Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
PiXiEE PiXiEE H history1985 canlarr sizi özlemişim ❤ Vallahi denedim bu ay vazgeçtim ama @Ansumjora beni ikna etti sayılır😅 bakalım tutacak mı.. En son Erken regli olduğum için yumurtlama günüm şaşmış olabilir hatta geç kalmış olabilirim bilmiyorum artık ama denedik bakalım tutarsa😆 eşim öğrenmiş diyor hemen kalkma yatman gerekiyormuş 😅 çok istediği için keşke namaz kılsaydım ilk falan dedi o derece (cumaya bile gitmez pek fırsat bulup) bakalım neler olacak bu ay bizi neler bekliyor
Yaaa ne guzel insallah olur 🙏🏻🙏🏻iyiki yapmışsın kiz sonra pisman olucaktin

İsteneb bebek ne guzel 💟💟test yaptin mi canim ovulasyon
Hayır canım yapmadım... Bu ay vazgeçmiştim aslında çocuk olayından bi ara ben napıyorum ya dedim be çocuğu diye... Ama elinde sonunda olacak ne kadar ertelersem o kadar kötü olacak... Geçen ay ki kadar istek yok heyecan da yok.. Bakalım böylesi daha iyidir belki

Hayır canım yapmadım... Bu ay vazgeçmiştim aslında çocuk olayından bi ara ben napıyorum ya dedim be çocuğu diye... Ama elinde sonunda olacak ne kadar ertelersem o kadar kötü olacak... Geçen ay ki kadar istek yok heyecan da yok.. Bakalım böylesi daha iyidir belki
Hayirlisi olsun diye dua et canim 🙏 ben de yan gelip yatarken bazen diyorum tam rahat ettin kaşinma 😂😂

Yaaa ne guzel insallah olur 🙏🏻🙏🏻iyiki yapmışsın kiz sonra pisman olucaktin
Aslında beni en çok sizler teşvik ettiniz. Çok arkadaşım olmasına rağmen aslında yalnızmışım. Beni motive ediyorsunuz sizlerle dertleşmek çok iyi geliyor.. Eşim diyor bu hafta kendime çok iyi baktım ne olur sende çok dikkat et çok heyecanlı o böyle olmasa ben hiç istemem ama ona da üzülüyorum işte

Aslında beni en çok sizler teşvik ettiniz. Çok arkadaşım olmasına rağmen aslında yalnızmışım. Beni motive ediyorsunuz sizlerle dertleşmek çok iyi geliyor.. Eşim diyor bu hafta kendime çok iyi baktım ne olur sende çok dikkat et çok heyecanlı o böyle olmasa ben hiç istemem ama ona da üzülüyorum işte
Yaaa gercekten bende burda konuşunca rahatliyorum...ya ne güzel coook istiyor Allah nasip etsin

PiXiEE PiXiEE H history1985 canlarr sizi özlemişim ❤ Vallahi denedim bu ay vazgeçtim ama @Ansumjora beni ikna etti sayılır😅 bakalım tutacak mı.. En son Erken regli olduğum için yumurtlama günüm şaşmış olabilir hatta geç kalmış olabilirim bilmiyorum artık ama denedik bakalım tutarsa😆 eşim öğrenmiş diyor hemen kalkma yatman gerekiyormuş 😅 çok istediği için keşke namaz kılsaydım ilk falan dedi o derece (cumaya bile gitmez pek fırsat bulup) bakalım neler olacak bu ay bizi neler bekliyor
Kaçıncı gunundesin adetinin kaç günde oldun adeti inşallah tutmustur canım 🥰

Kaçıncı gunundesin adetinin kaç günde oldun adeti inşallah tutmustur canım 🥰
Canımmm ben 11 Haziran da regli oldum o günden sonra ilk denememiz di... 5 gün erken oldum hatta o yüzden yumurtlama gününü kaçırmış olabilirim de hiç bilmiyorum. Bu sefer bakmadım... Ama 25 gün de bi düzelki regli oluyorum normalde. Bat 6 temmuz gibi bekliyorum bakalım neler olacak

Bendede var...karnimdada agrilar bitmiyor dun axkam kendimi cok kotu hiss ediyorduk sanki sicak basiyor canim sıkılıyordu...ama bilmiyorumki belkide kendimi aldatiyorun😒
Normalde böyle olmuyor adet olcagim zaman bı iki gün önce belim hafif sancılanir hemen adet görürüm ama günlerdir böyle hayırlısı bakalim

Bol bol dua edip hayirlisi ve sagliklisini dileyelim canim 💟 ben yumurtlama gunlerimi degerlendirirsem beni yine stres alir kesin böyle artis konuşamam😂😂
😂😂😂 ben giç bakmadım yumurtlama günüme normalde dündü ama emin değilim hiç belirtim yoktu. Aslında çok takmayacaksın takınca hiç olmuyor ya

Canımmm ben 11 Haziran da regli oldum o günden sonra ilk denememiz di... 5 gün erken oldum hatta o yüzden yumurtlama gününü kaçırmış olabilirim de hiç bilmiyorum. Bu sefer bakmadım... Ama 25 gün de bi düzelki regli oluyorum normalde. Bat 6 temmuz gibi bekliyorum bakalım neler olacak
Hadi inşallah tutmustur canim bu ay güzel haberler alalım inşallah

X