Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düzenli canımda benim yumurtalarım erken olgunlaşıyo heralde adetim bitti 2.gün doktora gittim doktor baya büyümüş 2 hün sonra ilişkiye gir dedi her ay adet bitimi 4. Gün başla 1 hafta yap dedi. Takvimle uyuşmuyo benim takvim farklı gösteriyo bilemedim niye
Canım erken olgunlaşıp ama erken catlamıo benimde bu ay 5.günü 23mm 2 yumurta diğeri 18mm 16.gün çatladı

canim senin adetlerin duzenli mi ben takvimim diye bi program kullaniyorum cok guzel bi program pembe arka plan ustune cicek var indirirsen.iliskiye girdigin gunleri isaretliyosun yumurtlama haftani bildiriyo reglini bildiriyo.yumurtlama gunu herkese gore degisir ama en azndan haftani bilip iliskini vs isaretleyebiliyosn
Bende onu kullanıyorum canım ama bu ay tutmadı çünkü takvimde ard arda 2gün denedim doğrudurdie ama benim o günler hiç sümüksü akıntı gelir diolar ya o gelmedi ondan önceki günlerde akıntım vardı. O yüzden takvim bende tutmadı malesef

Kizlar cok agladim, once sizlere dua ettim, ben inanamiyorum 2. Ayimda hamile miyim simdi ? Bir kere daha test yapicam yarin, nolur buna bakin ben yanlis gormuyorum degil mi ? Benim simdi minik penguenim mi var ? Esimin haberi yok henuz, cok agladim ya:cry: regl olacakmisim gibi suanda.. ama goguslerim kocaman :KK42: Teksas da suan sabah saat 9, esim uyuyor, ben cok saskinim

Eklentiler

• 20170708_090630.jpg
    20170708_090630.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar cok agladim, once sizlere dua ettim, ben inanamiyorum 2. Ayimda hamile miyim simdi ? Bir kere daha test yapicam yarin, nolur buna bakin ben yanlis gormuyorum degil mi ? Benim simdi minik penguenim mi var ? Esimin haberi yok henuz, cok agladim ya:cry: regl olacakmisim gibi suanda.. ama goguslerim kocaman :KK42: Teksas da suan sabah saat 9, esim uyuyor, ben cok saskinim
Tebrik ederim hamilesin canım benim sağ salim kucağına al inşallah güzelce büyüsün..

Tebrik ederim hamilesin canım benim sağ salim kucağına al inşallah güzelce büyüsün..
Once sizlere diyr hep dua ettim ama Rabbim boylesini nasip etti, sizlerle bat icin gun saydim, guldum eglendim, belki de cok duygusalim ama sizler benim arkadaslarin oldunuz.. Burada tekim ailem cok uzakta ama simdi ben bir aile olacagim.. Saglikli olacak mi, ben iyi bir anne olabilecek miyim ? Hic bu kadar erken beklemiyordum, daha dun yeni ovulasyon testi seciyordum.. Allah sizlere de en kisa zamanda nasip etsin, kucaklariniz bos kalmasin yavrucum..

Once sizlere diyr hep dua ettim ama Rabbim boylesini nasip etti, sizlerle bat icin gun saydim, guldum eglendim, belki de cok duygusalim ama sizler benim arkadaslarin oldunuz.. Burada tekim ailem cok uzakta ama simdi ben bir aile olacagim.. Saglikli olacak mi, ben iyi bir anne olabilecek miyim ? Hic bu kadar erken beklemiyordum, daha dun yeni ovulasyon testi seciyordum.. Allah sizlere de en kisa zamanda nasip etsin, kucaklariniz bos kalmasin yavrucum..
Oyyy kuzumm aminn İnşallah :KK200:
Tabi ki iyi bir anne olacaksın :anneadayı: Çok rahat ve güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle :KK200:

X