Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir karar aldım arkadaşlar. Allah’ın izniyle çocuğum olduğunda her anını sosyal medyada paylaşmayacağım. Ki zaten çok çok nadir paylaşım yapan bir insanım. 2014ten beri 58 paylaşımım olmuş. Hikayeyi de 40 yılda bir atarım. Ama özellikle çocuk konusuna dikkat edeceğim çünkü hassas bir
anında insan görünce üzülüyor:KK43: kimsenin o anki hüznüne sebep olmak istemiyorum. Benimde duygular karmakarışık reglimin 2. Günündeyim. Normalde iyiyim ama sosyal medyada vs. Bebek görünce hüzünleniyorum. çocuk düşünmeye başladığımızda doktora gitmemiştim evlenmeden hemen önce gittiğim için. Yarın gideceğim bakalım ne diyecek.
Özele mi gideceksiniz devlete mi, bende gidecemde kararsz kaldım

Bir karar aldım arkadaşlar. Allah’ın izniyle çocuğum olduğunda her anını sosyal medyada paylaşmayacağım. Ki zaten çok çok nadir paylaşım yapan bir insanım. 2014ten beri 58 paylaşımım olmuş. Hikayeyi de 40 yılda bir atarım. Ama özellikle çocuk konusuna dikkat edeceğim çünkü hassas bir anında insan görünce üzülüyor:KK43: kimsenin o anki hüznüne sebep olmak istemiyorum. Benimde duygular karmakarışık reglimin 2. Günündeyim. Normalde iyiyim ama sosyal medyada vs. Bebek görünce hüzünleniyorum. çocuk düşünmeye başladığımızda doktora gitmemiştim evlenmeden hemen önce gittiğim için. Yarın gideceğim bakalım ne diyecek.
Rahat olun kafanız takmadıgınız anda güzelleşecek herşey kısmetten öteye gidilmez biraz sabırlı sakin olmaya bakin o zaman üzüldügünüz herşeye güleceksiniz..hakkınızda hayırlısı olsun canım:KK45:

Inşallah canim, hangi ildesin? Büyükşehirler pahalı oluyor biraz, Bende hsg filan da istiyorum, kararsz kaldım hem maddi hem corona yüzünden 😳
Konya’dayım canım. Çalıştığım kurumun özel hastanelerle bağlantısı var o yüzden indirim yapıyorlar bakalım yarın yazarım artık ne kadar tuttuğunu

Merhaba kizlar bende Hazirandan Temmuza postlandim...Hazirani iyi değerlendirmedik şimdi umutluyum İnsAllah regl bittikten sonra iyi olur bu ay ben ve siz iyi haberler aliriz🥰 🤰inşAllah bu topig banada sizede şans getirir🤲🏻🙏🏻Hadi bakayim batlarinizi yazin ekleyim sizi🥰hepimize hayirli olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İlk benden olsun

01.07.2020 👉🏻 @Cacaben
01.07.2020 👉🏻 jnci jnci
01.07.2020 👉🏻 @Sans2020
01.07.2020 👉🏻 @ezolinde
02.07.2020 👉🏻 @Paresilaaa
03.07.2020 👉🏻 Guli007 Guli007
04.07.2020 👉🏻 @NAVLEE
04.07.2020 👉🏻 @Elif Akkol
04.07.2020 👉🏻 @voda90
04.07.2020 👉🏻 @kahvetayt
05.07.2020 👉🏻 @tnurta
05.07.2020 👉🏻 @Minnnak
05.07.2020 👉🏻 @baby0101
05.07.2020 👉🏻 KeriminHilali KeriminHilali
06.07.2020 👉🏻 @Selinos
06.07.2020 👉🏻 @xxHasretimsinxx
06.07.2020 👉🏻 @ikizanasi
07.07.2020 👉🏻 @fionawoody
08.07.2020 👉🏻 @berenbade
08.07.2020 👉🏻 @UnikornSaci
09.07.2020 👉🏻 HAbibte HAbibte
09.07.2020 👉🏻 @Elysia1
10.07.2020 👉🏻 @beyzahnm

