Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
önemli kısımları var sabah saat 10:00 ve akşam 20:00 saatleri arasında ve yaklaşık olarak her gün hangi saatte yapıyosanız hep o saatte yapın yazıyor.
bazı aylar mesela 10 gün test yaptınız hiç çift çizgiyi göremediniz o ay yumurtlama olmadığı da olabiliyormuş ( bunu hiç bilmiyordum mesela ben zannediyorum her ay yumurta oluyor .d ) ya da testi yaptığınız günden önce yumurtlama olmuş olabilirmiş
hamilelikten yeni çıkıldığından ve ya reçeteli ilaçlar kullanıldığında da testler yanlış sonuç verebilirmiş
çift çizgiyi gördükten 36-48 saat içerisinde hamilelik şansı çok yüksekmiş
bildiğiniz şeylerdir belki özetlemiş oldum bende tekrar edince öğrenmiş oldum.
ilk kez testle denicem çok heyecanlıyım :KK49:
mesleğim zaten yaz kızım hemen yazdım tıkır tıkır :)

Vaaay yaz kızım demek yaa ne güzel 🤗 bende aynı senin gibi ilk kez yapicam sipariş verdim bana gelicek testler daha bende meraklıyım baya nasıl olcak acaba birde tutuyormuş.. 🤩

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor??? PiXiEE PiXiEE hadi hayırlısı canim calismalara başlanılsin o zaman🥰ben bu gün çok sıkkındım ya😥hep ağladım üzüldüm gecen yil babami kaybetdim onuda ozledim hep bi ağlağlık😭 duygusal gunumdu sanki😣hic modum yoktu....umudumda kalmadi sanki hani bazen içim kıpır kıpır oluyor ben hamile olucam umudumu kaybetmiyorum bazende böyle oluyor😣 bugün çok duygusallık basmıştı beni😥 çok canım sıkılıyor sanki günlerde geçmiyor gibi😒artik ruyalarimdada test hamilelik bebek görüyorum 😣 birde babamo görüyorum sanki yanimda gülüyor yanimizda olduğunu söylüyor 🤦🏻‍♀️o kadar psikolojim bozulduki her şeyi bir birine katdim😣
Ah canimmm Allah rahmet eylesin basın sağolsun canim... olur öyle bazen ya insaniz sonuçta..InshaAllah bebek sevinciyle geçirirsin bu seneyide 😊

Benim de gebelik testi yaparken aklima diziler geliyor o testi eline alip salliyor saate filan bakiyor ustelik ilk idrar da degil 😂ben testi düz zemine koyup milim oynatmiyorum 😂😂
:KK70: bende aynen birde on kere okuyorum yanlış birşey yapmayım diye idrarı damlatirken de tekrar boşaltıp yeniden doldurup damlatmaya çalışıyorum hava kabarcıklar gitmesin diye oyle bir iki dk geçiyor zaten :KK70:

Valla ben bu ay öyle denedim 1 ay ücretsiz izindeydim eşim de home office çalışıyor zaten hep evde. En son dün ben çok yoruldum artık iliğimi kuruttun bu çocuğu da yapmak amma zormuş diye söyleniyordu 😂😂😂
Bu ay olmazsa bidaha böyle yapamam ama cidden bende bittim 🤪
Yorumlari okurken daha başlamadan soğudum ben :KK70: ne olacak şimdi 🤭

Sanirim buraya transfer olacağım bat 29 haziran test yaptım negatif 4-5 gün sonra gelirim bende 😔

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor??? PiXiEE PiXiEE hadi hayırlısı canim calismalara başlanılsin o zaman🥰ben bu gün çok sıkkındım ya😥hep ağladım üzüldüm gecen yil babami kaybetdim onuda ozledim hep bi ağlağlık😭 duygusal gunumdu sanki😣hic modum yoktu....umudumda kalmadi sanki hani bazen içim kıpır kıpır oluyor ben hamile olucam umudumu kaybetmiyorum bazende böyle oluyor😣 bugün çok duygusallık basmıştı beni😥 çok canım sıkılıyor sanki günlerde geçmiyor gibi😒artik ruyalarimdada test hamilelik bebek görüyorum 😣 birde babamo görüyorum sanki yanimda gülüyor yanimizda olduğunu söylüyor 🤦🏻‍♀️o kadar psikolojim bozulduki her şeyi bir birine katdim😣
Allah rehmet elesin

