- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #4.081
Canım hiç bilmiyorum yaArkadaşlar yumurtlamadan sonra yürüyüş yapmak tempolu ama sıkıntı yaratır mı acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hiç bilmiyorum yaArkadaşlar yumurtlamadan sonra yürüyüş yapmak tempolu ama sıkıntı yaratır mı acaba ?
Pik olması için ikisininde aynı koyulukta olması gerekmez mi kuzum ben öyle biliyorum ama bilemedim tekrar mı yumurtlıyorsun yani şimdi senKizlar pik mi bu. Adetin 18 günü
Kız hiç anlamıyorum ben bu testten hep aynı çıkıyor yada ben yapamıyorumPik olması için ikisininde aynı koyulukta olması gerekmez mi kuzum ben öyle biliyorum ama bilemedim tekrar mı yumurtlıyorsun yani şimdi sen
Ümidini kaybetme canım dr lar konuşuyor işte kalpsizler. Daha kese gözükmesi erken ki bidahaki gidişte görürsün inşallah bebişinidaha kese gözükmediği için bilmiyoruz ama boş gebelik olabilir bu dedi direkt doktor. hevesim kırıldı
Canım her gün aynı saatte ve 2 saat bişey içmeden yapılıyor öyle yapıyosun dimiKuz
Kız hiç anlamıyorum ben bu testten hep aynı çıkıyor yada ben yapamıyorum
Her gün aynı saatte yapmıyorum ona hiç dikkat etmedim kimi gün sabah kimi gün akşam sıvı alımı az olucak diye sandığım için iki saat hiç sıvı almadan yapmadım iciyodum birşeyler ama fazla değil olmadı beceremedim hiç bu ayki adet sonrası o zaman kalan testleri yapayım boşa gitmesin zaten bu ay çöp oldu eşim dün geldi yumurtlamanın son günü takvim uygulamasına göre.dun gece pat pat oldu ama bu aydanda umudum gittiCanım her gün aynı saatte ve 2 saat bişey içmeden yapılıyor öyle yapıyosun dimi
İnsallah canlarm benim darısı tez zamanda sizlere olsn insallah bizlerde hayırlısıyla kalp atıslarını bebisi görelim insallahBebişinide görürsün inşallah kuzum bidahaki gidişinde yüreğini ferah tut❤
Degil canim benimde bugun boyle cikti yarina pik olur insKizlar pik mi bu. Adetin 18 günü
Sen nezaman regli oldun kuzum bugun kacinci gun regli biter bitmez baslamiyoruz normalde benim bugun 12 gunum hala yumurtlama olmadi 28 cekiyor reglim hergun 1 ile 5 arasi yapiyorum mesela 2 saat sivi tuketmiyoruz hic ben genelde 4 saat lavobaya gitmiyorum iki saatte sivi tuketmiyorumHer gün aynı saatte yapmıyorum ona hiç dikkat etmedim kimi gün sabah kimi gün akşam sıvı alımı az olucak diye sandığım için iki saat hiç sıvı almadan yapmadım iciyodum birşeyler ama fazla değil olmadı beceremedim hiç bu ayki adet sonrası o zaman kalan testleri yapayım boşa gitmesin zaten bu ay çöp oldu eşim dün geldi yumurtlamanın son günü takvim uygulamasına göre.dun gece pat pat oldu ama bu aydanda umudum gitti
Dogrudur ben de biliyorum aslında ama iste bir ihtimal dedimCanım benim yımurtlamanın 10.günü cıkmıstı 1 hafta cok erken
inşallah cnm çok sağoll :*Ümidini kaybetme canım dr lar konuşuyor işte kalpsizler. Daha kese gözükmesi erken ki bidahaki gidişte görürsün inşallah bebişini❤
Pik yakınmı demek canım seninde böle çıktıktan sonra pik oldumuDegil canim benimde bugun boyle cikti yarina pik olur ins
Reglimin 18 günü bugün canım rengi bitince iki gün sonra yapmaya başladım testi hep bu şekilde yada benzeri çıktı hiç çok koyu olmadı diğer çizgi kaçırdım bu ay pik gününü ben sanırım bu ayki adetten sonra baslicam testlere senin tarif ettiğin şekilde denicem bide inşallah önümüzdeki ay yakalarımSen nezaman regli oldun kuzum bugun kacinci gun regli biter bitmez baslamiyoruz normalde benim bugun 12 gunum hala yumurtlama olmadi 28 cekiyor reglim hergun 1 ile 5 arasi yapiyorum mesela 2 saat sivi tuketmiyoruz hic ben genelde 4 saat lavobaya gitmiyorum iki saatte sivi tuketmiyorum
Bu yanlış ama kuzum 2 3 saat önceden sıvı alımını kes ilk idrarrını mutlaka yap 2..idrarla yap testini öyle 4 saat falan tutma net sonuç almak istiyorsan kendine böyle bir zorluğa bırakmaSen nezaman regli oldun kuzum bugun kacinci gun regli biter bitmez baslamiyoruz normalde benim bugun 12 gunum hala yumurtlama olmadi 28 cekiyor reglim hergun 1 ile 5 arasi yapiyorum mesela 2 saat sivi tuketmiyoruz hic ben genelde 4 saat lavobaya gitmiyorum iki saatte sivi tuketmiyorum
Canım test yapmak net bilgi almak istiyorsan 2 3 saat önce sıvı alımını kes sonra sıkıştığına ilk idrarı yap 1 saat bekle ve testini yap 2.idrarlaPik yakınmı demek canım seninde böle çıktıktan sonra pik oldumu
2 3 saat idrarı yapmicam sonra yapicam aradan 1 saat geçince ikinci idrarla testimi yapicam doğru böle degilmiCanım test yapmak net bilgi almak istiyorsan 2 3 saat önce sıvı alımını kes sonra sıkıştığına ilk idrarı yap 1 saat bekle ve testini yap 2.idrarla
Sen bu şekilde net koyu çizgi gordunmu canım t daha koyu yada eşit koyuluktaBu yanlış ama kuzum 2 3 saat önceden sıvı alımını kes ilk idrarrını mutlaka yap 2..idrarla yap testini öyle 4 saat falan tutma net sonuç almak istiyorsan kendine böyle bir zorluğa bırakma
Canım ya aynı koyulukta olacak ya da T çizgisi C kontrol çizgisinden koyu olacak ikisi de pik kabul ediliyorKizlar pik mi bu. Adetin 18 günü
Ben hep böyle yapıyorum evet görüyorum daha koyu oluyo kuzum ondan söyledim öyle ne gerek var tutmaya hem daha net görüyorsun dediğim gibi yarın yap at bakalım kuzumSen bu şekilde net koyu çizgi gordunmu canım t daha koyu yada eşit koyulukta
Bak sıvı alımını kestin diyelim sonra 1 saat ya içinde sıkışırsın zaten ilk idrarı yap sonra 2 saat bekle testini yap net neyse onu görürsün yumurtlama varsa görürsün yoksa zaten henüz yumurtlama olmamış denektir2 3 saat idrarı yapmicam sonra yapicam aradan 1 saat geçince ikinci idrarla testimi yapicam doğru böle degilmi