- 23 Mayıs 2020
- 7.843
- 17.139
Silik canım benim yapmaya devam et benim bugün 12. GünümPiXiEE adetinin kaçinci günü bugün benim testler cok silik aslinda akintim.var gögüs agrisi filan var yumurtlama belirtileri ama testte cok silik bi de siz bakin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik canım benim yapmaya devam et benim bugün 12. GünümPiXiEE adetinin kaçinci günü bugün benim testler cok silik aslinda akintim.var gögüs agrisi filan var yumurtlama belirtileri ama testte cok silik bi de siz bakin
Benim de 9.günüm erken demek ki dahaSilik canım benim yapmaya devam et benim bugün 12. Günüm
Erken daha kuzum benim devamBenim de 9.günüm erken demek ki daha
Çok küçük bir ihtimal diye biliyorum kuzumm kaçıncı gunundeydin ki sen 9 değil miydi bebişimmKizlar yumurtlama olup da bunu testin göstermemesi gibi bi durum olmaz degil m?
Bildiğim kadarıyla böyle bir şey mümkün değil ancak sıvı alımı vs nedeniyle testte yeterince koyu çıkmamış olabilirKizlar yumurtlama olup da bunu testin göstermemesi gibi bi durum olmaz degil m?
Evet canim 9 ama akinti filan olmasi gogus agrisi hassasiyeti filan var yine kendi kebdime moda mi giriyorum acabaÇok küçük bir ihtimal diye biliyorum kuzumm kaçıncı gunundeydin ki sen 9 değil miydi bebişimm
İki saat sivi alimini kesip yaptim 4 gibi siviyi biraktim 6 gibi de testi yaptimBildiğim kadarıyla böyle bir şey mümkün değil ancak sıvı alımı vs nedeniyle testte yeterince koyu çıkmamış olabilir
Yaaa yerim ben seni yaaa Allah'ım inşallah bu ay senin güzel haberlerini alırım ben kaç günde bir oluyorsun adet tarih çıkaralım sana yumurtlama gününüEvet canim 9 ama akinti filan olmasi gogus agrisi hassasiyeti filan var yine kendi kebdime moda mi giriyorum acaba
Canim mart nisan mayis 26 gunde bir oldum haziranda 28 gün olduYaaa yerim ben seni yaaa Allah'ım inşallah bu ay senin güzel haberlerini alırım ben kaç günde bir oluyorsun adet tarih çıkaralım sana yumurtlama gününü
O zaman testte çıkardı canım. Rahat ol henüz günün gelmemişİki saat sivi alimini kesip yaptim 4 gibi siviyi biraktim 6 gibi de testi yaptim
İyi bari cok yorgundum zatenO zaman testte çıkardı canım. Rahat ol henüz günün gelmemiş
Aynıyız çok yüksek ihtimalle 12. Gün yumurtlarsin az kalmış 3 gunCanim mart nisan mayis 26 gunde bir oldum haziranda 28 gün oldu
Antremanlara başliyim eşim de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor ne olacak bilmiyorumAynıyız çok yüksek ihtimalle 12. Gün yumurtlarsin az kalmış 3 gun
Başla kuzum başlaAntremanlara başliyim eşim de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor ne olacak bilmiyorum
Ay ben körün hayatta okuyamam ki o minik yazılarıMiratech diye bi test aldım bugün eczaneden prospektüsü ilgimi çekti çok güzel anlatmış ihtimalleri belki yardımcı olur sizlerede
Bugün yumurtlama gunumdu devammmmKızlar nasıl gidiyor çalışmalar