- 5 Haziran 2020
- 278
- 98
- 26
Evet canım:)) evet yaa haziran işte :))
Ben daha yeniyim tamda bilmiyorum kizlar yazar her haldeSanmıyorum gebelik testim 2 gün önce negatif çıktı. Adette bayaaaa geçti, olsa şimdiye çıkardı bence. Ben kist mi oldu acaba diyorum ama kistte pik çıkar mı bilmiyorum
Bu filmler diziler bizi bozduYaa dizilere bakarsak sefirin kizinda kiz ilişkiden sonra kendini dagdan atıyor ama hamile kaliyordemekki Allah verince veriyor dağdan düşse de
İki kere yumurtlama olabiliyormus bence burayi birak hemen olay mahaline koşSanmıyorum gebelik testim 2 gün önce negatif çıktı. Adette bayaaaa geçti, olsa şimdiye çıkardı bence. Ben kist mi oldu acaba diyorum ama kistte pik çıkar mı bilmiyorum
O kısmı ne olur ne olmaz diye hallettik zatenİki kere yumurtlama olabiliyormus bence burayi birak hemen olay mahaline koş
Valla ben bu ay öyle denedim 1 ay ücretsiz izindeydim eşim de home office çalışıyor zaten hep evde. En son dün ben çok yoruldum artık iliğimi kuruttun bu çocuğu da yapmak amma zormuş diye söyleniyorduAdetten hemen sonra baslayip diger adete kadar gün aşiri yapanlar var hatta burda da var takdir ediyor ayni enerjiden istiyorum
Vallahi bravo istikrar şart amaValla ben bu ay öyle denedim 1 ay ücretsiz izindeydim eşim de home office çalışıyor zaten hep evde. En son dün ben çok yoruldum artık iliğimi kuruttun bu çocuğu da yapmak amma zormuş diye söyleniyordu
Bu ay olmazsa bidaha böyle yapamam ama cidden bende bittim
Buraya kadar geldik bat 6 dayan kocaVallahi bravo istikrar şart ama
Direne direne kazanacagizBuraya kadar geldik bat 6 dayan koca
Gece gece çok güldümDirene direne kazanacagiz
Eşimle kavga ettik ☹
Canimmm yaa inşallah olur hayırlısı bakalimAslında beni en çok sizler teşvik ettiniz. Çok arkadaşım olmasına rağmen aslında yalnızmışım. Beni motive ediyorsunuz sizlerle dertleşmek çok iyi geliyor.. Eşim diyor bu hafta kendime çok iyi baktım ne olur sende çok dikkat et çok heyecanlı o böyle olmasa ben hiç istemem ama ona da üzülüyorum işte
Ayyy ne güzel dedinn hadi inşallahİnşAllAahhhhhhh hepimiz aynı zamanda hamile kalsak ne güzel olur ❤ Birbirimizi bolca destekleriz beraber atlatırız o süreci
Geçmiş olsun Canim nezaman oldu bu yenimi..?Kızlar instegram a girdim keşfet de Bi doktor un gönderisi çıktı karşıma baktım sonra diğerine sonra diğerine derken hıçkıra hıçkıra ağlarken buldum kendimi.. Ben de doğum yaptım ama eli boş döndüm eşim doğum hane kapısında bekledi ama kucağına Bi bebek gelmedi sağımız da solumuz da ağlayan bebek sesleri.. Çok mu şey istedim diye düşündüm Allah ım onca sokağa atan varken ben senden Bi evlat istedim diye düşündüm.. Bilmiyorum kızlar moralim çok bozuk
TeşekürlerAmin inşallah ekledim
vallahi ben hiç gitmek istemiyorum. 16 yaşında kistim vardı 10 cm öyle öğrendik yemin ederim 3 ay boyunca her gün çağırdılar gittik her seferinde başka doktor. Neyse bunlar ameliyat dedi yatışımı verdiler tam ergenlik zamanlarım bi görseniz odada bir sürü kadın bağırmalar falan işte alttan muayene ediyorlar bende korkuyorum bana da yapacaklar diye beni 2 gün tuttular. Sonra vazgeçtik diyip gönderdiler.
O olaylar beni psikolojik olarak çok etiketledi. Evlendim 8 ay ilişkiye giremedim. Eşimle sarılıp uyuyorduk. o da beni bekledi ben hazır olana kadar hiç üstüme gelmedi sağolsun hiç lafını bile yapmadı. O günden beri hastanelerden iğreniyorum. Her doktor bana kötü geliyor.
Kızlar bu süreç endişeli ve bir o kadar da heyecanlı geçiyor ama şu var ki, ol deyince olduran Rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor. Siz yapacaklarınızı yapın gerisi dua... ben ikinci çocuk için planlama yapıyorum şu an. Ilkinde evlendigimde düğünden bir ay sonra kontrole gittim ve kist olduğunu öğrendim hemen çocuk planlamadıgımız için doğum kontrol hapı kullandım 1 sene. Ve doktor kistime normal bir kist demişti. Neyse 1 sene kullanıp bıraktığımda hemen takip eden ay hamile kaldım. Hamile olunca başka bir doktora (profosor)gittim. Ilk alttan muayenede bana tüp bebek mi yaptınız dedi. Hayır dedim böyle düşünmesinin sebebini sordum, bana cikolata kistin var ve yumurtaliklarini buyuk ölçüde kapatmış bu durumda normal yolla hamilelik zor olur dedi. O zaman iyi ki de diğer doktor bana bunu söylememiş dedim, çünkü sürekli bunu düşünüp duracaktım acaba çocuğum olur mu diye. Gel gelelim ben 3 aylık iken bu doktoru da değiştirdim çünkü her muayenede bekliyordum ve sürekli doktor ameliyatta deniyordu ve geldiğinde elinde ki dezenfektan kan kokusunu alıyordum. Bir kez de duymadım doğumda diye, hep sezeryan.. bu sebeple doktorumu değiştirdim ve hâlâ doktorum olan jinekologuma gidiyorum. Doğumda kistlerim gitti. Ve doğumdan sonra spiral taktırdım. 3 ay önce gidip cikarttigimda tekrar kist oluşmuş iki tarafta da. Ama doktorum endişe etme, kistler hamilelige engel değil 3 ay korunmasız ilişkiden sonra kontrole gel zaten hamile olmuş olursun dedi. Bu ay ilkkez korunmasız yumurtlama günlerini değerlendirdik. Doktorun rahat tavrı ve emin konuşması psikolojik olarak iyi geldi. Menepoza girmiş birinin bile hamile olduğunu gördüğüm için rahat olun diyorum, olacağı zaman oluyor. Ama umarım istediğiniz zamanda olur
Oo mashaAllah inşallah degerlendirmissindir yaaaa kaçırmaBugünkü testim kızlar
Çatmadimiykiii kiz acaba hadi inşallahKizlar hatırlarsanız ovulasyon testim catlamadan sonra tekrar iki çizgi olmaya başladığı için doktora gitmiştim.14 cm lik bir yumurta gördüğünü söylemişti.
İkinci yumurta olarak değerlendirmistik onu ve takibe devam etmiştim. 14, 15,16, 17 ve 18. Günler çift çizgi devam etti ama pik olmasan bugün 19. Gün siliklesti. Yarın da yapicam ovu testi hepsini paylascam sizinle..
Ben hiçbirsey anlamadım bu işten
Ben daha başlayamadım adetin bitmesini bekliyorum yarin soğan kürüne başlayacağım .. peki yaa seennKızlar nasıl gidiyor çalışmalar