Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün yumurtlamadan sonra 12.gün 2 kez test yaptım böyle çıktı bat 26 temmuz 🤩
IMG_20200723_191040.jpg

Fotoğraf yukleyemedim ama içini açınca testin görünmeyen kısmında bı kırmızılık var ama kapatınca görünen yerinde tek gorunuyo ay ben iyisimi bir kaç gün daha bekliyeyim kırmızılar gelmezse tekrar yaparim

Bu arada benim 2 gün önce erken gebelik testi ve oncomed kaset testte negatif çıktı arkadaşlar o yüzden yumurtlamadan en az 12 gün sonra yapmanızı tavsiye ederim

Pazartesi ye kadar bekliycem bakalm rabbim herkese hayırlısıyla bebek nasip etsin 👼
Amiiinn hayırlı sağlıklı ve kolaylıkla nasip etsin isteyen herkese 🤲❣ senin durumun neydi canım pko var mı yok mu ilaç kullandın mı kaç aydır deniyorsun kaçıncı bebek :))))🙈

Amiiinn hayırlı sağlıklı ve kolaylıkla nasip etsin isteyen herkese 🤲❣ senin durumun neydi canım pko var mı yok mu ilaç kullandın mı kaç aydır deniyorsun kaçıncı bebek :))))🙈
İlk bebeğim 3.ayım bende sadece fsh yüksekliği vardı canım. Folikasit kullandım bir de sadece 1 gün sabah akşam soğan kürü yaptım yumurtlama günümde değerlendirdikten sonra kalkmadan uyudum ve sağ tarafıma cenin şeklinde yatmaya dikkat ettim rabbim de ol dedi oldu sanırım inşallah 🤲👼🤩

İlk bebeğim 3.ayım bende sadece fsh yüksekliği vardı canım. Folikasit kullandım bir de sadece 1 gün sabah akşam soğan kürü yaptım yumurtlama günümde değerlendirdikten sonra kalkmadan uyudum ve sağ tarafıma cenin şeklinde yatmaya dikkat ettim rabbim de ol dedi oldu sanırım inşallah 🤲👼🤩
Allahım herkesin gönlüne göre versin hamile haberleri gelince insan kendininmiş gibi seviniyo hayırlısıyla kanda da pozitifi görürsün de sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤗

COk sevindimcanım banada dua edermisin bendede gölge gibi cıkıyo yarın adet günüm korkuyorum 😭

Allahım herkesin gönlüne göre versin hamile haberleri gelince insan kendininmiş gibi seviniyo hayırlısıyla kanda da pozitifi görürsün de sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤗
Ay çok sağol kuzm rabbim hepinize sağlıklı bebek versin en en kısa zmanda canlarım inşallah canım inşallah kan sonucumuda söylerim inşallah kesinleşince

X