(Bu yazım biraz uzun oldu,hamile değilim henüz belki sıkılan olur buraya not düşeyim dedim)
Tepenizden mutluluk kucağınızdan bebeler eksil olmasın emi
:)
Bende sizler gibi bat beklemedeyim, 8 aydır bir deniyor 6 aydır takip ediyor bir aydır bitkiler kürler bişeyler yapıyorum , gurbetteyim yalnızım bu akşam yemek hazırlarken artık eşime dedim ki bu ayda olmazsa daha takvim gün o bu bakmıycam üzülüyorum hep dedim
Sonra bir de balkona gözüm gitti size de resim attım ancak hava karardı cok iyi çıkmadı , çatı teeee tepe yani çiçek ya da bitki yeşermiş orda büyüyor , o an dedim Allah'ım ol derse olur, bizler hep düşünüp üzülüyoruz orda tepede bu otu çıkaran mevlam bizlerede bir can vermez mi hiç :) olmuyorsa bizim bilmediğimiz sebebi suan için olumsuzlugu vardır, bir güzel dua ettim inancım tam sadece sabır bu yolda bize düşen dua , eşimin bir amcası var durumu cok iyi 2 kız evladı var hep oğlu olsun istedi , neyse yaptılar bebek bir doğru down sendromlu bir bebek , Allah'ta. Hayırlısı sağlıklısını istemeliyiz o amca oğlum olsun derdi şimdi diyor ki defolu ne acı degıl mi adam aylarca kabul edememiş eşi cok inançlı cok da severim kendi halimi geçtim ben günlerce eşimi toparlamaya çalıştım dedi bana , ziyarete gittik adam inanır mısnız çocuğun yüzüne bakmıyor doğru düzgün hala alışma süresinde ( 1 yaşında bebek )
Demem o ki yaratan bilir herşeyi suan bizim sınavımız olur beklememiz gerekir bir güzelliği vardır
Moral bozmasın kimse
Önce sizlere sonra kendimedir duam