- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
-
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #4.061
Çook sonra çıkan çizgiye umut bağlamayın lütfen emin olun bi kenara koyunca hepsinde çıkıyor o çizgi sizde biliyorsunuzdur kuruma çizgisi diye bir şey var maalesefBelirtim yok zaten belirti için de test için de çok erkenbenim silik çizgi coook uzun zaman sonra çıkıyo ilk 10 dk da çıksa silik bile olsa sevincem zaten bikac gün sonra tekrar yaparim artık bu ay biraz zor
benim bugün yemeğim yok bide kuaföre gidip biyometrik foto çektircem sonra bide gezmeye gitcem ne yapcam bilmiyorum
Canım benim yımurtlamanın 10.günü cıkmıstı 1 hafta cok erkenSelam kızlar, bayram boyunca köyde, bayram sonu da misafirlerle ugrasmaktan kendimi pek dinleyemedim, yumurtlama üzerinden 1 hafta geçti, çıkmayacağını bilerek test yaptim bikac saat sonra belli belirsiz ikinci çizgi vardi ama ilk 1 saat icinde değildi. Miratech marka hep böyle mi oluyor acaba?
Yumurtlamam bu ay 2 gün sürdü ama siliklestikten sonra 1-2 kez degerlendirebildik hayırlısı artık Allah nasip edecekse tek iliskide bile nasip ediyor. Hepimize sağlıkla bir an önce nasip etsin insallah
Normal canım haftaya bebisi görürsün inşallah.ilk kese oluşuyor sonra kese doluyor ben öle biliyorumKızlar 5 haftalık hamileyimm uzun zamandır yazmıyordum korkumdan cnkü kesinlessin istiyordm araya bayram girdi doktorada gidemedim.. Bugün ilk kez doktora gittik keseyi görmeye keseyi gördük sükür ama henüz bebis görünmedi doktor haftaya yine cagırdı
Bu arada gözün aydın canım avulasyon testimi kullaniyordunKızlar 5 haftalık hamileyimm uzun zamandır yazmıyordum korkumdan cnkü kesinlessin istiyordm araya bayram girdi doktorada gidemedim.. Bugün ilk kez doktora gittik keseyi görmeye keseyi gördük sükür ama henüz bebis görünmedi doktor haftaya yine cagırdı
Sagol canm benim.evet kullanıyodum bu 7.ayımdı oldu sükürler olsun. Doktor kese etrafında hafif kanama görüyorm dedi lekelenme olursa korkma ama koyu kan seklinde gelirse gel dedi progestan verdi.. o yuzden biraz stresliym ama kesenin şekli falan normal dediBu arada gözün aydın canım avulasyon testimi kullaniyordun
Kan değeri cıkabilir öyle nolcak ben adetim 2 gün gecmisti 1200 lerdeydi alakası yok normal yanikızlar 4 buçuk haftalık hamileyim.kan değerim 850 çıktı.Sizce fazla mı ? Doktorum 500-600 arası olmalıydı bir sıkıntı olabilir dedi .Sizin değeriniz kaçtı acaba
Hiç sıkıntı yapma moralini yüksek tut ve dinlen sürekli en azından bı kaç hafta çok önemli kesenin şekli normalse sorun yoktur doktorun dediği gibi lekelenme başlarsa progestan kullanmalısınSagol canm benim.evet kullanıyodum bu 7.ayımdı oldu sükürler olsun. Doktor kese etrafında hafif kanama görüyorm dedi lekelenme olursa korkma ama koyu kan seklinde gelirse gel dedi progestan verdi.. o yuzden biraz stresliym ama kesenin şekli falan normal dedi
Çoğul gebelik mi acaba?kızlar 4 buçuk haftalık hamileyim.kan değerim 850 çıktı.Sizce fazla mı ? Doktorum 500-600 arası olmalıydı bir sıkıntı olabilir dedi .Sizin değeriniz kaçtı acaba
daha kese gözükmediği için bilmiyoruz ama boş gebelik olabilir bu dedi direkt doktor. hevesim kırıldıÇoğul gebelik mi acaba?
kesen gözüktü mü peki senin cnm ?Kan değeri cıkabilir öyle nolcak ben adetim 2 gün gecmisti 1200 lerdeydi alakası yok normal yani
Ne alakası varmıs yaa sacmalamıs o ilk günler değer zaten 3 4 katı birden fırlarr neye göre bos olabilirmis ne koly geliyo söylemek bunlaradaha kese gözükmediği için bilmiyoruz ama boş gebelik olabilir bu dedi direkt doktor. hevesim kırıldı
Sanmıyorum ben öle olduğunu kimisinin değerleri normalin üstünde çıkıyor gebeliği gayet sağlıklı doktorlar zaten hep negatif konuşuyordaha kese gözükmediği için bilmiyoruz ama boş gebelik olabilir bu dedi direkt doktor. hevesim kırıldı
inşallah herşey yolunda gider pazartesi günü keseye bakmak için çağırdı.teşekkr ederim destek içinNe alakası varmıs yaa sacmalamıs o ilk günler değer zaten 3 4 katı birden fırlarr neye göre bos olabilirmis ne koly geliyo söylemek bunlara
2 günde bir baktırdn mı canminşallah herşey yolunda gider pazartesi günü keseye bakmak için çağırdı.teşekkr ederim destek için
Bebişinide görürsün inşallah kuzum bidahaki gidişinde yüreğini ferah tutKızlar 5 haftalık hamileyimm uzun zamandır yazmıyordum korkumdan cnkü kesinlessin istiyordm araya bayram girdi doktorada gidemedim.. Bugün ilk kez doktora gittik keseyi görmeye keseyi gördük sükür ama henüz bebis görünmedi doktor haftaya yine cagırdı