- 7 Kasım 2012
- 1.857
- 978
Adete kaç gün var canımNeden bana kimse cevap vermiyo acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete kaç gün var canımNeden bana kimse cevap vermiyo acaba
Canım kimi çok memnun kimisinde yanlış sonuç. Her testte illaki yanılma payı oluyorNeden bana kimse cevap vermiyo acaba
Kızlar bugün yumurtlamadan sonra 12.gün 2 kez test yaptım böyle çıktı bat 26 temmuz
Eki Görüntüle 2666705
Amiin çok teşekkür ederim günüm geçince kan vereceğim inşallah bir sorun olmadan güzel bir haber alırımHayırlı olsun var gibi duruyo koyulaşıyor mu diye takip et inşallah güzel sonuclanir
İki gün önce 21 i idiAdete kaç gün var canım
Bilmem ki ama buhun gün içerisinde yaptım sabah değil ama iki gün gecikti negatif testim hamile değilim demekkiCanım kimi çok memnun kimisinde yanlış sonuç. Her testte illaki yanılma payı oluyor
Hayırlı olsun pozitif gibi görünüyoKızlar bugün yumurtlamadan sonra 12.gün 2 kez test yaptım böyle çıktı bat 26 temmuz
Eki Görüntüle 2666705
Çok teşekkür ederim inşallah kanda da çıkar bebişimHayırlı olsun pozitif gibi görünüyo
Bence kanda çıkar çünkü idrarda silik çıktığına göre pozitiftirAmiin çok teşekkür ederim günüm geçince kan vereceğim inşallah bir sorun olmadan güzel bir haber alırım
Pazartesi ye kadar bekliycem bakalm rabbim herkese hayırlısıyla bebek nasip etsinBence kanda çıkar çünkü idrarda silik çıktığına göre pozitiftir
Amiiinn hayırlı sağlıklı ve kolaylıkla nasip etsin isteyen herkese ❣ senin durumun neydi canım pko var mı yok mu ilaç kullandın mı kaç aydır deniyorsun kaçıncı bebek :))))Pazartesi ye kadar bekliycem bakalm rabbim herkese hayırlısıyla bebek nasip etsin
Mevsimsel hormonal değişiklikler gecikme yapabiliyor canım. Geç döllenme de olabilir tabi. Ovulasyon ne zamandiBilmem ki ama buhun gün içerisinde yaptım sabah değil ama iki gün gecikti negatif testim hamile değilim demekki
İlk bebeğim 3.ayım bende sadece fsh yüksekliği vardı canım. Folikasit kullandım bir de sadece 1 gün sabah akşam soğan kürü yaptım yumurtlama günümde değerlendirdikten sonra kalkmadan uyudum ve sağ tarafıma cenin şeklinde yatmaya dikkat ettim rabbim de ol dedi oldu sanırım inşallahAmiiinn hayırlı sağlıklı ve kolaylıkla nasip etsin isteyen herkese ❣ senin durumun neydi canım pko var mı yok mu ilaç kullandın mı kaç aydır deniyorsun kaçıncı bebek :))))
Allahım herkesin gönlüne göre versin hamile haberleri gelince insan kendininmiş gibi seviniyo hayırlısıyla kanda da pozitifi görürsün de sağ salim kucağına alırsın inşallahİlk bebeğim 3.ayım bende sadece fsh yüksekliği vardı canım. Folikasit kullandım bir de sadece 1 gün sabah akşam soğan kürü yaptım yumurtlama günümde değerlendirdikten sonra kalkmadan uyudum ve sağ tarafıma cenin şeklinde yatmaya dikkat ettim rabbim de ol dedi oldu sanırım inşallah
COk sevindimcanım banada dua edermisin bendede gölge gibi cıkıyo yarın adet günüm korkuyorumİlk bebeğim 3.ayım bende sadece fsh yüksekliği vardı canım. Folikasit kullandım bir de sadece 1 gün sabah akşam soğan kürü yaptım yumurtlama günümde değerlendirdikten sonra kalkmadan uyudum ve sağ tarafıma cenin şeklinde yatmaya dikkat ettim rabbim de ol dedi oldu sanırım inşallah
Bu arada hamile haberini alanlar bizleri unutmayın bekleyenler için de çok dua edinCOk sevindimcanım banada dua edermisin bendede gölge gibi cıkıyo yarın adet günüm korkuyorum
Ay çok sağol kuzm rabbim hepinize sağlıklı bebek versin en en kısa zmanda canlarım inşallah canım inşallah kan sonucumuda söylerim inşallah kesinleşinceAllahım herkesin gönlüne göre versin hamile haberleri gelince insan kendininmiş gibi seviniyo hayırlısıyla kanda da pozitifi görürsün de sağ salim kucağına alırsın inşallah