Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düzenlidir sürekli 28 günde bir 7 gün sürüyor
Canım o zaman yüksek ihtimal ile reglinin 13 ile 15. Günler arasında yumurtluyor olmalısın.
Gebelik şansının yüksek olduğu (spermlerinde içeride max.72 saat yaşadığını düşünürsek) 10.gunden başlayıp 16 gunune kadar gün aşırı ilişki olmalı

Ahahaha o nedenle bu korona çok iyi oldu, kafa dinliyorum son 3 aydır... Bazen bitmese şu korona diyesim geliyor sonra tövbe tövbe diyorum

Ama napiim çok rahatım 🤪🤪 oraya buraya gidelim yok, kayinvalide zaten 65 üstü ohhhh misss
Ben de İstanbul dayım benim eşimin anne babası il dışında ama 2 saatlik mesafe var 😅😅😅 pek gelmiyorlar ama her şeyleri plansız programsız ani... Bende nefret ediyorum plansızlıktan. Kardeşleri abileri İstanbul da onlar andızın geliyorlar sinir oluyorum işte o zaman

KiMerhaba kizlar bende Hazirandan Temmuza postlandim...Hazirani iyi değerlendirmedik şimdi umutluyum İnsAllah regl bittikten sonra iyi olur bu ay ben ve siz iyi haberler aliriz🥰 🤰inşAllah bu topig banada sizede şans getirir🤲🏻🙏🏻Hadi bakayim batlarinizi yazin ekleyim sizi🥰hepimize hayirli olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İlk benden olsun

01.07.2020 👉🏻 @Cacaben
01.07.2020 👉🏻 @jnci
01.07.2020 👉🏻 @Sans2020
01.07.2020 👉🏻 @ezolinde

01.07.2020 👉🏻 @Htcmrym
02.07.2020 👉🏻 @Paresilaaa
03.07.2020 👉🏻 Guli007 Guli007
04.07.2020 👉🏻 @NAVLEE
04.07.2020 👉🏻 @Elif Akkol
04.07.2020 👉🏻 @voda90
04.07.2020 👉🏻 @kahvetayt
04.07.2020 👉🏻 A Ansumjora
05.07.2020 👉🏻 @tnurta
05.07.2020 👉🏻 @Minnnak
05.07.2020 👉🏻 @baby0101
05.07.2020 👉🏻 @KeriminHilali
05.07.2020 👉🏻 @Tambikedi
05.07.2920 👉🏻 @Ulke34
06.07.2020 👉🏻 @Selinos
06.07.2020 👉🏻 @xxHasretimsinxx
06.07.2020 👉🏻 @ikizanasi
06.07 2020 👉🏻 Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha
06.07.2020 👉🏻 @Selcanevren
06.07.2020 👉🏻 @kutupanne
06.07.2020 👉🏻 @Bal porsuk

06.07.2020 👉🏻 @certur
06.07.2020 👉🏻 @Chern30
07.07.2020 👉🏻 @fionawoody
07.07.2020 👉🏻@Kardelen060492
08.07.2020 👉🏻 @berenbade
08.07.2020 👉🏻 @UnikornSaci
08.07.2020 👉🏻 @Yenidelhi
09.07.2020 👉🏻 @HAbibte
09.07.2020 👉🏻 @Elysia1
09.07.2020 👉🏻 @kendihalindebircadi
10.07.2020 👉🏻 @beyzahnm

10.07.2020 👉🏻 @fk99
10.07.2020 👉🏻 @Ffbaci
10.07.2020 👉🏻 @Sefes01
10.07.2020 👉🏻 @Zeynebinannesi46
10.07.2020 👉🏻 @snow3414
11.07.2020 👉🏻 @yildizsavascisi
11.07.2020 👉🏻 @lavieenrose26
12.07.2020 👉🏻 @besteee1
12.07.2020 👉🏻 @miraleyn
14.07.2020 👉🏻 @Bir_Mumine
14 .07.2020 👉🏻 @Summerwinter
14.07.2020 👉🏻 @Elifatila
15.07.2020 👉🏻 S surayya
15.07.2020 👉🏻 @MoonfacedMom
16.07.2020 👉🏻 @eczhnm

