Benim hikayem baya uzun canım....Senin doktorun ne dedi canim merak ettim yeni birşeyler ogrenicez sanırım
Reglimin 3. günü gittim (gitme nedenim kanamamın az olması idi)
Bana o gün 5 cm lik bir yumurtam olduğunu ve 10 gününden sonra çalışmalara başlamamı söyledi.
Bende ovulasyon testlerine başladım işte 12. günde tamda doktorun söylediği gibi pik seviyeyi gördüm.
13. gün çatlamayıda gördüm. 14. gün bir baktım çizgi yeniden belirlenmeye başladı hemen doktoru aradım kendisi izinde olduğu için aynı hastanede başka bir doktora gittim. Aynı bu şekilde anlattım onada.
Baktı ve dediki ben senin 13. gün çatlamayı gördüğünü söylediğin yeni çatlamış bir yumurta filan görmüyorum, şuan sadece bir yumurta var oda 14 cm çatlamasına daha çok var dedi. 20 cm'e filan gelince çatlar dedi.
Doktor hanım nasıl olur ben 12. gün piki gördüm hatta gece sızım sızım sızladı kasıklarım. 13. günde yumurta akı kıvamında aşırı yoğun akıntım oldu. ovülasyon testimde de çatlamayı görünce çatlamadan kaynaklı bir akıntı olduğunu anladım diyorum. "içerde birşey çatlamış gibi bir sıvıda görüyorum aslına bakarsanız ama yeni çatlaşmış bir yumurtaya rastlamadım" dedi konuyu kapattı.
Bende ordan çıktıktan sonra düşündüm. Ben 12. gün piki gördüğüme emindim, hatta testi 5 saat sonra yeniledim sonuç değişmemişti. Kaldıki gebelik ve ovü. testleri olmayan birşeyi var göstermezler. Kesin dedim içerdeki az miktarda sıvı gördüm dediğine göre benim yumurtam çatladı.sıvı olması bu demek çünkü. az sıvı görmesinin nedeni de akıntı ile o sıvıyı atmam dedim kendi kendime.
Yeni gördüğü 14 cm lik yumurta ise ikinci geriden gelişim gösteren yumurta dedim içimden ve o yumurtayı takibe devam ettim işte... hikaye bu 14. günden sonra şuan o yumurta hiç piki görmedi mesela ve 19. günde silikleşti.