Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar benim en son adetim 28 mayıs da geldi 2 adet arası kaç gün bilmiyorum adetim genel de hep düzenli de geliyo salı ve bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı sizler nediyorsun bu duruma ya ben çok acele davrandım herhalde

Önemli değil kuzum. Canım her yaptığında çift çizgi çıkığı zaten ama t çizgisi soluk oluyo. Eğer t çizgisi diğerinden köyü olmuşsa 24 48 saat içinde yumurtlama olacağı anlamına geliyo pozitifi gördüğün günü ve devamındaki 3 günü değerlendirmen lazım pozitiften sonra testi yapmaya devam edersen zaten tekrar silikleşmeye başlıyo
Biz pozitifi gördüğümüz günü ve devamındaki 2 günü değerlendirdik
Tamam canımcım teşekkür ederim anladım :KK51:

İnanmaz mısınız bu kadınlar nasıl hamile kalıyor dediklerimiz zerre düşünmeyen stres yapmayan kadınlar , benim en yakın arkadasım eşinin işi gereği Doğuya tayin işe gittiler, ve de kız hiç birşey bilmez takvim yumurtlama folik asit vay efendim önce bir kontrol
Gebe kalmak istediğinde bana soruyor ne yapıcam diye
Hepsini sıraladım doktora git muayene ol adet tarihlerini yolladı bana( evlendikten sonra bağır çağır tarihlerini not tutturdum:KK70:) yumurtlamasını hesapladım 2 gece verdim şunlarda dene diye kız ilk ay dediklerimi yapınca gebe kaldı :)) ondan cok ben sevindim 1 ay sonra doğumu var
Özetle bana sorsalar bir doktor kadar sayarım bu süreç ve olan biteni ama kafayı rahat bırakan hop diye hamiş oluyor benim gibiler değiş
Ancak ben hayatımın hiç bir eyleminde rahat olamadım bu aydan sonra büyük savaş açıyorum kendime bakalım neler olucak

İnanmaz mısınız bu kadınlar nasıl hamile kalıyor dediklerimiz zerre düşünmeyen stres yapmayan kadınlar , benim en yakın arkadasım eşinin işi gereği Doğuya tayin işe gittiler, ve de kız hiç birşey bilmez takvim yumurtlama folik asit vay efendim önce bir kontrol
Gebe kalmak istediğinde bana soruyor ne yapıcam diye
Hepsini sıraladım doktora git muayene ol adet tarihlerini yolladı bana( evlendikten sonra bağır çağır tarihlerini not tutturdum:KK70:) yumurtlamasını hesapladım 2 gece verdim şunlarda dene diye kız ilk ay dediklerimi yapınca gebe kaldı :)) ondan cok ben sevindim 1 ay sonra doğumu var
Özetle bana sorsalar bir doktor kadar sayarım bu süreç ve olan biteni ama kafayı rahat bırakan hop diye hamiş oluyor benim gibiler değiş
Ancak ben hayatımın hiç bir eyleminde rahat olamadım bu aydan sonra büyük savaş açıyorum kendime bakalım neler olucak
Herşey kafada bitiyo canım biz çok kafaya takıyoruz o yzden stres sarıyo haliyle sonuç olumsuz oluyo. Bu sayfa cidden güzel sıkıntılar için bilmediklerimiz için ama bi yönden kötü bence insan daha bi stres oluyo gibi geliyo bana :KK48: anneme söylüyorum çatlama gününü gelmesi lazım eskiden onu bilen mi vardı biz çocuk olmasın diye uğraşırdık dio :KK48: ben babam askerden izne gelmiş 1 haftalığına ozaman olmuşum mesela :halay:

Alla alla günün baya geçmiş çıkması lazım normal test mi yaptın geç döllenme olduysa idrarda çıkmayabilir erken gebelik testi al veya kan testi yaptır pazartesi canım
Bilmiyorum ki certain gebelik testi aldım çıkmadı ümitsizliğe kapıldım ama adet sancım da yok bilemedim

Herşey kafada bitiyo canım biz çok kafaya takıyoruz o yzden stres sarıyo haliyle sonuç olumsuz oluyo. Bu sayfa cidden güzel sıkıntılar için bilmediklerimiz için ama bi yönden kötü bence insan daha bi stres oluyo gibi geliyo bana :KK48: anneme söylüyorum çatlama gününü gelmesi lazım eskiden onu bilen mi vardı biz çocuk olmasın diye uğraşırdık dio :KK48: ben babam askerden izne gelmiş 1 haftalığına ozaman olmuşum mesela :halay:
Söylediklerine katılıyorum arkadasım
Sayfadan keyif alıyorum dertleşiyoruz ama bir yandan her karın agrısını batma hissini bebek diye yorumlar olduk hepimiz düşünürüz illa bunu , hadi benim gurbete çevrem arkadasım yok sizler gümümüzü dolu geçirin buradakiler elbet güzel ama bizi strese ittiği de gerçek
Ama yine de ben konuyu açan arkadasa teşekkür ederim

Söylediklerine katılıyorum arkadasım
Sayfadan keyif alıyorum dertleşiyoruz ama bir yandan her karın agrısını batma hissini bebek diye yorumlar olduk hepimiz düşünürüz illa bunu , hadi benim gurbete çevrem arkadasım yok sizler gümümüzü dolu geçirin buradakiler elbet güzel ama bizi strese ittiği de gerçek
Ama yine de ben konuyu açan arkadasa teşekkür ederim
Aynen öyle ister ister bağımlılıkta yaptı site okullar tatil olmasa çok girmemde tatil olunca haliyle zamanda boş oluyor:KK51:

Kızlar adetliyken idrar testi pozitif çıkan varmış :KK24: bugğn adetimin 2.günü ayağa kalkınca başdönmesi yaşıyorum birde ayaklarım ateş atıyo oda klimalı olmasına rağmen. Adet kanamam da çok yoğun gelmiyo sabah ped temizdi baktm bütün gün çok az gelmiş. Bilemedim niye test yapsam mı ki :KK3: hala bi umut :KK48:

Kızlar adetliyken idrar testi pozitif çıkan varmış :KK24: bugğn adetimin 2.günü ayağa kalkınca başdönmesi yaşıyorum birde ayaklarım ateş atıyo oda klimalı olmasına rağmen. Adet kanamam da çok yoğun gelmiyo sabah ped temizdi baktm bütün gün çok az gelmiş. Bilemedim niye test yapsam mı ki :KK3: hala bi umut :KK48:
Canım seni üzmek istemem ama zor bi ihtimal gibi söylediklerin adetten olabilir

Daha önce baş dönmem olmamıştı bu ay ilk denemem o yzden bi ihtimal dedim ama banada saçma geliyo. Netten baktım aynı şekilde hamile olduğunu öğrenen varmış dikkatimi çekti
Çok istediğimiz için psikolojik belirtiler yaratıyo beynimiz bence ben dr bu ay olmayacağını bile bile umutlanıyorum elde değil.

X