Bebek düşününce regli düzeni benimde bozuldukızlarr selamben de HAZİRAN ayından nasibini alıp gelenlerdenim ✌ Bu ay ne yumurtla madönemi ne bişey hesaplıycam. Yumurtlama testi alacaktım ama ondan da vazgeçtim bu ay plansız yapmayı deniycem rahat olucam. Sanırım bebek fikrinden yeniden korkmaya başladım çünkü eşim her şeye karışır bunu düşündükçe vazgeçiyorum bebekten aama bakalım ne olacak plansız pek isteksiz olunca...
BAT 6 TEMMUZ (çocuk düşündükten sonra 25 günde bi regli olan ben 20 güne döndü ama 25 günden hesapladım yine bakalım)
günümde hatta saatinde olan ben 5 gün önceden oldum çok şaşırdımBebek düşününce regli düzeni benimde bozulduher şey psikolojik
günümde hatta saatinde olan ben 5 gün önceden oldum çok şaşırdım
İyiyim canım çok şükür.Muayeneye geldim canım kadın doğuma ultrasonla baktı, hormon tahlili için kan verdim haftaya da yumurta takibi yapacak bakalım. Bir sorun fln çıkarsa diye korku içindeydim şu an biraz daha sakinimlavieenrose26 kuzum nen var neden hastanedesin?
ben anlamadım ki 21 MAYIS da regli oldum 27 sinde bitti.Malesef stres bası çekiyor, demek ki yumurtlamaniz erken olmuş
Düzen bozuldu iyice bende de öyle oldu 1-1.5 gün gecikmeli oldum hayatımda ilk kezben anlamadım ki 21 MAYIS da regli oldum 27 sinde bitti.
27 sinden Haziran 2 sine kadar denedik. Yumurtlamam 30-31 mayıs - 1 hazirandı. 11 haziranda da tekrar regli oldum
Ay hadi bakalım her şey gönlünce olsunİyiyim canım çok şükür.Muayeneye geldim canım kadın doğuma ultrasonla baktı, hormon tahlili için kan verdim haftaya da yumurta takibi yapacak bakalım. Bir sorun fln çıkarsa diye korku içindeydim şu an biraz daha sakinim
11 hazirandan 14 gün geriye gidin o tarihler yumurtlama oluyor, ortalama 28 mayışmış sizinben anlamadım ki 21 MAYIS da regli oldum 27 sinde bitti.
27 sinden Haziran 2 sine kadar denedik. Yumurtlamam 30-31 mayıs - 1 hazirandı. 11 haziranda da tekrar regli oldum
Hadi geçmiş olsun, inşallah güzel.sonuclar cikarİyiyim canım çok şükür.Muayeneye geldim canım kadın doğuma ultrasonla baktı, hormon tahlili için kan verdim haftaya da yumurta takibi yapacak bakalım. Bir sorun fln çıkarsa diye korku içindeydim şu an biraz daha sakinim
ben 25 günde bi regli olduğum için benim döngüm 11 gün oluyormuş11 hazirandan 14 gün geriye gidin o tarihler yumurtlama oluyor, ortalama 28 mayışmış sizin
Mrhaba benımde adetlrm dhzenlydı duzendız oldu sonra sadece leke seklşnde adet basladı ve sıyaha yakın bı reknkte kasıklrda sürekli agrı oldu ve doktora gittim kist dediyok zaten varya umut da etmiyorum da kendimi birakicam rahat aynen dedigin gibi canim beklicem ve dusunmicem ama dikkat edicem.. bugun esim energyicecegi almis bana boyle baktm dedim yok ben almim simdi :))
Aaa oyle olduğunu bilmiyordum, yani yumurtlamadan sonra hep 14 gün geçiyor herkeste sanıyordum, umarım bu ay stressiz bi süresiniz olur da, hepimiz mutlu sona ulaşırızben 25 günde bi regli olduğum için benim döngüm 11 gün oluyormuş
Geçmiş olsun, peki kist için bi tedavi uygulayacak miMrhaba benımde adetlrm dhzenlydı duzendız oldu sonra sadece leke seklşnde adet basladı ve sıyaha yakın bı reknkte kasıklrda sürekli agrı oldu ve doktora gittim kist dedi