- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #4.041
Bence yumurtana kafa atıyorlar yavruların yarışı kazanmak içinKızlar benim kasıklarımda batma ve feci halde ağrı var? Nedendir bu??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yumurtana kafa atıyorlar yavruların yarışı kazanmak içinKızlar benim kasıklarımda batma ve feci halde ağrı var? Nedendir bu??
Yaa çok sevindim canım çok güzel bir haber bu Allah sağlıkla büyütsün bebişini zaman çabucak geçsinde kucağına al miniğini inşallahKızlar napıyorsun uz yeni ay yeni umutlar güzel haberlerle gelin bu ay. Ben bugün doktora gittim minik fasulyemin kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolundaymış hiç bir sıkıntı yok. Arada bir midem bulanıyor ve acayip yemek yiyorum ve öğlenleri şekerleme yapıyorum çok yoruluyorum hiç bişey yapmadan.
Hayırlısı olsun birlikte beklerizz üzülmek yok devam çalışmalara Yeni bat tarihin ne canım yazayım tabloyaAdet oldum yeni bitti insallah agustosa kaldi
İnsan bir kere yaşadığı zaman korkuyor.cok haklısın kalbini ferah tut canım ki sağlıklı ilerlesin gebeliğinAmin canim yarin regl gunum cuma gidicem saglik ocagina tekrar insallah yukselir ilk bir tane dusuk yaptim 2ay sonra kizima hamile kaldim insan biraz tedirgin oluyor valla
Agustos 2Hayırlısı olsun birlikte beklerizz üzülmek yok devam çalışmalara Yeni bat tarihin ne canım yazayım tabloya
Canım bi sonraki ne beklicez ya birlikteAgustos 2
Evet kuzum aynen sormadan kullanma doktorlar başka ilaç başka doktor tarafından yazılmışsa pek yorum yapmıyorlar kendi doktorunuza sorun diyorlar geneldesağol canım önümüzdeki ay gidicem endokrin doktoruna bu ay sadece folik asit kullanayım madem
Yumurtlama veya yumurtlama geçtiyse daha da güzel bir şeye yorabiliriz bu batmaları falanKızlar benim kasıklarımda batma ve feci halde ağrı var? Nedendir bu??
Amin canım inşallah Allah hepimize nasip etsin 1 hafta çok erken canım benim daha yerleşmemiş bile olabilir başka belirtin var mı? Benimde çok silik çıkıyor hep ama negatif yani adet oldum zaten bitti neyse.. Yani ben çook silik çizgilere inanmıyorum artık.. Bence bekle biraz daha 3-4 gün sonra tekrarla testini..Selam kızlar, bayram boyunca köyde, bayram sonu da misafirlerle ugrasmaktan kendimi pek dinleyemedim, yumurtlama üzerinden 1 hafta geçti, çıkmayacağını bilerek test yaptim bikac saat sonra belli belirsiz ikinci çizgi vardi ama ilk 1 saat icinde değildi. Miratech marka hep böyle mi oluyor acaba?
Yumurtlamam bu ay 2 gün sürdü ama siliklestikten sonra 1-2 kez degerlendirebildik hayırlısı artık Allah nasip edecekse tek iliskide bile nasip ediyor. Hepimize sağlıkla bir an önce nasip etsin insallah
benim bugün yemeğim yok bide kuaföre gidip biyometrik foto çektircem sonra bide gezmeye gitcem ne yapcam bilmiyorumMesela bugün ne yemek yapıcaksınız? Ben köfte pilav yapmayı düşünüyorum
hayırlısı olsun canım genelde 10.gün falan çıkıyo bir iki gün sonra tekrarla istersenSelam kızlar, bayram boyunca köyde, bayram sonu da misafirlerle ugrasmaktan kendimi pek dinleyemedim, yumurtlama üzerinden 1 hafta geçti, çıkmayacağını bilerek test yaptim bikac saat sonra belli belirsiz ikinci çizgi vardi ama ilk 1 saat icinde değildi. Miratech marka hep böyle mi oluyor acaba?
Yumurtlamam bu ay 2 gün sürdü ama siliklestikten sonra 1-2 kez degerlendirebildik hayırlısı artık Allah nasip edecekse tek iliskide bile nasip ediyor. Hepimize sağlıkla bir an önce nasip etsin insallah
Amaan makarna yap soslu biz çok seviyoruz valla haftada 1 gün mutlaka makarna günü bazen ton balıklı yiyoruz çok güzel oluyo tavsiye derimbenim bugün yemeğim yok bide kuaföre gidip biyometrik foto çektircem sonra bide gezmeye gitcem ne yapcam bilmiyorum
Eklerim tabiki hoşgeldin aramızaaManyakPrenses Selam beni de ekler misiniz :) Bat 17 ağustos
aynen kurtarıcı yemek valla :) bide eşim makarna hastası olduğu için şanslıyım her gün yapsam gık demez.Amaan makarna yap soslu biz çok seviyoruz valla haftada 1 gün mutlaka makarna günü bazen ton balıklı yiyoruz çok güzel oluyo tavsiye derim
Ahahah aynen benim eşimde sever şanslıyız valla Eveet balık kadın ve erkek içinde çok önemli B vitamini açısından yiyin kuzum yiyinaynen kurtarıcı yemek valla :) bide eşim makarna hastası olduğu için şanslıyım her gün yapsam gık demez.
uzun zamandır balık yemiyoruz balık mı yesek diye düşünüyorum ben de
Belirtim yok zaten belirti için de test için de çok erken benim silik çizgi coook uzun zaman sonra çıkıyo ilk 10 dk da çıksa silik bile olsa sevincem zaten bikac gün sonra tekrar yaparim artık bu ay biraz zorAmin canım inşallah Allah hepimize nasip etsin 1 hafta çok erken canım benim daha yerleşmemiş bile olabilir başka belirtin var mı? Benimde çok silik çıkıyor hep ama negatif yani adet oldum zaten bitti neyse.. Yani ben çook silik çizgilere inanmıyorum artık.. Bence bekle biraz daha 3-4 gün sonra tekrarla testini..