Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 15 haziran canim, temmuz icin 14 temmuz olur tahminiKizlar adet tarihlerini yazin ekleyim
O zaman umudunu kaybetme belkide olmazsinBenim 15 haziran canim, temmuz icin 14 temmuz olur tahmini
Amin canım insaallahİnşallah bu ay hayirli olur
Başlarda çok umutlandım, farklı farklı belirtiler yaşadım ama, testler negatif hayırlısı, teşekkür ederim mesajinaaO zaman umudunu kaybetme belkide olmazsin
Hazirani yeni oldum temmuzu tam kestiremiyorum adetim bitsin ortalama birgün soylicemKizlar adet tarihlerini yazin ekleyim
Geldin mo canım sendeO zaman umudunu kaybetme belkide olmazsin
Mrb benimde ayni sekilde oldu. Doktora gorundunuz mu sebebi neymis. Ona gore doktoragidicem arada kasik agrim da oliyorKızlar reglim bittikten 1 hafta sonra kahverengi akıntım başladı sizce bu neden olabilir
Bence çok ümietlenmeyin ama yine de temkinli olun. Mesela karnınıza veya sırtınıza sucak su torbası koymayın ki gebelik varsa tehlike arz etmesin. Biraz daha bekleyin bakalım. İnşallah hamilesinizdirKizlar dun negatif kan test sonucuyla beraber kanamam da gelmisti.. hatta bu durumu piskolojiye baglayip en azindan adetim basladi diye dusunmustum ve rahatlamistim.. daha öncesinde de lekeler ouyordu bazen kirmizi gelip hemen arkasindan kahve rengine dönustururdu lekelenmeler bir oluyordu bir olmuyordu bazende hicbisey sadece akinti.. ben pcos lu olduugm icin tam olarak batimi bilmemekle beraber yillardir bir sekilde adetimin duzeni vardi gelmemezlik yoktu ilk acitigim baslikta detaylarim vardi ama burda özet geceyim benim adetim ya olur baslar sökulur yada olmaz kesilir böyle kesik kesik olmaz yada baslarsa kesilmezdi.. son gunlerdeki kasiklarimda yasadigim gerginlik agrilar birazda degisik hassasiyetler yasadigim icin dun acilde kan verdim ama negatif 0.5 seklinde negatifti idrar testide ayni sekilde negatif.. dedigim gibi rahatlayinca oldum sanim adetimi ancak dun gelen bugun tekrardan kesildi.
tamda rahatlamisken kesilmemesi gerekir benim kendi vcidumu biliyorum bir pedin yarisini doldurdu dun ama okadar sonrasi yok tekrar kahverengine cevirip bugun sadece ufak tefek lekeler ama kahve rengi suanda birsey yok.. ve benim normalde mayis 26 veya daha öncesinde adet olmaliydim hemde benim baya olur pedlerim dolar.. olmadim sadece bu bashettigim lekeler ve kasiklarimdaki bu hissler bel agrisi ve hassasiyet diisndda da birsey yok.. '
ben mayis 15 ve 18 gunlerini degerlendirdim ama dunki test sonucuna göre o gunlerden hamile kalmam mumkun degil peki ozaman bugun beni supheye dusuren neydi onuda bugun dusunup buldm en son yani adet olacagimi bekledigim zamanlardan bir gun mayis 25 son iliskim bu tarihte oldu 25.05. acaba diyorum kanda erken oldugu icin veya gec döllenme olasiligindan mutevellit cikmamis olabilirmi ya tam rahatlamistim yine supheye girdim yaa.. birde okadar cok hikaye okudum kanda 20 gun sonra bile görmeyeini var daha sonra hamile olduklairni ögrenenler ay bilmedim yine ya..
yok zaten varya umut da etmiyorum da kendimi birakicam rahat aynen dedigin gibi canim beklicem ve dusunmicem ama dikkat edicem.. bugun esim energyicecegi almis bana boyle baktm dedim yok ben almim simdi :))Bence çok ümietlenmeyin ama yine de temkinli olun. Mesela karnınıza veya sırtınıza sucak su torbası koymayın ki gebelik varsa tehlike arz etmesin. Biraz daha bekleyin bakalım. İnşallah hamilesinizdir
İnşallahYaa cabim inşallah bu defa baska aya gitmeyiz
Mrb benimde ayni sekilde oldu. Doktora gorundunuz mu sebebi neymis. Ona gore doktoragidicem arada kasik agrim da oliyor
ben iltihap mi die dusundim virusten de gidemiyorum doktora. Benzer sikayeti olup ta giden bilen varsa ona gore gidip ilac yazdiricam. İns siz hamilesinizdir.yok doktora gitmedim ben henüz. Yumurtlama içindir diyorlar benim de kasık ağrım oluyor sonrasında geçiyor ama ovülasyon testleri henüz pik değil. Anlamadım nedendir hayır olsun inşallah İnşallah vücudumuz kendini gebeliğe hazırlıyordur
ben iltihap mi die dusundim virusten de gidemiyorum doktora. Benzer sikayeti olup ta giden bilen varsa ona gore gidip ilac yazdiricam. İns siz hamilesinizdir.
Sağol canım hayırlısıYaaa inşallah hayirlisi olur canim
Benim bitti şimdi sinirler duzeldi sakinleşdim yeniden umutlanmaya basladim Allah yardımcımız olsunBu grupta şuan herkes regl yaşıyor sanırım kafamız güzel gerginiz kocamıza çatıyoruz bir yandan neden bu ayda olmadı hüznü.. Allah yardımcımız olsun bacılar
Yaaa canim üzülme inşAllah Allahin izniyle olurKızlar bu ay da olmazsa öbür ay doktor a gideceğim çünkü altı ay süre vermişti olmazsa gel demişti bu ay altıncı ay olacak çatlatma iğnesi falan mı verir acaba hiç bilmiyorum ama ben o kadar umutluydum ki bu altı ay içinde mutlaka olacağına.. Her ay hüsran oldu her ay girdiğim topikler de ki üyeler bir bir hamile kaldı ben yine diğer ayın topiğine geçtim..