Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetten hemen sonra baslayip diger adete kadar gün aşiri yapanlar var hatta burda da var takdir ediyor ayni enerjiden istiyorum
Valla ben bu ay öyle denedim 1 ay ücretsiz izindeydim eşim de home office çalışıyor zaten hep evde. En son dün ben çok yoruldum artık iliğimi kuruttun bu çocuğu da yapmak amma zormuş diye söyleniyordu
Bu ay olmazsa bidaha böyle yapamam ama cidden bende bittim

Vallahi bravo istikrar şart ama

Canimmm yaa inşallah olur hayırlısı bakalim

Geçmiş olsun Canim nezaman oldu bu yenimi..?

Ayy çok kötü zamana ve yanlış doktorlara denk gelmişsin canim ya ondan olmuş..bende tam tersine genellikle hep iyi doktor denk gelir sadece jinekolog degil başka dallardaki doktorlarda Allaha şükür maşallah öyle bir sorunum olmamisti. Sadece evliliğinin ilk sensimi ikincisi mi ne hamile sandım kendimi ve beim tiorid haplarım var günlük kullanıyorum onları biraktimmi hamileyim sanip bebeğe zarar vermesin diye hayır böyle bir tribe nasıl girdiysem ne kan testi nede pozitif idrar testim vardı saçma sapan kendi kendime neyse ben zaten yurttdisinda yasayan biriydim almanyada doktora gittim türk doktoru ydu jinekolog o kadın bana demezmi ya hapını bırakamazsın sen zaten hamile zor kalırsın bide hapimi bırakıyorsun tan tersine iki katına cikarmalisin demişti ama zaten hamile kalamazsın zor derken çok acimazsizdi pis kadın canımı yaktı yani üslubu kötüydü bikere o denk gelmsiti 21 filan yaşlarındayım ozaman ağladım resmen dedin beni çocuğum olmicakmi diye.. ama bidahada öyle kadın gelmedi hiç karşıma tam tersine senin bir olursa birden fazla olur aslında dediler pko yüznden fazla yumurta var diye ayy işte ozamanlar kafama takmıştım 9 sene filan geçti..şimdi öyle dese bir doktor yav he he derim geçerim yani..

Eşini cook tebrik ediyorum canim.ne güzel destek olmuş sana ya vallaha helal olsun enişteye inşallah Rabbim bebek verir de sevindirir sizi

Harikasinnn yaaa Allah razı olsun canım ne güzel soyledin.. aynen katılıyorum.. inşaAllah Rabbim sana ikinci kez tattirsin bu duyguyu

Çatmadimiykiii kiz acaba hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…