PiXiEE PiXiEE adetinin kaçinci günü bugün benim testler cok silik aslinda akintim.var gögüs agrisi filan var yumurtlama belirtileri ama testte cok silik bi de siz bakin
28 günde e bir regli olan benim 10 günden sonra ikinci çizgi tam anlamı ile beliriyor.
Geç yumurtlama durumu olursa geçen aylarda öyle olmuştu. 7 günden sonra belirlenmeye başlamıştı suan sen kaçıncı günündesiniz?

Valla ben bu ay öyle denedim 1 ay ücretsiz izindeydim eşim de home office çalışıyor zaten hep evde. En son dün ben çok yoruldum artık iliğimi kuruttun bu çocuğu da yapmak amma zormuş diye söyleniyordu 😂😂😂
Bu ay olmazsa bidaha böyle yapamam ama cidden bende bittim 🤪
Bu işten bikmamak için sadece ovulasyon haftanda gün aşırı birliktelik çok daha mantıklı bu yüzden 😁
Yoksa cidden 1 ay boyunca gün aşırı yapmak çok sıkıcı, zaten yumurtalama haftan dışında yaptıkların sadece zevk, hamile kalma ihtimali cok cok ama cok düşük

Canım babam için Allah rahmet eylesin sanır versin sizlere canım. Hamilelik içinde daraltma bu kadar kendini biliyorum insanın elinde değil ama stres yaptıkca kaçıyor bebişler biliyorsun biraz sakin olmaya çalış kendini uzme böyle ve umudunu sakin yitirme Elbet olacaktır canim herşeyin bir zamanı var bu kadar daraltma kendini

28 günde e bir regli olan benim 10 günden sonra ikinci çizgi tam anlamı ile beliriyor.
Geç yumurtlama durumu olursa geçen aylarda öyle olmuştu. 7 günden sonra belirlenmeye başlamıştı suan sen kaçıncı günündesiniz?
Bugun 10.günümdeyim 8 ve 9.günleede cizgi silik bile degil cok cok silik

Arkadaşlar selam, günaydınlar herkese.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar içinde kısa bir özet geçmiş olayım.

Bugün reglimin 20. günü. İlettiğim görsele bakacak olursanız 12. gün piki gördüm. 13.günde çatlama oldu. ancak 14. gün yeniden testlerde bir yukseliş oldu. (Normalde çatlamayı gördükten sonra ben testlere devam etmem ama, şeytan dürttü yaptım)

14. günde hemen doktora gidip sordum, 14 cm lik bir yumurtam olduğunu ve genüz çatlamadığını gelişim aşamasında olduğunu söyledi. Bende 12. gün pik olan ve 13. gün çatlayan bir yumurtanın varlığından testler ile haberdar olduğum için doktorun gördüğünü ifade ettiği 14 cmlik gelişmekte olan yumurtanın ikinci kez yumurtlamış olma durumundan kaynaklı olduğunu düşünerek ikinci yumurtayıda takip edebilmek için testlere devam ettim.

15,16,17 ve 18. günler de de hep çift çizgiyi gördüm ancak pik gibi değildi. Çizgiler vardı net görünüyordu ancak pik seviyede değildi. Dün 19. gün ikinci çizgi silikleşti. Şimdi tüm bu görseli yorumlayacak olsanız siz ne dersiniz? Size göre hangi gün pik olmuş ve çift yumurtlama olmuş olabilir mi? Sizde bakın ne olur mantıklı açıklamalara ihtiyacım var. PiXiEE PiXiEE Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha My_Moonlight06 My_Moonlight06 S surayya yildizsavascisi yildizsavascisi H history1985

Untitled.jpg

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin canım benim... Nurlar içinde yatsın inşallah

Arkadaşlar selam, günaydınlar herkese.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar içinde kısa bir özet geçmiş olayım.

