Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kızlar cildiracam ben hala regli olmadi m 4 gün geçti gecen ay hiç ilişki olmadığı için %100 eminim hamile değilim bu kız deli mi niye olmamış demeyin hemsireyim pandemiden dolayı olmadi :) olayın özü ben neden regli olamıyorum olsam da günleri saymaya başlasam

Ayy kızlar cildiracam ben hala regli olmadi m 4 gün geçti gecen ay hiç ilişki olmadığı için %100 eminim hamile değilim bu kız deli mi niye olmamış demeyin hemsireyim pandemiden dolayı olmadi :) olayın özü ben neden regli olamıyorum olsam da günleri saymaya başlasam
Stres ve yoğun çalışmadan dolayı gecikmiş olabilir mi? Lütfen stres yapmayın yaptıkça daha da geç gelir

Merhaba kızlar, bende pzt regli olucam, bu ay genel bi kontrol olucam hormon yumurtalık sperm hsg filan.. 3 aydır denedik olmadi, kontrol olup yola devam edicez 🙏 allah büyük, güzel haberler veririz inşallah birbirimize ❤🙏

Adet söktürücü masaj yap düzenli. Youtube da ebru ceylan adet söktürücü masaj yap çıkar. Iliski olmamis gebelik yok eminim dedigin için oneriyorm. Hamile olduguni sananlar yapmasn sakin.

Kizlar dun negatif kan test sonucuyla beraber kanamam da gelmisti.. hatta bu durumu piskolojiye baglayip en azindan adetim basladi diye dusunmustum ve rahatlamistim.. daha öncesinde de lekeler ouyordu bazen kirmizi gelip hemen arkasindan kahve rengine dönustururdu lekelenmeler bir oluyordu bir olmuyordu bazende hicbisey sadece akinti.. ben pcos lu olduugm icin tam olarak batimi bilmemekle beraber yillardir bir sekilde adetimin duzeni vardi gelmemezlik yoktu ilk acitigim baslikta detaylarim vardi ama burda özet geceyim benim adetim ya olur baslar sökulur yada olmaz kesilir böyle kesik kesik olmaz yada baslarsa kesilmezdi.. son gunlerdeki kasiklarimda yasadigim gerginlik agrilar birazda degisik hassasiyetler yasadigim icin dun acilde kan verdim ama negatif 0.5 seklinde negatifti idrar testide ayni sekilde negatif.. dedigim gibi rahatlayinca oldum sanim adetimi ancak dun gelen bugun tekrardan kesildi.

tamda rahatlamisken kesilmemesi gerekir benim kendi vcidumu biliyorum bir pedin yarisini doldurdu dun ama okadar sonrasi yok tekrar kahverengine cevirip bugun sadece ufak tefek lekeler ama kahve rengi suanda birsey yok.. ve benim normalde mayis 26 veya daha öncesinde adet olmaliydim hemde benim baya olur pedlerim dolar.. olmadim sadece bu bashettigim lekeler ve kasiklarimdaki bu hissler bel agrisi ve hassasiyet diisndda da birsey yok.. '

ben mayis 15 ve 18 gunlerini degerlendirdim ama dunki test sonucuna göre o gunlerden hamile kalmam mumkun degil peki ozaman bugun beni supheye dusuren neydi onuda bugun dusunup buldm en son yani adet olacagimi bekledigim zamanlardan bir gun mayis 25 son iliskim bu tarihte oldu 25.05. acaba diyorum kanda erken oldugu icin veya gec döllenme olasiligindan mutevellit cikmamis olabilirmi ya tam rahatlamistim yine supheye girdim yaa.. birde okadar cok hikaye okudum kanda 20 gun sonra bile görmeyeini var daha sonra hamile olduklairni ögrenenler ay bilmedim yine ya..

Kızlar selam, dün yıkandım bugün tekrar adet gibi kanamam oldu. İlk kez böyle bişey oldu çok şaşırdım. Normal adet düzenimde hiç sonrasında lekelenme yaşamamıştım. Başına böyle bişey gelen oldu mu? Geçen hafta doktora gitmiştim kist yada başka bişeyden hiç bahsetmedi

X