Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kaç gündür çok giremedim, sinirlerim çok bozuk, çok geç yumurtladığım için hala adet olmayı bekliyorum, bir an önce adet olsaydım diye bekledikçe olmuyorumcanım Laagertha ben seni merak ettim sen de son durum ne
Kaçıncı günün canimCanım kaç gündür çok giremedim, sinirlerim çok bozuk, çok geç yumurtladığım için hala adet olmayı bekliyorum, bir an önce adet olsaydım diye bekledikçe olmuyorum
Doktora gittim mı kuzu adet sokturucu falan verirdi belkiCanım kaç gündür çok giremedim, sinirlerim çok bozuk, çok geç yumurtladığım için hala adet olmayı bekliyorum, bir an önce adet olsaydım diye bekledikçe olmuyorum
Ooo harikaaaBugünkü testim kızlar
Bi test daha yap.canim yaCanım kaç gündür çok giremedim, sinirlerim çok bozuk, çok geç yumurtladığım için hala adet olmayı bekliyorum, bir an önce adet olsaydım diye bekledikçe olmuyorum
Bakalım değerlendirebilecek miyim kuzu yaaaOoo harikaaa
İnşallah buyur canım yumurtalar büyüde bebiş olur inşallahSlm kızlar çıktım doktordan vajinal ultrasonla yumurtalara baktı. Öncelikle vajinal ultrason hiç çekinilecek bir şey değilmiş. Onu söyleyeyim. Yumurtalarım varmış her iki tüpte de ancak biraz küçükmüş bi taraftakine 12 bir taraftakine 11 dedi. Bende prolaktin de 44 çıkmıştı dostinex kullanıyorum. Onu kullanmaya devam et adet olursan 2. Gün gel yumurta geliştirici ilaç yazayım dedi
Adetin kaçıncı günü bugünSlm kızlar çıktım doktordan vajinal ultrasonla yumurtalara baktı. Öncelikle vajinal ultrason hiç çekinilecek bir şey değilmiş. Onu söyleyeyim. Yumurtalarım varmış her iki tüpte de ancak biraz küçükmüş bi taraftakine 12 bir taraftakine 11 dedi. Bende prolaktin de 44 çıkmıştı dostinex kullanıyorum. Onu kullanmaya devam et adet olursan 2. Gün gel yumurta geliştirici ilaç yazayım dedi
Sanki pik olmuşşşş. Değerlendirmelere başlayınnnnBugünkü testim kızlar
Evet bugün yumurtlama günüm inşallah bu ay insallah isteyen herkes hamile kalırSanki pik olmuşşşş. Değerlendirmelere başlayınnnn
Canımm baya gecikti o zamanCanım kaç gündür çok giremedim, sinirlerim çok bozuk, çok geç yumurtladığım için hala adet olmayı bekliyorum, bir an önce adet olsaydım diye bekledikçe olmuyorum
Cok erken bekle benceTest yapsam varsa bı gebelik hemen çıkmaz dimi bat beş temmuz da ben sabirsizim
Ben neredeyse haftada bir vajinal ultrasona giriyorum korkulacak hiç birsey yokSlm kızlar çıktım doktordan vajinal ultrasonla yumurtalara baktı. Öncelikle vajinal ultrason hiç çekinilecek bir şey değilmiş. Onu söyleyeyim. Yumurtalarım varmış her iki tüpte de ancak biraz küçükmüş bi taraftakine 12 bir taraftakine 11 dedi. Bende prolaktin de 44 çıkmıştı dostinex kullanıyorum. Onu kullanmaya devam et adet olursan 2. Gün gel yumurta geliştirici ilaç yazayım dedi
Adetim bitti. 3. Gün gitmiştim hormonlarıma baktı o gün sadece. 12. Gün tekrar gel dedi. Bugün yaniAdetin kaçıncı günü bugün
Haha doğru vallaBen neredeyse haftada bir vajinal ultrasona giriyorum korkulacak hiç birsey yok
Ha ilişkiye girmişim ha onu sokmuş aynı yani korkulacak birsey değil
Pozitif bu akşam aksiyon başlasın o zaman :)Bugünkü testim kızlar
Maalesef prolaktini yükseltiyormuş canım o yüzden tüketemiyorumİncir iyi geliyormuş canım