- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #14.721
Evet canım çook susuyordum benKızlar ağız ve dudak kuruluğunu da gebelik belirtilerinde sayıyor muyuz?
Bata son 1 hafta gelsin belirtiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çook susuyordum benKızlar ağız ve dudak kuruluğunu da gebelik belirtilerinde sayıyor muyuz?
6. Ayda kaldım çok şükür canımİnşallah canım senin hamileliğin kolay oldu mu peki
Az önce eşim yeter ne kadar çok su içtin bugün sen dedi bende anlamıyorum suya doyamıyorum dedim. aha bu da mı bir belirtiEvet canım çook susuyordum ben
Geçmiş olsun canım ya benimde 2 gündür sürekli bulanmaya başladı. İştahta sorun yok ama sürekli bulantıda acayip yaYok canım ilac ismi duydum bi iki tane ama cok kusup susuz besinsiz kalmadığım sürece kullanmak istemem insallah o kadar olmaz
Evet canım bende öyle olmuştu sabahları ağzım çok kuru kalkıyodumAz önce eşim yeter ne kadar çok su içtin bugün sen dedi bende anlamıyorum suya doyamıyorum dedim. aha bu da mı bir belirti
Sağol canım ya benim bir anda başladı 3 gündür toparlanamadim kahvaltida sorun yok yağsız hafif biseyler yiyorum sonra aksam yemegine kadar bulanti ve halsizlik cok fena hatta benzim sararıyor, hamile gibi değil de hasta gibiyim resmen sürekli cubuk kraker ve nar suyu yiyorum biraz bastırıyor, aksam da sadece eksili bi çorba icebiliyorum salatayla. İnşallah çabuk gecer buna şükürGeçmiş olsun canım ya benimde 2 gündür sürekli bulanmaya başladı. İştahta sorun yok ama sürekli bulantıda acayip ya
Ahh işte buldum bir nokta kaşırım da kaşırım artık kafamda kurarakEvet canım çook susuyordum ben
Canım benim ya inşallah kısa sürede atlatırsın. Dediğin gibi buna da şükür hiç bişey yiyemeyen sürekli istifra edeb kişilerde var.. Şu 2 ayda geçse 3 ayı tamamlasak inşallah daha güzel olucak her şey bakalımSağol canım ya benim bir anda başladı 3 gündür toparlanamadim kahvaltida sorun yok yağsız hafif biseyler yiyorum sonra aksam yemegine kadar bulanti ve halsizlik cok fena hatta benzim sararıyor, hamile gibi değil de hasta gibiyim resmen sürekli cubuk kraker ve nar suyu yiyorum biraz bastırıyor, aksam da sadece eksili bi çorba icebiliyorum salatayla. İnşallah çabuk gecer buna şükür
Ya canım benim inşallah seninledir bebişinn size hep dua ediyorumm heppAhh işte buldum bir nokta kaşırım da kaşırım artık kafamda kurarak
Insallah canım yaa allah razı olsunn sendenYa canım benim inşallah seninledir bebişinn size hep dua ediyorumm hepp
Tabi canım ben de sabırla bekliyorum o günleri sağlıkla insallahCanım benim ya inşallah kısa sürede atlatırsın. Dediğin gibi buna da şükür hiç bişey yiyemeyen sürekli istifra edeb kişilerde var.. Şu 2 ayda geçse 3 ayı tamamlasak inşallah daha güzel olucak her şey bakalım
Sendende Allah razı olsun canımInsallah canım yaa allah razı olsunn senden
Görmüştüm ben bi konuda ağız kuruluğunu. Hatta çoğunda ağızda böyle pas tadı gibi değişik bir tat olmuş Hadi inşallahKızlar ağız ve dudak kuruluğunu da gebelik belirtilerinde sayıyor muyuz?
