- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #2.261
İnşallah tez zamanda hayırlısıyla gelir.Olur canım zamanı vardır Allah hemen nasip eder inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tez zamanda hayırlısıyla gelir.Olur canım zamanı vardır Allah hemen nasip eder inşallah
Hoş geldin canımSlm kizlar bende araniza katila bilirmiyim:) bizde düsünüyoruzda
Aa aynı benn bende cırcır oluyorum adetten bir gün önce öyle anlıyorum hatta olacağımı çoğu zaman ağrım olmaz çünküKabızlık olurmuş hamilliek belirtilerinde bendeaksine maşallahımvar. Adetin ilk gübü cırcırolurum ben resmen şuandada sankiadet olucam yaa tatlı istiyorum deli gibi...... Kendimi ümitlendirmek de istemiyorum ama ya varsa diyorum
Benim de bagirsaklar faaliyete gecer adet öncesi bakalım bu sefer ne olacak ay gögüslerim hiç ağrımıyor çok ilginçAa aynı benn bende cırcır oluyorum adetten bir gün önce öyle anlıyorum hatta olacağımı çoğu zaman ağrım olmaz çünkü
Canım onun kontrolüne gittim doktor baktı hatta bana da gösterdi bak hiç bi şey kalmamış dedi çok iyi bir doktordu zaten baktığı gibi kese küçük kalbi durabilir dedi yaşama şansı yüzde 50 dedi 2 gün sonra bebeğin kalbi durdu.. bir hafta boyunca gittim geldim doktora yaniDüşük sonrası doktora kesinlikle git. zen komple düşmüyor içşerde parça kalmış mı kalmamış mı bir muayene ol....
Yaa bende bi tek ben böyleyim sanıyodum ne saçma Benim bugün biraz başladı göğüsler bakalım nolcakBenim de bagirsaklar faaliyete gecer adet öncesi bakalım bu sefer ne olacak ay gögüslerim hiç ağrımıyor çok ilginç
Tişikkir ederim şeker. Tabloyu bende göreyim nerede bakamkaradenizkizi1982 Seni de ekledim canım tabloya
1. sayfada kuzum :)Tişikkir ederim şeker. Tabloyu bende göreyim nerede bakam
ağrımda olur yani eskiden olmazdı. Histereskopi sonrası olmaya başladı ama bu nerdeyse 2 hafta önceden ağrılar başladı. Bende bir baş ağrısı olur adet öncesi muhakkakAa aynı benn bende cırcır oluyorum adetten bir gün önce öyle anlıyorum hatta olacağımı çoğu zaman ağrım olmaz çünkü
Bakıyorum :)1. sayfada kuzum :)
Valla kuzum düşünce gücü çok etkili ben inanıyorum yani ve stres... inan benim bütün hastalıklarım stresten oldu rahat ol diyeceğim ben de olamıyorum kuzum ne yapsam bilemedim kiBende acaba düşünce gücümle mi geciktiriyorum 10 gün oldu bugün
Anladım canım sen ne zamandır istiyodun bebişşağrımda olur yani eskiden olmazdı. Histereskopi sonrası olmaya başladı ama bu nerdeyse 2 hafta önceden ağrılar başladı. Bende bir baş ağrısı olur adet öncesi muhakkak
Güzel haberler gelecek inşallah senden ümitliyimYaa bende bi tek ben böyleyim sanıyodum ne saçma Benim bugün biraz başladı göğüsler bakalım nolcak
Canım bende mesele ilişki sonrası ayaklarımı kaldırıyorum hatta ters takla bile atıyordum geçen ay ne olcak böle halimiz bilmem ben anlamıyorum bu kazayla hamile kalanlar nasıl kalıyor acaba bu arada hoş geldin canımBende hep öyle yapıyorm sabah işe giderken alıyorum duşumu da ama tık yok
O kazayla hamile kalmayı benim aklım almıyor vallaCanım bende mesele ilişki sonrası ayaklarımı kaldırıyorum hatta ters takla bile atıyordum geçen ay ne olcak böle halimiz bilmem ben anlamıyorum bu kazayla hamile kalanlar nasıl kalıyor acaba bu arada hoş geldin canım ❤❤
Ay canım inşallah ya çok sevinirim Allah bana doğum günü hediyesi olarak verir inşallahGüzel haberler gelecek inşallah senden ümitliyim
İnsallah canım inşallahAy canım inşallah ya çok sevinirim Allah bana doğum günü hediyesi olarak verir inşallah
Kazayla ikiz olan bile duydum ben siz düşününO kazayla hamile kalmayı benim aklım almıyor valla
Aynen anlayamıyorum bende çocuk düşünmeyen pat diye hamile kalıyor isteyen o kadar uğraşan var hep bı sıkıntı oluyor vücudum resmen benimle bu ay dalga geçtiO kazayla hamile kalmayı benim aklım almıyor valla