Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimkigeliyor Benimkigeliyor canım birde doktorlar sana öyle diyor ya normalde haklılar bir yıl içinde gebe kalma olasılığı yüzde 75 bir buçuk yılı bulabiliyor ..

Orası öyle zaten evet yani hamile kalmakta düşününce o kadar kolay değil düşünsene milyarlarcadan sadece bir tanesi bir günde hatta saatine denk gelirse dölleniyor. Valla bilmiyorum Allah kalbimi biliyor gerçekten yoruldum güçlü durmaktan inşallah Ağustos uğurlu gelir böyle kırmızılar gelince hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor

Canım sen düzenli 28. Günde bir adet oluyorsan sen zaten en erken 12. Gün en geç de 16. Gün yumurtlarsin daha geç olamaz ..
Düzenli canımda benim yumurtalarım erken olgunlaşıyo heralde adetim bitti 2.gün doktora gittim doktor baya büyümüş 2 hün sonra ilişkiye gir dedi her ay adet bitimi 4. Gün başla 1 hafta yap dedi. Takvimle uyuşmuyo benim takvim farklı gösteriyo bilemedim niye

Orası öyle zaten evet yani hamile kalmakta düşününce o kadar kolay değil düşünsene milyarlarcadan sadece bir tanesi bir günde hatta saatine denk gelirse dölleniyor. Valla bilmiyorum Allah kalbimi biliyor gerçekten yoruldum güçlü durmaktan inşallah Ağustos uğurlu gelir böyle kırmızılar gelince hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor
Ağutostosa topluca hamiş olcaz inşallah :KK48: umut hep ver olsun canım bu sefer daha düzenli daha çok isteyerek yapalım :KK51:

Hmm anladm cnm sagol ama ssanirm bn kirmizi karti yiyicem
Kuzum benim sancım da çok oldu adetime 8-9 gün varken bildiğin adet sancısı sanki gelcek gibi sınra adetime 1-2 gün kala sancım olmadı dedim bebiş yer ediniyo kese oluşuyo sanırım çünkü ilk denemem ve daha önce hiç böyle olmamıştı öncesinde sancı ama malesef dün kırmızıları gördüm :KK51:

Evet bende ilaç almadan asla duramıyorum çok şiddetli geçiyor .. Beni rahatsız eden su adet olmadan bir hafta boyunca ağrı sızı hissetmemdi inşallah bunları kullanarak geçer .. Psikolojik olarak da yoruyor ..
Canım malesef bende adet ağrımda ilaç alıyorum bu etki eder mi ki annem kullanma ilaç dayan sancıya dedi ama dayanılcak gibi olmuyo bacağıma kadar vuruyo uyuşturuyo ağrı o biçim çekiyorum :110: hangi ağrı kesiciyi kullanıyosunuz benimki hafif aslında 8mm lık ama hemen ağrımı kesiyo

Düzenli canımda benim yumurtalarım erken olgunlaşıyo heralde adetim bitti 2.gün doktora gittim doktor baya büyümüş 2 hün sonra ilişkiye gir dedi her ay adet bitimi 4. Gün başla 1 hafta yap dedi. Takvimle uyuşmuyo benim takvim farklı gösteriyo bilemedim niye
Benim dediğim takvim bilgisi değil zaten canım yumurtan catladiktan sonra saglikliysan en erken 12. Gün en geç 16. Gün adet olursun yani yumurtlama artı 16. Gün en geç .. Ben pozitif gördükten 14 gün sonra hastalaniyorum . Yani sen 28. Gün adet oluyorsan çatlama aralığı sende belli zaten ..