Ayy sürekli bulantı da çok zor olur canım yaa yeşil elma ye bol bol. Bir de nar suyuna dikkat et rahim duvarını kalınlaştırır. Hamilelikte iyi mi kötü mü bilmiyorum sadece kalınlaştırdığını biliyorumSağol canım ya benim bir anda başladı 3 gündür toparlanamadim kahvaltida sorun yok yağsız hafif biseyler yiyorum sonra aksam yemegine kadar bulanti ve halsizlik cok fena hatta benzim sararıyor, hamile gibi değil de hasta gibiyim resmen sürekli cubuk kraker ve nar suyu yiyorum biraz bastırıyor, aksam da sadece eksili bi çorba icebiliyorum salatayla. İnşallah çabuk gecer buna şükür
Zor canım ya araştırdım nar suyu faydaliymis ama yine de abartmamaya çalışıyorum çok teşekkür ederimGörmüştüm ben bi konuda ağız kuruluğunu. Hatta çoğunda ağızda böyle pas tadı gibi değişik bir tat olmuş Hadi inşallah
Ayy sürekli bulantı da çok zor olur canım yaa yeşil elma ye bol bol. Bir de nar suyuna dikkat et rahim duvarını kalınlaştırır. Hamilelikte iyi mi kötü mü bilmiyorum sadece kalınlaştırdığını biliyorum
Bilirim mide bulantısını eskiden sürekli üşütür mide bulantısı yaşardım uzun zamandır yok Allahtan zor bir durum hayat kaliteni düşürüyor. Amaaaaa yapcak birşey yook bebişler için katlanırızZor canım ya araştırdım nar suyu faydaliymis ama yine de abartmamaya çalışıyorum çok teşekkür ederim
Ben de çok üşütürdüm midemi ve cıkarmaktan acayip korkuyorum beni hic rahatlatmiyo tam aksi cok kötü ediyor o noktaya gelmemek icin dua ediyorum, tüm gün kraker kemirip yatiyorum bikac gündür ama dediğin gibi katlaniyoruz, sana önerilerde bulunuruz ins bir iki aya kadar bu konudaBilirim mide bulantısını eskiden sürekli üşütür mide bulantısı yaşardım uzun zamandır yok Allahtan zor bir durum hayat kaliteni düşürüyor. Amaaaaa yapcak birşey yook bebişler için katlanırız
İki bitkisel tedavi farklı etkiler oluşturabilir midene bağırsaklara zarar verebilir bir birini bir ay birini denemelisin banada çok soğan kürü dedıler ama ben bu ay hayıt otunu kullanıyorum .. bıkac ay deneyıp sonra başka yöntem kullanacağım . Ne kadar çok karışım o kadar zarar tek bır deneme yap hem hangısı fayda ettiğini tespıt etmek de zor olmaz
Kızlar merhaba ben de hayıt suyu kullanıyorum bu ay yalnız sanırım kullanmaya başlamakta geç kaldım. Döngünün hangi gününde başlayıp ne zaman bırakmak gerekiyor bilgi verirseniz çok sevinirimCanım ben ve arkadaşlarım agnucaston kullandık iki arkadaşımda hamile kaldı biri kullanırken diğeri bı sonraki ay.ben hala beklemekteyimbence iyi bir ilaç kesinlikle kullanırken yumurtladini hissediyorsun. Ben otunuda kullandım ama bana yaramadı o ay iki kere adet gördüm ara kanama yaptı hapın çarpıntı dışında olumsuz etkisini hiç görmedim araştır biraz hangisi sana yakın geliyorsa onu kullan
Adetliyken kullanmaya başlarsanız etkisini daha iyi görürsünüz yumurtlama dönemine kadar kullanıp adet dönemine kadar bırakmak gerekiyorKızlar merhaba ben de hayıt suyu kullanıyorum bu ay yalnız sanırım kullanmaya başlamakta geç kaldım. Döngünün hangi gününde başlayıp ne zaman bırakmak gerekiyor bilgi verirseniz çok sevinirim
Hmm ben geç başladım maalesef. Teşekkür ederim düzenli kullanım bir sonraki aya kaldı öyleyseAdetliyken kullanmaya başlarsanız etkisini daha iyi görürsünüz yumurtlama dönemine kadar kullanıp adet dönemine kadar bırakmak gerekiyor
İnşallah adet olmazsın bu ay gerek kalmaz eğer olursan adetliyken başlaHmm ben geç başladım maalesef. Teşekkür ederim düzenli kullanım bir sonraki aya kaldı öyleyse