16.07.2020 👉🏻 @P212
19.07.2020 👉🏻 @Princess91
19.07.2020 👉🏻 @1delimavi
19.07.2020 👉🏻 @nisandeniz

20.07.2020 👉🏻 @Deliiball
20.07.2020 👉🏻 K Kayra2021
Merhaba Haziran dan transfer oldum galiba bu gün kahverengi lekelenme var 18 haziranda olmadı yeni bat 21 temmuz gösteriyor

Ben de İstanbul dayım benim eşimin anne babası il dışında ama 2 saatlik mesafe var 😅😅😅 pek gelmiyorlar ama her şeyleri plansız programsız ani... Bende nefret ediyorum plansızlıktan. Kardeşleri abileri İstanbul da onlar andızın geliyorlar sinir oluyorum işte o zaman
Ben kayınvalide ile aramda 1 km filan var yakınım yani. Diğer abileri filan biraz daha uzaktalar ama aynı semtteyiz. bizde de öyle çok gelip gitme yok.

Dediğim gibi bazı şeylerin danışılmadan yapılması sinir bozucu, kimse eşimin evli olduğunun ve tek başına bundan sonra karar veremeyeceğinin farkında değil. Ben yokmuşum gibi davranıyorlar çoğu zaman.

Gecenin bir vakti mesela kayınvalide sırf biz daha yakınız diye arayıp hastaneye götürsene beni biraz tansiyonum çıktı diyor. Saate bir bakıyorum gece 2. Ya biz daha çok yeni evliyiz çoluğumuz yok çocuğumuz yok. gece 2 de adamı karısının yanından çağırmak nedir allah aşkına, diğer oğullarında öyle deli gibi uzakta değiller mesela birazda onları ara 20 küsür yıldır evliler hem onlar. Yani eee hastalık ama diyeceksiniz ama bu herseyde böyle. En son eşim evlendi, en küçük çünkü hiç büyümedi onun için 5 yaşında, hala arayıp soğuk su içmesin demişliği bile var siz düşünün. Buda annesine çok düşkün.

Benim tek avantajım, ben direkt istemediğim birşey olunca kayınvalideyi çekip kenara söylüyorum. Eşimi karıştırmıyorum çoğu zaman. Bazı konuları bilmiyor bile.

Birde çocuk olunca düşünün en sevdiği ve düşkün olduğu cocuğunun çocuğu.... Aklını çıldırır herhalde ama bende onun için bir önlem aldım. Kısmetse araba alıcam, bir gün olmazsa diğer gün alıcam bebeğide gezicem. Oda sürekli gelemiyor olucak böylece. Zaten ben istemediğim şeyleri direk söyleyip tavır aldığım için çokda karışama herseye bilir tavrımı.

Dezavantaj ise eşimin babasının olmaması. Rahmetlik olmuş, yaşıyor olsa böyle olmazdı diye düşünüyorum

Ben kayınvalide ile aramda 1 km filan var yakınım yani. Diğer abileri filan biraz daha uzaktalar ama aynı semtteyiz. bizde de öyle çok gelip gitme yok.

Dediğim gibi bazı şeylerin danışılmadan yapılması sinir bozucu, kimse eşimin evli olduğunun ve tek başına bundan sonra karar veremeyeceğinin farkında değil. Ben yokmuşum gibi davranıyorlar çoğu zaman.

Gecenin bir vakti mesela kayınvalide sırf biz daha yakınız diye arayıp hastaneye götürsene beni biraz tansiyonum çıktı diyor. Saate bir bakıyorum gece 2. Ya biz daha çok yeni evliyiz çoluğumuz yok çocuğumuz yok. gece 2 de adamı karısının yanından çağırmak nedir allah aşkına, diğer oğullarında öyle deli gibi uzakta değiller mesela birazda onları ara 20 küsür yıldır evliler hem onlar. Yani eee hastalık ama diyeceksiniz ama bu herseyde böyle. En son eşim evlendi, en küçük çünkü hiç büyümedi onun için 5 yaşında, hala arayıp soğuk su içmesin demişliği bile var siz düşünün. Buda annesine çok düşkün.

