Estağfurullah canim kafalar bebiste olduğu için bende öyleyim bugün yaptığım ovulasyon testini kaybedip ikinciyi yaptıktan sonra kaybettim sandigimi buldumgerçi ismini söylesem düzgün bi şekilde internettede vardır prospektüsübazen gerçekten kafam çalışmıyo bazı konularda
Sen de bendensinAy ben körün hayatta okuyamam ki o minik yazıları
Asil heyecan yumurta catlayinca başlayacak
Çatlak yumurtalar yakinda vizyondaAsil heyecan yumurta catlayinca başlayacak
İnşallah canım ama kendini dinlemen için çok erken sanki iki hafta geçmeden oluşan belirtiler genelde yanilltabiliyor. Sonunda olumsuz olunca daha çok üzülüyor insan yanlış anlama o yüzden dedim ben geçen ay yaşadım bu durumu çok çok erken daha ama yumurtlamadan 4. Gün sonra döllenme olduysa yerleşmeye başlıyor bebek belki yerleşme sancisidir inşallah öyledirMerhaba kızlar bat tarihim 6 temmuz 28 günde bir adet oluyorum genelde. Ovulasyon testi yapmadım fakat adet bitiminden beri gün aşırı ilişkim oldu. Bugün 18.gündeyim ve kasıklarımda kramp gibi birkaç saniyelik ağrılar oldu gün boyu. Ben yine çalışmalara devam ediyorum regl tarihime kadar ama bi umutlandım açıkçası inşallah tutmuştur bu ay
Ellerine sağlık canım ilk denemen ise benden de bir bilgi gelsin testi yapmadan önce iki saat sıvı alımını kesmen gerekiyorönemli kısımları var sabah saat 10:00 ve akşam 20:00 saatleri arasında ve yaklaşık olarak her gün hangi saatte yapıyosanız hep o saatte yapın yazıyor.
bazı aylar mesela 10 gün test yaptınız hiç çift çizgiyi göremediniz o ay yumurtlama olmadığı da olabiliyormuş ( bunu hiç bilmiyordum mesela ben zannediyorum her ay yumurta oluyor .d ) ya da testi yaptığınız günden önce yumurtlama olmuş olabilirmiş
hamilelikten yeni çıkıldığından ve ya reçeteli ilaçlar kullanıldığında da testler yanlış sonuç verebilirmiş
çift çizgiyi gördükten 36-48 saat içerisinde hamilelik şansı çok yüksekmiş
bildiğiniz şeylerdir belki özetlemiş oldum bende tekrar edince öğrenmiş oldum.
ilk kez testle denicem çok heyecanlıyım
mesleğim zaten yaz kızım hemen yazdım tıkır tıkır :)
Valla bu ay bırakıcam oluruna dedim dinlemeyeceğim kendimi ama bütün gün ara ara oldu. Bakalım hayırlısıysa olur böyle düşünüyorum daha öncekilerde de evet üzülmedim desem yalan olur ama hayırlısı böyleymiş dedim hep.İnşallah canım ama kendini dinlemen için çok erken sanki iki hafta geçmeden oluşan belirtiler genelde yanilltabiliyor. Sonunda olumsuz olunca daha çok üzülüyor insan yanlış anlama o yüzden dedim ben geçen ay yaşadım bu durumu çok çok erken daha ama yumurtlamadan 4. Gün sonra döllenme olduysa yerleşmeye başlıyor bebek belki yerleşme sancisidir inşallah öyledir
Ben her yumurtlama dediğimde kendimi tavuk gibi hissediyorumartık çocuk yapıyo gibi değilde yoğurt mayalıyor gibi hissediyorum böyle hisseden birtek ben miyim
aa evet o da yazıyordu çok su içen birisiyim nası dayancaksamEllerine sağlık canım ilk denemen ise benden de bir bilgi gelsin testi yapmadan önce iki saat sıvı alımını kesmen gerekiyor
İnşallah bu ay olur canım umarım burdan komse Ağustos ayına transfer olmaz ben bu konuya hazirandan transfer oldumValla bu ay bırakıcam oluruna dedim dinlemeyeceğim kendimi ama bütün gün ara ara oldu. Bakalım hayırlısıysa olur böyle düşünüyorum daha öncekilerde de evet üzülmedim desem yalan olur ama hayırlısı böyleymiş dedim hep.
Bide ben normalde yumurta ağzıma sürmem tabakları yıkar tekrar koklarım kokusu geçti mi diye nefret ederim şimdi iki lafımdan biri yumurtaBen her yumurtlama dediğimde kendimi tavuk gibi hissediyorum
Ahh sen birde bana sor o iki saat gecmyiyor oruç tutacak gibi iki litreye yakın su içiyorum süre başlamadanaa evet o da yazıyordu çok su içen birisiyim nası dayancaksam
İyyhhh bende öyle bulaşık makinası bile kesmez beni çamaşır suyu ile yıkarım yumurta yenirseBide ben normalde yumurta ağzıma sürmem tabakları yıkar tekrar koklarım kokusu geçti mi diye nefret ederim şimdi iki lafımdan biri yumurta
Hahaha aynı benİyyhhh bende öyle bulaşık makinası bile kesmez beni çamaşır suyu ile yıkarım yumurta yenirse
HahahaHenüz başlamadi nadastayiz biz