Bugün reglimin 20. günü. İlettiğim görsele bakacak olursanız 12. gün piki gördüm. 13.günde çatlama oldu. ancak 14. gün yeniden testlerde bir yukseliş oldu. (Normalde çatlamayı gördükten sonra ben testlere devam etmem ama, şeytan dürttü yaptım)

14. günde hemen doktora gidip sordum, 14 cm lik bir yumurtam olduğunu ve genüz çatlamadığını gelişim aşamasında olduğunu söyledi. Bende 12. gün pik olan ve 13. gün çatlayan bir yumurtanın varlığından testler ile haberdar olduğum için doktorun gördüğünü ifade ettiği 14 cmlik gelişmekte olan yumurtanın ikinci kez yumurtlamış olma durumundan kaynaklı olduğunu düşünerek ikinci yumurtayıda takip edebilmek için testlere devam ettim.

15,16,17 ve 18. günler de de hep çift çizgiyi gördüm ancak pik gibi değildi. Çizgiler vardı net görünüyordu ancak pik seviyede değildi. Dün 19. gün ikinci çizgi silikleşti. Şimdi tüm bu görseli yorumlayacak olsanız siz ne dersiniz? Size göre hangi gün pik olmuş ve çift yumurtlama olmuş olabilir mi? Sizde bakın ne olur mantıklı açıklamalara ihtiyacım var. PiXiEE PiXiEE Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha My_Moonlight06 My_Moonlight06 S surayya yildizsavascisi yildizsavascisi H history1985

Eki Görüntüle 2654173

Günaydın canım diğer günler pik değil o şekilde çıkması normalmis çünkü o hormon vücudumuzda hep olduğu için o şekilde silik çıkması bazen dalgalanmalar olması normalmiş ikinci yumurtlamaya gelecek olursak hocam var kadın doğum uzmanı emekli başhekim ikinci yumurtlama dedim direk olarak bana geç onu dedi o çok çok küçük bir ihtimal dedi

Günaydın canım diğer günler pik değil o şekilde çıkması normalmis çünkü o hormon vücudumuzda hep olduğu için o şekilde silik çıkması bazen dalgalanmalar olması normalmiş ikinci yumurtlamaya gelecek olursak hocam var kadın doğum uzmanı emekli başhekim ikinci yumurtlama dedim direk olarak bana geç onu dedi o çok çok küçük bir ihtimal dedi

12. gün dışındakiler pik değilse. 14. gün gittiğimde ki 14 cm lik yumurta ne o zaman ??
küçük bir ihtimal bile olsa olmuş olamaz mı ya?

Gerçekten hiçbirşey anlamadım. tüm doktorlar ayrı konuşuyor. Bakın hocanızda ayrı bir bilgi verdi şuan bana iyice karıştı ortalık :):):):)

12. gün dışındakiler pik değilse. 14. gün gittiğimde ki 14 cm lik yumurta ne o zaman ??
küçük bir ihtimal bile olsa olmuş olamaz mı ya?

Gerçekten hiçbirşey anlamadım. tüm doktorlar ayrı konuşuyor. Bakın hocanızda ayrı bir bilgi verdi şuan bana iyice karıştı ortalık :):):):)
Senin doktorun ne dedi canim merak ettim yeni birşeyler ogrenicez sanırım 🤣🥰

Senin doktorun ne dedi canim merak ettim yeni birşeyler ogrenicez sanırım 🤣🥰
Acaba yumurtan catlamadi da o mu gözüktü bilemedim ki bende hocama çok güveniyorum bu konularda yıllarca başhekimlik yapmış çok iyi bir kadın doğum uzmanı ama belkide o çok çok küçük ihtimal sende olmuş olabllir ama diğer günler pik değil ondan eminim belki geç olgunlasmistir senin yumurtan

X