Benim tek avantajım, ben direkt istemediğim birşey olunca kayınvalideyi çekip kenara söylüyorum. Eşimi karıştırmıyorum çoğu zaman. Bazı konuları bilmiyor bile.

Birde çocuk olunca düşünün en sevdiği ve düşkün olduğu cocuğunun çocuğu.... Aklını çıldırır herhalde ama bende onun için bir önlem aldım. Kısmetse araba alıcam, bir gün olmazsa diğer gün alıcam bebeğide gezicem. Oda sürekli gelemiyor olucak böylece. Zaten ben istemediğim şeyleri direk söyleyip tavır aldığım için çokda karışama herseye bilir tavrımı.

Dezavantaj ise eşimin babasının olmaması. Rahmetlik olmuş, yaşıyor olsa böyle olmazdı diye düşünüyorum
yaa evet haklısın.. Bazı kaynanalar oğullarını evinin erkeği yapıp sürekli bu durumu kullanıyorlar baba olmayınca...
Benim de kaynım aynı anlattıınız gibi evlendik 2 hafta geçti eşiyle boşanma aşımasına gelldiler gece 3 4 arıyordu eşim paat onun yanına gidiyordu. Öyle psikolojimi bozdular ki zaten evililiğe hazır değilmişim bi de onlar bu süreç beni çok yıprattı.. Ne kadardır evlisin?

yaa evet haklısın.. Bazı kaynanalar oğullarını evinin erkeği yapıp sürekli bu durumu kullanıyorlar baba olmayınca...
Benim de kaynım aynı anlattıınız gibi evlendik 2 hafta geçti eşiyle boşanma aşımasına gelldiler gece 3 4 arıyordu eşim paat onun yanına gidiyordu. Öyle psikolojimi bozdular ki zaten evililiğe hazır değilmişim bi de onlar bu süreç beni çok yıprattı.. Ne kadardır evlisin?
Şuan 3,5 yıl oldu ve yeni yeni oturuyor anlattığım durumlar... Sana tek önerim tavrını şikayetini kocana değil, sorun kimle ise onunla konuşarak çöz. Bu arada konuş diyorsam gidip kayınvalidene bak bunu bunu istemiyorum de demiyorum acındır kendini yaa ben çok mutsuzum bana yardım et filan de mesela. Bir bakıyorsun sonra sırf oğlu huzurlu olsun diye herseye burnunu sokmuyor. Oğlunu değil seni arıyor nasılsınız iyi misiniz diye :):)

Ben arada kullanıyorum bunu. Şeytana pabucunu ters giydiririm evelallahh :skandal:

Kızlar,

12. gün pik olmuştu. Sonra 14. gün yeniden koyulaşmaya başladığı için ikinci bir yumurta mıdır diye takip etmeye devam ettim testlerle bugün 18. gün ne koyulaşıyor nede tam anlamı ile silikleşiyor. hiç birsey anlamadım ben.

Acaba çatlamadı mı diyecem ama o zmanda 12.gün pik olan yumurta nerde peki 14. gün gittiğim doktor da çatlayan bir yumurta göremediğini 14 cm yumurta gördüğünü söyledi.
Yani hep ovülasyon tipi idrar testlerinin olmayanı var göstermeyeceğini savunurum.
Yumurtlama yoksa var göstermez, varsa yok gösterir belki ama diyordum hep acaba ben mi yanılıyorum. Henüz yumurtlamamış olabilir miyim?

