Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünkü testim kızlar🥰

Eklentiler

• IMG_20200624_171924.jpg
    IMG_20200624_171924.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 19
Slm kızlar 😊 çıktım doktordan vajinal ultrasonla yumurtalara baktı. Öncelikle vajinal ultrason hiç çekinilecek bir şey değilmiş. Onu söyleyeyim. Yumurtalarım varmış her iki tüpte de ancak biraz küçükmüş bi taraftakine 12 bir taraftakine 11 dedi. Bende prolaktin de 44 çıkmıştı dostinex kullanıyorum. Onu kullanmaya devam et adet olursan 2. Gün gel yumurta geliştirici ilaç yazayım dedi
İnşallah buyur canım yumurtalar büyüde bebiş olur inşallah

Slm kızlar 😊 çıktım doktordan vajinal ultrasonla yumurtalara baktı. Öncelikle vajinal ultrason hiç çekinilecek bir şey değilmiş. Onu söyleyeyim. Yumurtalarım varmış her iki tüpte de ancak biraz küçükmüş bi taraftakine 12 bir taraftakine 11 dedi. Bende prolaktin de 44 çıkmıştı dostinex kullanıyorum. Onu kullanmaya devam et adet olursan 2. Gün gel yumurta geliştirici ilaç yazayım dedi
Adetin kaçıncı günü bugün

Ben neredeyse haftada bir vajinal ultrasona giriyorum korkulacak hiç birsey yok
Ha ilişkiye girmişim ha onu sokmuş aynı yani korkulacak birsey değil 🤪🤪🤪

Kizlar hatırlarsanız ovulasyon testim catlamadan sonra tekrar iki çizgi olmaya başladığı için doktora gitmiştim.14 cm lik bir yumurta gördüğünü söylemişti.
İkinci yumurta olarak değerlendirmistik onu ve takibe devam etmiştim. 14, 15,16, 17 ve 18. Günler çift çizgi devam etti ama pik olmasan bugün 19. Gün siliklesti. Yarın da yapicam ovu testi hepsini paylascam sizinle..
Ben hiçbirsey anlamadım bu işten

PiXiEE PiXiEE adetinin kaçinci günü bugün benim testler cok silik aslinda akintim.var gögüs agrisi filan var yumurtlama belirtileri ama testte cok silik bi de siz bakin

Eklentiler

• IMG_20200624_183900.jpg
    IMG_20200624_183900.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 16
X