Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın arkadaşlar
Öncelikle Katinaninelindemakasi35 Katinaninelindemakasi35 seni tebrik ediyorum canım.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.
Kızlar agustos ve sonraki aylar için burdan devam edelim diyorum güzel bi topik oldu.Başlık temmuz ayı içindi ama herşeyimizi burdan paylaşalım ne dersiniz?

Bence de arkadsim Burda güzel grup olduk burdan devam edelim.

Kullanmak istiyorsan tabi Gittigidiyor'da ucuza alabilirsin laboquick ne zaman yumurtlayacagini gösteriyor . Öyle gebelik testi gibi ama lh değerini olcuyor .. gerçi ağrı ve akıntıdan da kestirebilirsin ..
Bn anliyorm canm yumurtladigimi.Bide bnim cok feci adet sancim var hap icmek istemiyorm.Sogan kuru agriyi keser diyorlardi ama bnde sanci yapti.Sndede boyle miydi tatlm

Günaydın arkadaşlar
Öncelikle Katinaninelindemakasi35 Katinaninelindemakasi35 seni tebrik ediyorum canım.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.
Kızlar agustos ve sonraki aylar için burdan devam edelim diyorum güzel bi topik oldu.Başlık temmuz ayı içindi ama herşeyimizi burdan paylaşalım ne dersiniz?
Bu ay hamile kalamamis bike olsam dogrusu topikten ayrilmiyi dusunmuyorum ilk defa bir topige bu kadar baglandim bu topik bize ugur getircek biliyorum kizlar

Aynen amin canım ben de uğur getirsin diye nickimi değiştirdim haydi bismillah diyelim bizim için yeni umutlar daha günü gelmemiş arkadaşlarımıza da hayırlı haberler :anneadayı::KK200:
Benim de 1 haftam var beklemedeyim ya da kaç günüm olduğunu kestiremiyorum. Hep 30 günde birr oluyodu geçen ay 28 günde oldum. Ayın haziranı 16 sıydı. 16 temmuz mu yoksa 14 temmuz mu baz almalıyım bilmiyorum.

Kızlar ovülasyon testi ile gebelik 1 hafta önceden anlasılıyormuşş benim 2.çizgi silik çıktı..ama 2 çizginin de net aynı olması lazım adete 2 gün kala yapıcam tekrar
Canım sadece idrarı yapar yapmaz control çizgisi gibi olursa pozitif demektir onun haricinde ki çıkan hepsi adet öncesi oluyor
Yani bildiğin idrarı damlatir damlatmaz oda koyulasiyor hiç beklemeden

safari_go safari_go canım ona faydası olmadı bende sadece civanpercemi bitkisel karışım var içinde yok yok onun coook faydasını. Gördüm ben inan acillere zor yetistiriyorlardi sokaklarda bayiliyordum ben ama şükür kalmadı ..

Kızlar ovülasyon testi ile gebelik 1 hafta önceden anlasılıyormuşş benim 2.çizgi silik çıktı..ama 2 çizginin de net aynı olması lazım adete 2 gün kala yapıcam tekrar
Gunaydin merhaba arkadasim kullanmadan hamile kaldigi icin ovulasyon testlerini bana vermisti bata 1 gunum var..bu sabah icinden hediye cikan gebelik testini yaptim negatif cikti:KK43: ama esim bile neredeyse emindim hamile oldugundan cok belirtilerin var ani usume titreme birden ates basmalari bel,kasik agrilari,bulantilar...neyse bu markayi bilmiyorum ama yarin regl olmazsam baska bir test alirim diyorddum..ovulasyon testleri ile ne zaman ve nasil yapabilirim gun icinde bugun yapsam olur mu mesela?

Gunaydin merhaba arkadasim kullanmadan hamile kaldigi icin ovulasyon testlerini bana vermisti bata 1 gunum var..bu sabah icinden hediye cikan gebelik testini yaptim negatif cikti:KK43: ama esim bile neredeyse emindim hamile oldugundan cok belirtilerin var ani usume titreme birden ates basmalari bel,kasik agrilari,bulantilar...neyse bu markayi bilmiyorum ama yarin regl olmazsam baska bir test alirim diyorddum..ovulasyon testleri ile ne zaman ve nasil yapabilirim gun icinde bugun yapsam olur mu mesela?
Evet olur hemen yapabilirsin ama istersen biraz sıkışıkken yap yinede

Gunaydin kizlar...evet sabaha karsi uyandim 4 gibi yine ve evdeki gebelik testini yaptim ve hic tereddut edecek silik cizgi bile cikmadi kocaman bir negatif!!!hayirlisi dicem de esimde bu kadar belirtin oluyor tekrarla bence dedi..bat yarin artik yarin bakicaz kirmizilar geliyor mu?ovulasyon testi ile anlasilir diyenlerde var yardimm!!!

Gunaydin kizlar...evet sabaha karsi uyandim 4 gibi yine ve evdeki gebelik testini yaptim ve hic tereddut edecek silik cizgi bile cikmadi kocaman bir negatif!!!hayirlisi dicem de esimde bu kadar belirtin oluyor tekrarla bence dedi..bat yarin artik yarin bakicaz kirmizilar geliyor mu?ovulasyon testi ile anlasilir diyenlerde var yardimm!!!
Canım dedim ya yapabilirsin hemen .. Önceki yazılarımda nasıl olması gerektiği yazıyor

X