Anlam veremiyorum 2.jpg

Pko lu hastalar tabiki çocuk sahibi olabiliyor, doktorların sadece biri farklı diğeri daha farklı konuşuyor.
Hic biri çocuk olmaz demedk veya ben o anlamda birsey söylediklerini düşünmedim. Dediğim gibi 4 - 5 doktora gittim hepsi birbirinden farklı konuşuyor 😥
Ama işte çatlamayan yumurta kiste dönüşür diyor, bu durumda her ay geç geç adet olan bir kadımın bayağı büyük kistleri olması lazım ama diyorum ya kuzenimin eşi başka bir kuzenim yüne pko ve evlendikten 1 ay sonra çocuğu oldu , doktorlar genel bilgilendirme yapar hiç bür hastayı kişisel takip etmezler senin değerlerinü görümce olağan yorumlar yaparlar ama nasıl ki sağlık kişiselse hastalık da kişiseldir, hayırlısı olsun hakkınızda,

Ama işte çatlamayan yumurta kiste dönüşür diyor, bu durumda her ay geç geç adet olan bir kadımın bayağı büyük kistleri olması lazım ama diyorum ya kuzenimin eşi başka bir kuzenim yüne pko ve evlendikten 1 ay sonra çocuğu oldu , doktorlar genel bilgilendirme yapar hiç bür hastayı kişisel takip etmezler senin değerlerinü görümce olağan yorumlar yaparlar ama nasıl ki sağlık kişiselse hastalık da kişiseldir, hayırlısı olsun hakkınızda,
Aynen doktorlar hiç hikayenizi dinlemiyor o an ne görüyorsa ve bilim kitaplarından ne okudularsa onu söylüyorlar.
Benim reglim hiç sekmezdi 1 ay öncesine kadar mesela.
Bende 1 aydır sıkıntı var diyorum o hala bana genelleme yapıyor. 12. gün yumurtlamayı gördüm. 13. gün çatladı hatta akıntım da oldu diyorum hala bana ben sadece içerde 14 cm lik yumurta görüyorum daha çatlamasınada var diyor.

EE bana neden yumurtlama gördüğümü ve neden akıntım olmuş olabileceğini açıklasana.. ona bir yorum yok asla.

Bir doktor pko var içerde diyor öbürü yok diyor...
Hormon testi yapılıyor fsh çok az yüksek çıkıyor biri sorun değil diyor, diğeri bu pko gösterir diyor.
Başka bir diğeri ise adet düzensizliğiniz daha önce hiç olmadı ise fiziksel olarak pko var evet ancak sendrom değil demekki diyor.

Bence hamileliğe engel olabilecek, tüplerin tıkalı olması, regli olamama gibi sorunlarımız yoksa gitmemeliyiz bu sğreçte doktora olursa olur. Yoksa deli çıkıcaz

Kızlar,

12. gün pik olmuştu. Sonra 14. gün yeniden koyulaşmaya başladığı için ikinci bir yumurta mıdır diye takip etmeye devam ettim testlerle bugün 18. gün ne koyulaşıyor nede tam anlamı ile silikleşiyor. hiç birsey anlamadım ben.

Acaba çatlamadı mı diyecem ama o zmanda 12.gün pik olan yumurta nerde peki 14. gün gittiğim doktor da çatlayan bir yumurta göremediğini 14 cm yumurta gördüğünü söyledi.
Yani hep ovülasyon tipi idrar testlerinin olmayanı var göstermeyeceğini savunurum.
Yumurtlama yoksa var göstermez, varsa yok gösterir belki ama diyordum hep acaba ben mi yanılıyorum. Henüz yumurtlamamış olabilir miyim?

Eki Görüntüle 2653210
Siz doktora ne zaman gidicektiniz? test yaptırmadan önce ulstrasonda 14cm olan yumurtanın son durumuna da bakmalısınız bence. belki gerekli olgunluğa ulaşıp çatladı

Sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum ama bu ay oldum bat beş temmuz ama çok erken gelmesi. Kızıma hamile kaldığında kasiklarimdan bacaklarima vuran hafif sancılar vardı. Acaba mi diyorum ama bilemiyorum da :KK43:(

Sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum ama bu ay oldum bat beş temmuz ama çok erken gelmesi. Kızıma hamile kaldığında kasiklarimdan bacaklarima vuran hafif sancılar vardı. Acaba mi diyorum ama bilemiyorum da :KK43:(
Bendede var...karnimdada agrilar bitmiyor dun axkam kendimi cok kotu hiss ediyorduk sanki sicak basiyor canim sıkılıyordu...ama bilmiyorumki belkide kendimi aldatiyorun😒

X