- 2 Aralık 2017
- 6.089
- 8.306
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #2.281
Valla kimi ne yumurtlama akıntısı biliyo, ne ovulasyon testi biliyo ama bi yanında bi kucağında bi karnında bebe var masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın sınavı sabretmeyi öğreniyor insan ..Aynen anlayamıyorum bende çocuk düşünmeyen pat diye hamile kalıyor isteyen o kadar uğraşan var hep bı sıkıntı oluyor vücudum resmen benimle bu ay dalga geçti
Henüz 1 kişimi hamiş kalmış Bu ay tırt yani nerdeyse. Ben de 27 yaşında1. sayfada kuzum :)
Canım ben 38 yaşındayım bir oğlum var 6 yaşına girdi Allah'a şükür. İkinci bebeği 2 yıldır isrtiyoruz. 2019 Aralıkta bir kürtajım oldu benim. KAlp atışları oluışmadığı için aldırmak zorunda kaldık. Sonra iyileşemedim ben 2 ay boyunca doktora git gel en sonunda histeresakopi yapıldı bana parça kalmıştı içimde yani bebeğin plesentası rahim duvarına fazlasıyla yapışık bir gebelikmiş bu yüzden kürtajla gelmemiş o parça onu aldılar. Sonrasında yine bir üç ay korunma süresi geçti. işte şimdi geçen ay ve bu ay başladık çalışmalara. Geçen ay pik göremedim ben ama değerlendirdik tutmadı. Bu ay gün aşırı ve pik günlerini değerlendirdik doktorun dediği şekilde. Bakalım bu ay sonuç ne olacak. 10 yıllık ta evliyimAnladım canım sen ne zamandır istiyodun bebişş
Bizimde bı kaza falan olsa artık diyorumKazayla ikiz olan bile duydum ben siz düşünün
Ah ah kuzum ben kazayla kalmıştım istemiyodum şimdi de istiyorum olmuyor düşünmemek lazımCanım bende mesele ilişki sonrası ayaklarımı kaldırıyorum hatta ters takla bile atıyordum geçen ay ne olcak böle halimiz bilmem ben anlamıyorum bu kazayla hamile kalanlar nasıl kalıyor acaba bu arada hoş geldin canım ❤❤
Haklısın aslında sabır çok önemliAllahın sınavı sabretmeyi öğreniyor insan ..
Aslında demek gerçekten beyinde bitiyor aslındaAh ah kuzum ben kazayla kalmıştım istemiyodum şimdi de istiyorum olmuyor düşünmemek lazım
Teşekkür ederim amuda kalkıp hava çift balender atmadığımız kaldı. en son denemede de hata yüüz koyun yatın sol bacağınzı karnınıza dağru çekerek uyuyun diye okumuştum onu da yaptım yaniCanım bende mesele ilişki sonrası ayaklarımı kaldırıyorum hatta ters takla bile atıyordum geçen ay ne olcak böle halimiz bilmem ben anlamıyorum bu kazayla hamile kalanlar nasıl kalıyor acaba bu arada hoş geldin canım ❤❤
Derler ya gecikiyorsa güzelleşiyor dur diyerabbim göndereceği zamanı bilir belki biz hazır değiliz ondan olmuyor herşey de vardır bir hayır diyelim
Ben ay bende öle denicem bende okudum o şekilde kalan olmuşTeşekkür ederim amuda kalkıp hava çift balender atmadığımız kaldı. en son denemede de hata yüüz koyun yatın sol bacağınzı karnınıza dağru çekerek uyuyun diye okumuştum onu da yaptım yani
Kaybın için üzüldüm inşallah 2. bebişini de alırsın yakında kucağınaMaşallahhh canım Allah oğluna sağlıklı uzun ömür versin ne tatlıdır o şimdi bıcırıkHenüz 1 kişimi hamiş kalmış Bu ay tırt yani nerdeyse. Ben de 27 yaşında
Canım ben 38 yaşındayım bir oğlum var 6 yaşına girdi Allah'a şükür. İkinci bebeği 2 yıldır isrtiyoruz. 2019 Aralıkta bir kürtajım oldu benim. KAlp atışları oluışmadığı için aldırmak zorunda kaldık. Sonra iyileşemedim ben 2 ay boyunca doktora git gel en sonunda histeresakopi yapıldı bana parça kalmıştı içimde yani bebeğin plesentası rahim duvarına fazlasıyla yapışık bir gebelikmiş bu yüzden kürtajla gelmemiş o parça onu aldılar. Sonrasında yine bir üç ay korunma süresi geçti. işte şimdi geçen ay ve bu ay başladık çalışmalara. Geçen ay pik göremedim ben ama değerlendirdik tutmadı. Bu ay gün aşırı ve pik günlerini değerlendirdik doktorun dediği şekilde. Bakalım bu ay sonuç ne olacak. 10 yıllık ta evliyim
Teşekkür ederim amuda kalkıp hava çift balender atmadığımız kaldı. en son denemede de hata yüüz koyun yatın sol bacağınzı karnınıza dağru çekerek uyuyun diye okumuştum onu da yaptım yani
Benim de doğum günüm 5 Ağustos. Allahım bana da bir doğum günü hediye bağışlar inşallah en hayırlı ve sağlıklı bir bebekleAy canım inşallah ya çok sevinirim Allah bana doğum günü hediyesi olarak verir inşallah
Denedim bakalım ama pikten sonra denedim ben.Ben ay bende öle denicem bende okudum o şekilde kalan olmuş
Yüz üstü uyuyamam ki ben ya gerçekten Bende tavana diktim ayaklarımı yarım saat bekledim falan öyle durdum işteTeşekkür ederim amuda kalkıp hava çift balender atmadığımız kaldı. en son denemede de hata yüüz koyun yatın sol bacağınzı karnınıza dağru çekerek uyuyun diye okumuştum onu da yaptım yani
Sağol canım allah razı olsun. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ama inanın ilk bebeğimi nasıl istekle arzuyla beklediysem bunu da hiç eksizsiz hatta katkat fazlasıyla bekliyor ve istiyorum. o duygu farklı birşey.Kaybın için üzüldüm inşallah 2. bebişini de alırsın yakında kucağınaMaşallahhh canım Allah oğluna sağlıklı uzun ömür versin ne tatlıdır o şimdi bıcırık
Oo bir aslan kadını daha hadi inşallah doğum günü hediyelerimiz göbüşlerimize paketlenmiştiirBenim de doğum günüm 5 Ağustos. Allahım bana da bir doğum günü hediye bağışlar inşallah en hayırlı ve sağlıklı bir bebekle
Ben zaten normalde de yüzü koyun uyurum kolay oldu benim içinYüz üstü uyuyamam ki ben ya gerçekten Bende tavana diktim ayaklarımı yarım saat bekledim falan öyle durdum işte