Değil zaten ben bir belgesel izledim nasıl yapmislar dedim muhteşem nasıl bir mucize nasıl bir yarış hepimiz birer birinciyiz :halay:

Kuzum benim sancım da çok oldu adetime 8-9 gün varken bildiğin adet sancısı sanki gelcek gibi sınra adetime 1-2 gün kala sancım olmadı dedim bebiş yer ediniyo kese oluşuyo sanırım çünkü ilk denemem ve daha önce hiç böyle olmamıştı öncesinde sancı ama malesef dün kırmızıları gördüm :KK51:
Bnde simdi kirmiziyi gordm canm :KK43: Bat 13 agust

Kızlar ya yumurtlama günüm takvimime göre bugün ama ben dün o akıntıyı yakaladım, reglime 15 gün var daha şimdiden göğüslerim hassaslasmaya başladı, biraz fazla erken değil mi? Normalde böyle olmazdı, en erken 8 gun kala başlardı reglime.

Benim dediğim takvim bilgisi değil zaten canım yumurtan catladiktan sonra saglikliysan en erken 12. Gün en geç 16. Gün adet olursun yani yumurtlama artı 16. Gün en geç .. Ben pozitif gördükten 14 gün sonra hastalaniyorum . Yani sen 28. Gün adet oluyorsan çatlama aralığı sende belli zaten ..
Nasıl hesaplıyosun canım bunu adet döngüsünü 2 ye bölüp en erken -2 en geç +2 aralığınımı yapıyosun. Benim arkadaşımın adet döngüsü 32 onun hangi ara oluyo acaba bu ay 5. Ayı olucak dr a gidicekti. Ben zaten onu görünce çalışmalara erken başladım demekki uzun sürüyo çocuk yapmak diye düşündüm :KK51:

kuzum benim eşim de öyle dio ama ramazan da gün aşırı yaptık sonlara doğru bıraktık belkide geç yumurtladım bilmiyorum en azından yumurtladığım günleri ard arda yaparım diye alayım diye düşünüyorum. Bide biz Ramazan da malum iftar sahur arası oldu oda yumurtlama ya denk gelmedi gibime geliyo malum 1 gün de çatlıyo yumurtalık. Ayy çok zor işmiş valla çocuk yapmak tv de hemen hamile kalıyolar bide uyuzlar kandırıyolar :KK48:
valla canim bnimde cevremde tek seferde hamile kalanlar var masAllah Allahtan hayirlisi ama bi yorumda okudum kendimde tespit ettim hemen hamile kalanlar cocuk istemeden de hep duzenli iliskisi olanlar. en garanti tespitim bu:KK16: bizimki o yuzden biraz nazli olabilir keza bu konularda ben fazlasiyla nazliyimdir:sus: bide canim yine yumurtlama saatini bilemeyizki simdi sen yazinca dusundmde zaten sahsen bizim icn tek olasilik yine aksam gece. cnku erkenden ise gdiyoruz 8de anca geliyo esim.cts desen calisiyo :KK48:

Evet tutmuştu canım , bir düzensiz adetin varsa kolaylık oluyor Ayriyeten diğer günleri illa bebek için beraber olmak gerekmiyor ve ne vakit adet olacağını da biliyorsun ..
anladim canim adetim cok sukur duzenli yillardr hep ayni olurum masAllah ama dr a sordum takvime gore mi bakim dedim suan kistin oldugu icin yumurtlaman duzensiz dedi. adet duzenli olup yumurta nasi duzenli oluyo ay okuya okuya jinekolog olacz bide dusun daha en basindaym yolun:halay:

Nasıl hesaplıyosun canım bunu adet döngüsünü 2 ye bölüp en erken -2 en geç +2 aralığınımı yapıyosun. Benim arkadaşımın adet döngüsü 32 onun hangi ara oluyo acaba bu ay 5. Ayı olucak dr a gidicekti. Ben zaten onu görünce çalışmalara erken başladım demekki uzun sürüyo çocuk yapmak diye düşündüm :KK51:
canim senin adetlerin duzenli mi ben takvimim diye bi program kullaniyorum cok guzel bi program pembe arka plan ustune cicek var indirirsen.iliskiye girdigin gunleri isaretliyosun yumurtlama haftani bildiriyo reglini bildiriyo.yumurtlama gunu herkese gore degisir ama en azndan haftani bilip iliskini vs isaretleyebiliyosn

X