Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovülasyon testi ile gebelik 1 hafta önceden anlasılıyormuşş benim 2.çizgi silik çıktı..ama 2 çizginin de net aynı olması lazım adete 2 gün kala yapıcam tekrar
Ama ovulasyon testi lh i gösteriyo nasıl oluyo öyle olsa gebelik testlerine gerek kalmazdı anlamadım bu işi

Gunaydin merhaba arkadasim kullanmadan hamile kaldigi icin ovulasyon testlerini bana vermisti bata 1 gunum var..bu sabah icinden hediye cikan gebelik testini yaptim negatif cikti:KK43: ama esim bile neredeyse emindim hamile oldugundan cok belirtilerin var ani usume titreme birden ates basmalari bel,kasik agrilari,bulantilar...neyse bu markayi bilmiyorum ama yarin regl olmazsam baska bir test alirim diyorddum..ovulasyon testleri ile ne zaman ve nasil yapabilirim gun icinde bugun yapsam olur mu mesela?
Yaptıktan sonra sunucunuzu bizimle paylaşır mısınız bize de fikir olsun

Yaptıktan sonra sunucunuzu bizimle paylaşır mısınız bize de fikir olsun
Tabii ki paylasirim..10 dk once wc giitim gitsem simdi yaparim ama gebelik testini bile sabah ilk idrar diyorlar geceden biriktigi icin saniyorum cikar mi hemen tereddutum var hemen mi yapsam 1-2saat beklesem mi kafam karisti

Tabii ki paylasirim..10 dk once wc giitim gitsem simdi yaparim ama gebelik testini bile sabah ilk idrar diyorlar geceden biriktigi icin saniyorum cikar mi hemen tereddutum var hemen mi yapsam 1-2saat beklesem mi kafam karisti
Bi kaç saat bekleyip biraz sıkıştıktan sonra yapabilirsin canım o sürede herhangi bir sıvı alma.

Kizlar sürekli ovulasyon testi kullaniyordum 30 mayis cift cizgiyi yakaladim dedim yumurtluyorum ama yine hergun testi yapmaya devm ettim 8 haziranda baktim yine cift çizgi tekrar yumurtldigimi dusundum ama gebelik testoi de yaptim silik tekrar yaptim silik derken adetime 12 gun kala hamile olduğumu ogewndim Allah hepinize sagkikli hayirli swkilde nasip etsin...

Ya aslında ben öylesine hiç dikkat etmeden yapmıştım ve çıkmıştı sen bir saati tamamla yap

Kızlar merhaba, benim bat 08.07.2017 idi şimdiye kadar gelen Yok, 08.07.2017 tarihinde sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım ama sonuç negatif , normalde benim şaşmaz günü ama bakalım hayırlısı bekliyorum yarın sabahtan da olmaz ise kan testi , dualarınızı eksik etmeyin bende sizin için dua ediyorum

Kizlar sürekli ovulasyon testi kullaniyordum 30 mayis cift cizgiyi yakaladim dedim yumurtluyorum ama yine hergun testi yapmaya devm ettim 8 haziranda baktim yine cift çizgi tekrar yumurtldigimi dusundum ama gebelik testoi de yaptim silik tekrar yaptim silik derken adetime 12 gun kala hamile olduğumu ogewndim Allah hepinize sagkikli hayirli swkilde nasip etsin...
Hayırlı olsun tatlım
Benim sana bir sorum var bu ovülasyon testi ile bi barışamadım ben , çift çizgiyi gördükten sonra hep mi birlikte olucaz , seninkini saha detaylı anlatabilir misin

Hayırlı olsun tatlım
Benim sana bir sorum var bu ovülasyon testi ile bi barışamadım ben , çift çizgiyi gördükten sonra hep mi birlikte olucaz , seninkini saha detaylı anlatabilir misin
Çift çizgiyi yakaladığın gün ve ertesi gün istersen üçüncü günü De ekle ama genelde gerek kalmıyor

• Beğen
Reactions: spe
İnşallah beklediğin gibi çıkar canım. İnşallah henüz kırmızıları gelmeyen herkes hamiledir. Okurken bir kez daha farkettim ne çok yoruyoruz kendimizi şu oda gün var test yapsam mı ovulasyonda silik çıkışı hamile miyim yanlış anlaşılmasın bende aynılarını yapıyorum ama aslında sorunumuz bu hakikaten bundan hamile kalamıyoruz stres stres stres :işsiz:

İnşallah beklediğin gibi çıkar canım. İnşallah henüz kırmızıları gelmeyen herkes hamiledir. Okurken bir kez daha farkettim ne çok yoruyoruz kendimizi şu oda gün var test yapsam mı ovulasyonda silik çıkışı hamile miyim yanlış anlaşılmasın bende aynılarını yapıyorum ama aslında sorunumuz bu hakikaten bundan hamile kalamıyoruz stres stres stres :işsiz:
Öyle ama fark ettiysen genelde herkes son hafta geliyor buraya ondan öncesi aslında sakin geçiyor ... Bu stres son hafta başlıyor çünkü artık dayanamiyoruz .. Düşün soldan yumurtlamadigim halde gebe kalamadigimi içten içe bildiğim halde bekliyorum .. Yine De bekliyorum .. Az midem bulandıgi için bacaklarım agridigi için yine bir beklentinin içinde buluyorum kendimi ..

Kızlar merhaba, benim bat 08.07.2017 idi şimdiye kadar gelen Yok, 08.07.2017 tarihinde sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım ama sonuç negatif , normalde benim şaşmaz günü ama bakalım hayırlısı bekliyorum yarın sabahtan da olmaz ise kan testi , dualarınızı eksik etmeyin bende sizin için dua ediyorum
Arkadasimin adete 2 gun kala bhcg negatif cikmisti bat gecti 2 gun sonra benim israrimla baktirdi 180 cikti simddi 24 hf lik hamile..gec yumurtlamada olabiliyuormus bunlar..ozellikle adet duzensizligin yoksa bence yarin bhcg yaptir dualarimiz seninle!!!

Yok canım , Bata iki gün kala ama onun gebelik anlamına geldiğini bilmiyordum sonradan yumurtladim sandım ertesi gün yine yaptım yine aynı sonra gebelik testi yaptım
Yani şu an hamilesin. Hamileliğini öğrenmeden önce ne gibi belirtilerin olmuştu canım. Benim bata 1 hafta var şu an ayağımda çorap ve patik var bi üşüyorum bi sıcak basıyo aniden. Ve devamlı olmayan sarıya yakın sümüksü bi akıntı oldu 3 4 defa sadece peçeteye gelen. Senin ne gibi belirtilerin olmuştu ?

Hadi hayırlısıyla canım

X