11.07.2020 👉🏻 yildizsavascisi yildizsavascisi
11.07.2020 👉🏻 lavieenrose26 lavieenrose26
14.07.2020 👉🏻 @Bir_Mumine
20.07.2020 👉🏻 @Deliiball
Merhaba kızlar ben de bugün adet oldum zaten haziranda yumurtam çatlamamıştı belliydi adet olucagımm. Beni de ekleyinn 15 temmuzA

Ya bazı doktorlar bebek yağı gebeliğe engel değil diyor bazıları engel diyor iyice kafam karıştı bebek yağı kullandığı halde hamile kalan var mı acaba?
Ben onu evliliğin ilk zamanlarında bi kaç kez kullandım ama hiç kullanışlı değil ya heryer yağ oluyor ve izi kalıyor kiyıkayınca bile geçmiyor. Ama spermleri olumsuz etkiliyormuş. Subazlı kayganlaştırıcı kullan. Bebek yağından her anlamda daha iyi

Merhaba kızlar ben de özet geçeyim 4.5aydır evliyim. İlk ayı es geçiyorum korktugum için yumurtlama falan umrumda değildi. 2inci ay yumurtlama dönemine bartholin olduğu için(sonra kendiliğinden geçti) ilişkiye giremedim. 3üncü ay yine yumurtlama döneminde bartholin oldu ve ameliyyat oldum 21günlük ilişki yasağı oldu. Neyse sonuç olarak 3ay öyle boşa gitti.haziran ayında içtiğim antibiyotik ve vitaminlerden dolayı yumurtam çatlamadı ve bugün adet oldum. Umudum temmuza bakalım. Ovülyasyon testi falan kullanmıycam geçen ay da ultrasona gitmiştim. Bu ayda Döngünün 10uncu gününde direk Ultrasona gidicem. Eğer yumurtam yine çatlamazsa Ağustosa doktora gidicEm ve tahlillerimi vericem. Umuyorum gerek kalmaz 🙏🏻

Merhaba kızlar ben de özet geçeyim 4.5aydır evliyim. İlk ayı es geçiyorum korktugum için yumurtlama falan umrumda değildi. 2inci ay yumurtlama dönemine bartholin olduğu için(sonra kendiliğinden geçti) ilişkiye giremedim. 3üncü ay yine yumurtlama döneminde bartholin oldu ve ameliyyat oldum 21günlük ilişki yasağı oldu. Neyse sonuç olarak 3ay öyle boşa gitti.haziran ayında içtiğim antibiyotik ve vitaminlerden dolayı yumurtam çatlamadı ve bugün adet oldum. Umudum temmuza bakalım. Ovülyasyon testi falan kullanmıycam geçen ay da ultrasona gitmiştim. Bu ayda Döngünün 10uncu gününde direk Ultrasona gidicem. Eğer yumurtam yine çatlamazsa Ağustosa doktora gidicEm ve tahlillerimi vericem. Umuyorum gerek kalmaz 🙏🏻
İnşaallah gerek kalmaz stres yapma iyi düşün

Şu an hastanedeyim kızlar. Nedense çok heyecanlandımo_O altı üstü bir muayene. Gebelik de yok neden heyecanlandım bilmiyorum. Sanırım korkuyorum bir sorun çıkarsa diye. Heralde bi 10-20 dakikaya girerim içeri. Bana dua edin

Merhaba kizlar ben 2 hafta önce 6. haftalık düşük yaptım hamileliğim kendiliğinden sonlandı kürtaj vs ye gerek kalmadı . Doktorum beklememize gerek olmadığını söyledi inşaallah temmuz ayında güzeller haberler alırız hepimiz 🙏
Bat ne zaman canim

Ben onu evliliğin ilk zamanlarında bi kaç kez kullandım ama hiç kullanışlı değil ya heryer yağ oluyor ve izi kalıyor kiyıkayınca bile geçmiyor. Ama spermleri olumsuz etkiliyormuş. Subazlı kayganlaştırıcı kullan. Bebek yağından her anlamda daha iyi
Ben çok fazla sürmüyordum bebe yağını zaten..hiç bşy kullanmayacağım artık kendi ıslaklığım oluyor çünkü hem hamilelik için de en iyisi kendi ıslaklığın sanırım .

X