14 u gözüküyor ama Bugün 16 gün hala pik olmadı sanırım bende hep yanlış hesap yaptım.peki diyorlar ya pikten 14 gün sonra adet olunuyor diye o zaman 28 günde nasıl adet oluyoruz erken çok adet için 10 gün sonra adet olmuş oluyoruz
Eklerim tabiki canımBeni de ekler misin canım ManyakPrenses bat 17 şubat :)
Tmm canım şimdi anladım o zaman bu ay benim adetim gecikcek o zamanYanlış ifade etmişim. Normal dongüm 28 gün . Asla şaşmazdı. Son 3 ay hep maximum 3 gün gecikmem oluyordu 31.güne fln denk geliyordu. Ama takvimde normal döngüm 28gun olduğu icin takvim haliyle hep 14.Günü gosteriyor
Evet ama Gereksiz06 döngüsü 28 gün değil 30 gün geçiyor ondan geç görüyor ovulasyon u benim ne güzel iki aydır düzenli 28 gündü bu ay yine değişecekNormal yani pik gecikebilir. Böylece adet tarihin de ileri gidiyor. Testlere drvam et Gereksiz06 20. Günde pik görmüş yani değişebiliyor
Antibiyotik adeti geciktirir canım çoğunlukla. Belki onda gecikme olabilir bir sonraki ay belki 14. Gün yumurtlarsinEvet ama Gereksiz06 döngüsü 28 gün değil 30 gün geçiyor ondan geç görüyor ovulasyon u benim ne güzel iki aydır düzenli 28 gündü bu ay yine değişecek
Belkide antbyotik den dolayı böle oldu haklısın canım devam edicem testlereAntibiyotik adeti geciktirir canım çoğunlukla. Belki onda gecikme olabilir bir sonraki ay belki 14. Gün yumurtlarsin
İnşallah canım hayırlısıylaAynen değerlendirin hatta garanti olsun bence bikacgun deneyin inşallah sağlıkla tutunur sana bebeğin
Değerlendirelim derken, sizin için de demiştimAynen değerlendirin hatta garanti olsun bence bikacgun deneyin inşallah sağlıkla tutunur sana bebeğin