- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
aminn canım inşallah.Aaa oyle olduğunu bilmiyordum, yani yumurtlamadan sonra hep 14 gün geçiyor herkeste sanıyordum, umarım bu ay stressiz bi süresiniz olur da, hepimiz mutlu sona ulaşırız
Benim değişiyor 28, 29, 30 bazen.yilda bi kaç kez 34aminn canım inşallah.
Aynen değişiyormuş mesela sen kaç gün de bi regli görüyorsun
35 günde bir olan kadınlarda yumurtlama günü 21. güne denk gelirBenim değişiyor 28, 29, 30 bazen.yilda bi kaç kez 34
Işte bilemedigim için ovulasyon testi yapıyorum35 günde bir olan kadınlarda yumurtlama günü 21. güne denk gelir
30 günlük döngü 16. gün
28 günlük döngüsü olan bir kadın için, yumurtlama günü 14. gün, en fertil dönem ise 12, 13, 14. günlerdir.
25 günlük döngü de 11 12 13. gün
21 günlük döngü varsa, yumurtlama 7.günde gerçekleşir ve en fertil dönem, 5,6,7. günlerdir.
Ben bu ay kesinlikle dikkat etmiycem. geçen ay çok istiyordum ama 2 3 gündür acaba mı demeye başladım. O yüzden şansa artık bakalım.Işte bilemedigim için ovulasyon testi yapıyorum
Hayırlısı olsun hakkimzdaBen bu ay kesinlikle dikkat etmiycem. geçen ay çok istiyordum ama 2 3 gündür acaba mı demeye başladım. O yüzden şansa artık bakalım.
Aynı durum. Günümden asla şaşmayan ben sadece 5 gün erken oldum. Bu ay ne yumurtlama günüymüş, ne ayaklar havada beklemeymiş falan hiç bir şey denemiycem. Olursa olur böyle ilk aydan testten nefret ettimBizim daha 1. Ay denememiz olmasına ve hayatım boyunca reglimin düzenli olmasına rağmen bu ay 7 gün geciktim. Tabii çok heveslenip 2 kere idrar testi yaptım, sonuç pozitifti. Sonra kan testi verdim. 0.1 hcg ile havamı alıp döndüm hastaneden. O gün akşamına aşırı sancılı ve sel gibi gelen bir 3 günlük regl dönemi başladı. O yüzden bir daha asla idrar testi almam, yapmam. Ovu testi de almayacağım. Zaten akıntı bana haber veriyor. Bu ayki taktiğim bu ve soğan kürü olacak.
Bizim daha 1. Ay denememiz olmasına ve hayatım boyunca reglimin düzenli olmasına rağmen bu ay 7 gün geciktim. Tabii çok heveslenip 2 kere idrar testi yaptım, sonuç pozitifti. Sonra kan testi verdim. 0.1 hcg ile havamı alıp döndüm hastaneden. O gün akşamına aşırı sancılı ve sel gibi gelen bir 3 günlük regl dönemi başladı. O yüzden bir daha asla idrar testi almam, yapmam. Ovu testi de almayacağım. Zaten akıntı bana haber veriyor. Bu ayki taktiğim bu ve soğan kürü olacak.
Merhaba canim nasil bir kistmis? Çikolata kisti gibi filânmı? Ya benim öyle siyaha Yakin bir renk bir kez koyu kıvamda geldi yere damladı hatta tuvaeltteyken ondan sonra gelenler kirmizi veya kahverengi lekeler oldu.. Bende düşündüm kist olabilirmi diye bende zaten pko var ama düşünüyorum da okadar sene ve zamanda birşey olmadida uzun zaman sonra eşimin yanına geldikten sonra bir kaç kez degerlendirdigimiz zamanını buldu bu kist diyorum ama herşey mümkün tabi.. benim öyle adet şeklindede gelmiyor kesiliyor sürekli kanama geliyor kahveye ceviriyor sonra tak kesiliyor hemde nerdeyse 1 saat sonra aynı günMrhaba benımde adetlrm dhzenlydı duzendız oldu sonra sadece leke seklşnde adet basladı ve sıyaha yakın bı reknkte kasıklrda sürekli agrı oldu ve doktora gittim kist dedi
Ay hadi bakalım her şey gönlünce olsun
Tüm sonuçların çok güzel çıkar inş
Sorun çıkmayacağına odaklan ki öyle olsun.
Amin inşallah kızlarHadi geçmiş olsun, inşallah güzel.sonuclar cikar
Selam canim bu bilgiler kesinmi yoksa tahmini mi ? Bende pko var mesela bu bilgilere göre uyuşurmu acaba35 günde bir olan kadınlarda yumurtlama günü 21. güne denk gelir
30 günlük döngü 16. gün
28 günlük döngüsü olan bir kadın için, yumurtlama günü 14. gün, en fertil dönem ise 12, 13, 14. günlerdir.
25 günlük döngü de 11 12 13. gün
21 günlük döngü varsa, yumurtlama 7.günde gerçekleşir ve en fertil dönem, 5,6,7. günlerdir.
Aynen yaa benimde niyetim oydu hatta aynen sinin gibi oldu ben sendende fazla geciktim acil de kan verdim 3 gün oluyor 0.5 bende havamı aldim döndümBizim daha 1. Ay denememiz olmasına ve hayatım boyunca reglimin düzenli olmasına rağmen bu ay 7 gün geciktim. Tabii çok heveslenip 2 kere idrar testi yaptım, sonuç pozitifti. Sonra kan testi verdim. 0.1 hcg ile havamı alıp döndüm hastaneden. O gün akşamına aşırı sancılı ve sel gibi gelen bir 3 günlük regl dönemi başladı. O yüzden bir daha asla idrar testi almam, yapmam. Ovu testi de almayacağım. Zaten akıntı bana haber veriyor. Bu ayki taktiğim bu ve soğan kürü olacak.
çok araştırdım ve doktoruma da sordum sordum canım benim kesin diyorlar. İnternet'te her sitede böyle yazıyor zaten.. Mesela benim yumurtlama günüm de belirtilerim vardı hemde tarihle uyuşuyorduSelam canim bu bilgiler kesinmi yoksa tahmini mi ? Bende pko var mesela bu bilgilere göre uyuşurmu acaba
hele benim cidden 1.5 senede 15 kilo aldım 70 oldum acilen zayıflamam gerek ben de buna odaklanıcamBidebayilistersenferiha canım bir de ben yürüyüşe başladım. Hastalıktan kalabalığa, sahile de gidilmiyor malum. Evimiz biraz tepede. 3 tur yokuş çıkıyorum. Bu ay kendime 2 kilo verme hedefi koydum. Böylece çocuk meselesini daha az takarım diye düşünüyorum. Buralarda okuduğum kadarıyla stres baştan kaybettiriyor. O yüzden kendime başka bir hedef daha koydum.
Iyimis ozaman bir tahmin yapıla bilir ben yurtdisindayim burda internetten alamıyorum daha doğrusu güvenemiyorum testlere tahmini değerlendirmem gerekicek ondan dedim iyi oldu bu bilgi tsk ederim canimçok araştırdım ve doktoruma da sordum sordum canım benim kesin diyorlar. İnternet'te her sitede böyle yazıyor zaten.. Mesela benim yumurtlama günüm de belirtilerim vardı hemde tarihle uyuşuyordu
çok araştırdım ve doktoruma da sordum sordum canım benim kesin diyorlar. İnternet'te her sitede böyle yazıyor zaten.. Mesela benim yumurtlama günüm de belirtilerim vardı hemde tarihle uyuşuyordu